Огляд банківських карт програми «Аерофлот Бонус»

фото: Інтерпресс / ТАСС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З початку 2017 року деякі банки були помічені в збільшенні кількості миль, що нараховуються по Кобрендові картками з програмою «Аерофлот Бонус», банками-партнерами якої є «ФК Відкриття», Сбербанк, Альфа-Банк, СМП Банк і Сітібанк. У зв'язку з цим портал Банкі.ру вирішив провести дослідження кобрендовою рублевих карткових продуктів «Аерофлот» категорії Gold і World платіжних систем Visa і MasterCard.

Почнемо з того, що програма «Аерофлот Бонус» дає можливість накопичувати милі за безготівкові покупки і надалі обмінювати їх на преміальні квитки (це квиток на будь-який регулярний рейс «Аерофлоту» або авіакомпанії-партнера, що отримується в обмін на списання певної кількості миль з персонального рахунки учасника), паливний збір в даному випадку оплачується окремо. А також можливо підвищити клас обслуговування, наприклад з класу «економ» до класу «комфорт» або класу «бізнес» за умови підтвердженого бронювання, оформленого за дозволеним тарифу, або обміняти на премію партнерів, тобто на товар, роботу або послугу партнера.

Варто звернути увагу, що якщо зареєстрований користувач програми «Аерофлот Бонус» протягом 24 місяців не зробив жодного платного польоту на регулярному рейсі «Аерофлоту» за тарифом, який бере участь в нарахуванні миль, то накопичені милі згорають.

При виборі категорії пластика ми орієнтувалися на доступність карти, тобто на відносно невисоку вартість обслуговування, на відміну від карт преміального сегмента. З огляду на, що милі будуть збиратися швидше на картах категорії Gold і World, ніж на класичних, саме на них ми і зупинилися.

Головне завдання огляду - дізнатися, за якою із запропонованих карт швидше за все можна накопичити милі, щоб обміняти їх на преміальний квиток. За основу ми вирішили взяти одні з найпопулярніших напрямків: Сочі, Сімферополь, Будапешт, Прага, Афіни, Мюнхен і т. Д. Вартість таких квитків на сайті програми

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online