категорії пасажирів

  1. Перевезення пасажирів з дітьми
  2. Перевезення дітей під наглядом авіакомпанії
  3. При реєстрації необхідно пред'явити:
  4. Інформація для пасажирів з новонародженими і вагітних жінок

Перевезення пасажирів з дітьми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відповідно до законодавства Російської Федерації діти у віці від 0 до 5 років приймаються до перевезення Авіакомпанією тільки в супроводі повнолітньої пасажира або пасажира, який придбав дієздатність в повному обсязі до досягнення нею вісімнадцятирічного віку.

З метою забезпечення безпеки пасажир може перевозити без надання окремого місця в салоні літака одну дитину у віці до 2 років з обов'язковим оформленням квитка. При внутрішнього перевезення квиток оформляється безкоштовно, при міжнародних перевезеннях оплачується 10% тарифу дорослого пасажира, при цьому дозволяється безкоштовне перевезення 1 місця багажу вагою не більше 10 кг (за винятком групи тарифів Лайт для рейсів з нумерацією SU 6001-6999).

Для другого, третього і більше дітей до 2 років, а також для дітей у віці від 2 до 12 років обов'язково оформлення авіаквитка з наданням окремого місця на кожну дитину. При оформленні квитка на дитину до 12 років з наданням окремого місця в салоні літака застосовується знижка згідно з правилами застосування тарифів, при цьому дозволяється безкоштовне перевезення багажу відповідно до правил застосування тарифу (за винятком групи тарифів Лайт для рейсів з нумерацією SU 6001-6999).

Для зручності пасажирів з дітьми Авіакомпанією також передбачені:

  • безкоштовне перевезення понад встановлену норму провозу багажу дитячої коляски, якщо вона використовується пасажиром:

    - якщо габарити не перевищують 50х42х20см, її можна взяти на борт в якості ручної поклажі;

    - у разі перевищення зазначених габаритів дитяча коляска (або коляска-тростина) оформляється в якості зареєстрованого багажу і перевозиться в багажному відділенні повітряного судна. В такому випадку, вага коляски не повинен перевищувати 23 кг, коляска не повинна бути в заводській упаковці;

  • послуга «Delivery at Aircraft»: можливість використання власної (при польоті з дитиною) дитячої коляски в аеропорту до посадки на борт і її отримання безпосередньо біля борту повітряного судна після прильоту (послуга не надається в аеропортах - Барселона (BCN) *, Берлін (SXF ), Гамбург (HAM), Дюссельдорф (DUS), Лондон (LGW), Мюнхен (MUC), Ніцца (NCE), Париж (ORY), Пафос (PFO), Пунта-Кана (PUJ), Рим (FCO), Сочі (AER), Шарджа (SHJ);
    * В аеропорту Барселона (BCN) послуга «Delivery at Aircraft» надається на рейсах з нумерацією FV 5501-5949.
  • для пасажирів з дітьми до 7 років - можливість відвідування кімнати матері і дитини (при наявності в аеропорту вильоту);
  • надання на борту спеціального дитячого ременя для забезпечення безпеки дитини в польоті;
  • використання власного дитячого крісла / утримує системи для забезпечення безпеки дитини в польоті (при наявності окремого місця на дитину), сертифікованих для авіаперельотів і мають відповідне позначення:

    - «THIS RESTRAINТ IS CERTIFIED FOR USE IN MOTOR VEHICLE AND AIRCRAFT»;

    - «APPROVED FOR AIRCRAFT ONLY»;

    - «TSO-C100b / TSO-C100c»;

  • використання в польоті дитячої колиски для дітей у віці до 1 року і вагою до 11 кг. Довжина люльки 75 см. Дитяча люлька надається на повітряних судах, обладнаних кріпленнями для її установки. Наявність і кількість місць для кріплення дитячих колисок залежить від типу повітряного судна.
На рейсах з нумерацією SU 6001-6999 На рейсах з нумерацією FV 5501-5949 - Дитяча люлька може бути надана при наявності попереднього запиту, який необхідно здійснити не пізніше, ніж за 36 годин до часу вильоту рейсу, зазначеного в розкладі. Запит повинен бути спрямований в офіс продажів або в контакт центр ПАТ «Аерофлот». Послуга надається безкоштовно;
- Пріоритетна посадка на борт повітряного судна пасажирів з дітьми;
- За попереднім замовленням надається спеціальне харчування дітям від 0 до 2 років дітям від 2 до 12 років. На рейсах тривалістю польоту більше 3 годин харчування надається під час, певне батьками.
Дитяча люлька надається відповідно до умов надання додаткової послуги
«Люлька на борту» Увага!
Дитяча люлька надається за технічної можливості. Надання люльки не гарантовано.
Можливість використання в польоті дитячого крісла / утримує системи надається пасажиру при наявності окремого місця на дитину.


Перевезення дітей під наглядом авіакомпанії

Діти у віці від 5 до 12 років можуть бути прийняті до перевезення за запитом батьків, опікунів, усиновителів або піклувальників без супроводу повнолітнього пасажира або пасажира, який придбав дієздатність в повному обсязі до досягнення нею вісімнадцятирічного віку, під наглядом Авіакомпанії.

При перевезенні дітей без супроводу дорослих Авіакомпанія надає послугу по супроводу. Послуга надається тільки на рейсах з нумерацією SU 6001-6999.

Увага! послуга платна . Тарифні знижки при перевезенні дітей без супроводу не надаються.

Несупроводжуваний дитина перебуває під відповідальністю Авіакомпанії з моменту прийняття дитини в аеропорту відправлення від проводжає особи до передачі встречающему особі в аеропорту призначення.

На прохання батьків, усиновителів, опікунів або піклувальників послуга з супроводу може бути надана дітям у віці до 16 років.

Вік дитини визначається на дату початку перевезення з початкового пункту відправлення, зазначеного в договорі повітряного перевезення пасажира.

Несупроводжувані діти приймаються до перевезення при наявності підтвердженого попереднього бронювання і квитанцію, що підтверджує оплату послуги.

Реєстрація дітей без супроводу проводиться тільки на стійці реєстрації в аеропорту.

При реєстрації необхідно пред'явити:

  • Заявку та Заява на перевезення несупроводжуваного дитини, заповнені законними представниками несупроводжуваного дитини.
  • документ, що засвідчує особу проводжає особи;
  • документи, що засвідчують особу дитини:

- свідоцтво про народження (для дітей-громадян РФ у віці до 14 років)

- паспорт громадянина РФ (для дітей - громадян РФ у віці від 14 років)

- закордонний паспорт

- інші документи - згідно з міжнародними вимогами і законодавству;

На рейсах на міжнародних повітряних лініях обов'язково:

- наявність правильно оформленої візи або інших документів, необхідних для виїзду з РФ і в'їзду в країну призначення;

- наявність нотаріально завіреної згоди від одного з батьків / опікунів / усиновителів / піклувальників на право перетину кордону РФ (для дітей - громадян РФ)

(Відповідно до статті 20 Федерального Закону Російської Федерації від 15 серпня 1996 року № 114 "Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію" в нотаріально оформленому злагоді від батьків, усиновителів, опікунів або піклувальників на виїзд з Російської Федерації неповнолітнього громадянина Російської Федерації повинні міститися відомості про термін виїзду і держава (держави), яке (і) він має намір відвідати.)

Увага! Питання правил в'їзду, виїзду і транзиту через будь-яку країну регулюються законодавством відповідних держав, залучених в маршрут прямування пасажира. Детальну інформацію можна отримати в посольствах країн, які є пунктами в'їзду, виїзду або транзиту для Вашої дитини. Звертаємо Вашу увагу, що проводжали особа несупроводжуваного дитини має залишатися в аеропорту відправлення до фактичного вильоту рейсу. Зустрічає особа, зазначена в Заяві на перевезення несупроводжуваного дитини, повинно знаходитися в аеропорту на час прибуття рейсу і мати при собі чинний документ, що засвідчує особу.

Інформація для пасажирів з новонародженими і вагітних жінок

При перельоті з новонародженими дітьми необхідно проконсультуватися з лікарем і отримати його письмову згоду на перевезення немовляти повітряним транспортом у випадках, якщо:

Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я, перед поїздкою бажано отримати підтвердження можливості авіаперельоту і рекомендації лікуючого лікаря жінкам на останніх 4 тижнях вагітності (на останніх 8 тижнях для багатоплідної вагітності) і протягом перших 7 днів після пологів.

Вагітним жінкам не надаються місця у аварійних виходів.

АТ «Авіакомпанія« Росія »не несе відповідальності перед вагітною жінкою за можливі наслідки, погіршення самопочуття протягом і після перевезення, включаючи передчасні пологи.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online