Форум костромських джедаїв закрили за «образу» губернатора

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Форум костромських джедаїв, що працює з 2006 року і має близько 12 тисяч відвідувачів на добу, призупинив свою роботу 16 листопада о 12:30 години, а його сервер був вилучений Форум костромських джедаїв, що працює з 2006 року і має близько 12 тисяч відвідувачів на добу, призупинив свою роботу 16 листопада о 12:30 години, а його сервер був вилучений. У постанові повідомляється причина - розслідування у порушеній проти одного з користувачів сервера кримінальній справі про образу губернатора Костромської області Ігоря Слюняева. У документі також говориться про те, що якийсь користувач під псевдонімом «Маресьєва п'ята» опублікував на форумі посилання на відео, розташовані на YouTube і ображають честь, гідність і підривають ділову репутацію голови регіону.

Сервер форуму шанувальників всесвіту "Зоряних воєн" був вилучений з дата-центру в міста Долгопрудний старшим оперуповноваженим в ОВС УМВС Росії по Костромській області, старшим лейтенантом поліції Д.В. Шіновим. Про це повідомляє сайт форуму , Докладаючи копію постанови про проведення виїмки.

Власник форуму костромських джедаїв після дачі показань свідків зазначає: «Завтра чекаємо виходу експерта на роботу, дзвінка від слідчого, і, сподіваюся, розсудливого повернення сервера. У двох словах: слідчий думала, що відео, на підставі якого порушили кримінальну справу, перебуває на самому сервері. За фактом же там знаходиться тільки посилання, а саме відео знаходиться на серверах відеохостингу www.youtube.com. Виходить, що треба було їхати і вилучати сервера Ютуб? Подільське УВС проти Ютуб? ».

Крім того, в зверненні, опублікованому на сторінці за адресою форуму, керівник порталу просить поширити в Рунеті інформацію «про даний факт свавілля». «Ось так можна просто ВЗЯТИ, ЗАБРАТИ і по суті ЗАКРИТИ будь-який інтернет ресурс в Росії, яким користувалися тисячі жителів нашої країни», - з жалем підсумовує він.

Виходить, що треба було їхати і вилучати сервера Ютуб?
Подільське УВС проти Ютуб?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online