Весняне загострення. творче русло

  1. Визнайте, що весняне загострення стосується і вас
  2. Весна стосується кожного!
  3. Подивіться на свої мінливі стану з боку
  4. Трансформуйте енергію весни
  5. Мамина деменція обертається для мене нервовим зривом і загостренням хвороб.
  6. скоро зима
  7. Весняне загострення. Про простих колег і не тільки :)
  8. 'Мені так погано!' Як боротися з перепадами настрою
  9. Що це? Весняне загострення? Страшно! ..
  10. Весняне загострення
  11. Весняне загострення. Созідательноe русло
  12. Аутисти - у всіх дах зносить навесні або тільки у нас?
  13. SOS! Потрібна допомога по лікуванню депресії !!
  14. ...Двадцяте сторіччя. Сорокові. Підставивши р
  15. Осіннє загострення, мабуть: ((
  16. Осіннє загострення?
  17. предотпускной депресія
  18. весняне загострення у педагогів?
  19. весна
  20. Хелп! Сезонні загострення.
  21. Весняне загострення
  22. Сезонна депресія ..
  23. Лікування через загострення ??????

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Гей, в чорному ситчик, нечупара міська,
Ну, здрастуй, мать-весна! Ти он тепер якась:
Розсілася - ноги вниз - на Кам'яному мосту
І перших ластівок кидає в порожнечу.
А. Тарковський

Весна - збільшення світлового дня, сонце, пожвавлення і пробудження природи, птахи співають, крапель дзвенить і інші моменти - викликає прилив гормонів, а за ним слід якась емоційна нестабільність і прилив енергії. Деякі зрозуміло і коротко характеризують весняне загострення лаконічним формулюванням: "Дах рве знатно".

Деякі зрозуміло і коротко характеризують весняне загострення лаконічним формулюванням: Дах рве знатно

Є підозра, що в цьому самому "дах рве" міститься колосальний енергетичний потенціал, який можна направляти в різні русла. Якщо зробити цей потік підконтрольним.

Русло руйнівний і творчий. Отже, пропоную провести пошук місць, де спостерігається "витік" весняної енергії, помітити і направити її в творче русло.

До змісту

Визнайте, що весняне загострення стосується і вас

Багато заперечують це, стверджуючи, що нічого дивного в собі не помічають, а важливо помітити. Весна стосується кожного! Одна моя знайома, наприклад, в розмові зі мною по телефону взялася заперечувати ознаки весни в собі, але раптом як закричить на кого-то: "Досить! Задолбали!" Ну ну...

До змісту

Весна стосується кожного!

Якщо ви досі вважаєте, що у вас гормони в порядку, перерахую вам найпоширеніші ознаки весняного поведінки, а ви ловите ці ознаки в собі.

  • Хочеться терміново кудись поїхати.
  • Хочеться постійно щось робити-робити-робити.
  • Підвищується товариськість, або навпаки.
  • Відчувається підвищена увага протилежної статі.
  • Спостерігаються довільні і безконтрольні сплески емоцій.
  • Весь час змінюється настрій (відчуття польоту змінюється відчаєм, зневірою).
  • З'являється відчуття відчуженості, сум'яття.
  • Виникає ловлення вітру, безпросвітна лінь, апатія.
  • Переслідує забудькуватість, неуважність.

Взагалі кажучи, в емоціях і пристрастях немає нічого дивного, бо вони властиві людській природі, дивно те, як легко людина в пору весняну йде на поводу у цих пристрастей. Часом демонструючи неадекватна поведінка, а потім дивуючись скоєного.

Отже, людина "весняний" все, що відбувається з собою бере за чисту монету. І не помічає, що кожні п'ятнадцять хвилин демонструє діаметрально протилежну поведінку.

До змісту

Подивіться на свої мінливі стану з боку

Стережіться виставляти залучаючись, на те, як змінюється ваш настрій і думки. Ви вільні не витрачати енергію на переживання непотрібних вам станів. Цей прийом корисний завжди, але, як не дивно, саме навесні він легше виконаємо.

Передчуваючи наступ нікого стану, радісного або навпаки, скажіть собі: "Почекай 5 хвилин, перш ніж реагувати ..." За ці 5 хвилин стан може кардинально змінитися - помітивши ці скачки, ви зрозумієте, що на них можна не реагувати.

До змісту

Трансформуйте енергію весни

Якщо ви не залучені в емоційний стан, ви можете доливають енергію направляти туди, куди побажаєте, а не туди, куди заведуть вас пристрасті. Наприклад, в сторону "утеплення" відносин з коханою людиною, а не як пустопорожніх сварок або на творчий розвиток нового проекту, а не на непотрібні прокльони на адресу роботодавця.

Кожну руйнівну думку бийте наповал творчої, але робіть це осмислено. Не варто затівати нереальний проект, піддавшись емоціям, - вкладайте силу розумно.

Вам подобається п'янке відчуття весни, безпечність та безрозсудність? Право ваше, але як би не виявитися після "випитого" там, де найменше хотілося б ... Це я про те, що весняні припливи енергії, розподілені з розумом, можуть дати вам не менше п'янкий ефект, але не від короткострокового процесу, а від результату! А смак весни від цього зовсім не пропаде!

І пам'ятайте, у тих, що оточують вас людей "весняне загострення" - будьте терпиміше.

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Весняне загострення. Творче русло"

Мамина деменція обертається для мене нервовим зривом і загостренням хвороб.

Раніше часто бачила шизофреніка в загостренні на вулиці, в нашому під'їзді живе сім'я з таким чоловіком (мабуть завжди під ліками, схожий на привид в'язня Бухенвальда). Вирішіть спадково-майнові справи - в сенсі, оформити її нерухомість на себе?

скоро зима

Весняне загострення. Творче русло. Сезонні загострення .. Серйозне питання. До сезонних афективних розладів відноситься депресія, яка виникає восени і взимку через дефіцит сонячного світла (він тягне за собою зниження рівня серотоніну ...

Весняне загострення. Про простих колег і не тільки :)

весняне загострення. люди, розумію, що тема ськользськой, але все одно висловлюся. Мабуть по весні у мене загострилося критичне ставлення до зовнішності Той в шоці від Гомера, тому що той на роботі ні фіга не робить, тільки на стільці катається і їсть художньо-по-свинськи.

'Мені так погано!' Як боротися з перепадами настрою

Розділ: - посиденьки (Депресія і перепади настрою у жінок в 2018 році). 'Мені так погано!' Як боротися з перепадами настрою. 1. Можливо психосоматика і "депресія" практично в той же час що і була в тому році, хоча причин не було.

Що це? Весняне загострення? Страшно! ..

Весняне загострення ? Страшно! ... ... важко вибрати розділ. Підлітки. Виховання і взаємини з дітьми підліткового віку: перехідний вік, проблеми в школі, профорієнтація, іспити, олімпіади, ЄДІ, підготовка до ВНЗ.

Весняне загострення

Весняне загострення. - посиденьки. Усиновлення. Обговорення питань усиновлення, форм влаштування дітей в сім'ї, виховання прийомних дітей, взаємодії з опікою Весняне загострення у мене, товариші. Я самотня приймальня матуся з купкою з чотирьох дітей.

Весняне загострення. Созідательноe русло

Весняне загострення. Созідательноe русло. Психологія. Сімейні відносини. Весняне загострення. Созідательноe русло. Тема створена для обговорення статті.

Аутисти - у всіх дах зносить навесні або тільки у нас?

Але, у нас вже весна щосили ... Все цвіте, а місяць тому ще замети були ... Дієту підібрали методом наукового тику, і не через аутичності, а через різке загострення діатезу після щеплення (власне і аутичность тоді ж корінь проблеми у аутистів буває різний.

SOS! Потрібна допомога по лікуванню депресії !!

По весні загострення. ... Два роки тому лежала в психіатричній лікарні - неврологічне відділення. 1.Якщо будете лікувати в Москві, то для лікування хронічних депресій рекомендую Клініку Неврозів на Шаболовці і 20 ГКБ - там єдине в Росії ...

...Двадцяте сторіччя. Сорокові. Підставивши р

почуття творення

Весняне загострення. Творче русло. Якщо зробити цей потік підконтрольним. Русло руйнівний і творчий. Так що насолоджуйтесь цим приємним відчуттям, але не переходьте меж (вже я-то знаю, як це важко ...

Осіннє загострення, мабуть: ((

Весняне загострення. Ці болісні відчуття знайомі багатьом: гострі різі в животі і часті пробіжки до туалету ... Це пов'язано з особливостями анатомічної будови сечівника: уретра жінок більш широка і коротка, в порівнянні з ...

Осіннє загострення?

Вже не знаю що у мене - депресія, осіннє загострення .. Або я божеволію ... Стан приблизно з літа почалося - були непрості моменти з чоловіком. Потім до осені початок все налагоджуватися, настрій пішло в гору - і тут як обухом по Глове похорон близького ...

предотпускной депресія

предотпускной депресія. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі предотпускной депресія. буває у кого-небудь? або тільки мене накрило? про деньнародженнєвий знаю, а ось про цю ... і зарплату отримала, і ...

весняне загострення у педагогів?

весняне загострення у педагогів? Цікаво це тільки в нашій школі або як? Останнє шоу влаштували нашим другокласникам сегодня.Растерянние діти розповідали Весняне загострення у мене, товариші. Я самотня приймальня матуся з купкою з чотирьох дітей.

весна

Розділ: Медичні питання (Весняна краса весняне стан погоди). Весна. Тред породжений для обговорення цієї статті. Нарешті залишилася позаду довга холодна зима, і на календарі вогкий березня змінюється сонячним квітнем.

Хелп! Сезонні загострення.

Хелп! Сезонні загострення .. Серйозне питання. Про своє, про дівоче. Допоможіть знайти рішення проблеми! Є молодий чоловік 21 років. Протягом останніх трьох років у нього ну це просто осіння / весняна депресія, у мене теж таке було. А виникає вона ВІД ВІДСУТНОСТІ ...

Весняне загострення

Весняне загострення. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Весняне загострення. Творче русло. Весна ... І що ж тепер робити з нервами?

Сезонна депресія ..

Сезонна депресія ... Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Є що-небудь виключно смачне і терпляче чекати нового року. Як тільки сонечко поверне на весну, і день ...

Лікування через загострення ??????

Нібито, загострення свідчить про збереження імунної системи. Про наявність імунної відповіді. Про те, що вдалося перевести процес з хронічного в гострий, з метою його благополучного вирішення. Тільки ось загострення наявна завжди ...

Весняне загострення?
Осіннє загострення?
Лікування через загострення ?
Вам подобається п'янке відчуття весни, безпечність та безрозсудність?
Вирішіть спадково-майнові справи - в сенсі, оформити її нерухомість на себе?
Що це?
Весняне загострення?
Весняне загострення ?
Аутисти - у всіх дах зносить навесні або тільки у нас?
Осіннє загострення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online