Джулія Робертс проігнорувала весілля вітчима

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Джулія Робертс.

Фото: AFP

Голлівудська актриса Джулія Робертс ховає від громадськості секрети своєї сім'ї. Знаменитість проігнорувала весілля свого вітчима Майкла Моутса, який таємно одружився на свого партнера Тімоті Раші . Церемонія була таємницею, і Джулія не горіла бажанням вітати молодят.

Відносини Джулії і її брата Еріка до вітчима були не найкращі. Свого часу Ерік, якому вже виповнилося шістдесят років, звинуватив вітчима в сексуальних домаганнях. Інсайдери стверджують, що і сама голлівудська красуня "побоювалася і остерігалася" Моутса. Він був агресивним алкоголіком і перетворив життя сім'ї в пекло.

"Він тероризував і домагався мене, я також боявся, що він завдасть шкоди моїм сестрам Джулії і Лисиці, а також моєї матері", - зізнавався Ерік в інтерв'ю. Тепер 72-річний Моутс - щасливий чоловік 69-річного Раша. Одружилися вони неподалік від їхнього будинку в штаті Джорджія в вересні минулого року. Як стало відомо, чоловіки жили цивільним шлюбом останні 25 років, і як тільки закон дозволив їм офіційно оформити стосунки - тут же одружилися.

Читайте найважливіші новини в Telegram , А також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі .

джерело: Starslife
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online