Класичний англійський аукціон в Росії - це можливо

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

25.05.2018 Студенти кафедри «Менеджмент і державне і муніципальне управління відвідали АТ« Фонд майна Санкт-Петербурга ». 25

Двадцять третього травня в АТ «Фонд майна Санкт-Петербурга» в рамках вивчення дисципліни «Управління державної і муніципальної власністю» пройшло виїзне заняття студентів 2 курсу, які навчаються за освітньою програмою «Державне і муніципальне управління», організоване завідуючої кафедрою «Менеджмент і ДМУ», к.е.н., доцентом О.В. Ушакової і старшим викладачем кафедри, депутатом МО «Василівський» А.С. Замараєвої.
Зі студентами Санкт-Петербурзького університету технологій управління і економіки зустрівся фахівець відділу розвитку, маркетингу та реклами АТ «Фонду майна» Яків Васильєв, який розповів про роботу Фонду, про організацію класичних англійських аукціонів з аукціоністом, поділився досвідом здійснення продажів державного майна.
Студенти отримали унікальну можливість поспостерігати за проведенням торгів, наочно ознайомитися з правилами проведення аукціону та визначення переможця.
Майбутні держслужбовці отримали практичні відповіді на питання: «Хто може взяти участь в торгах? На яких умовах? Як визначається вид торгів? ». В кінці заняття студентам розповіли про можливості пройти практику в АТ «Фонд майна».

Майбутні держслужбовці отримали практичні відповіді на питання: «Хто може взяти участь в торгах?
На яких умовах?
Як визначається вид торгів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online