Як Харків зустрічатиме свята

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

21 серпня 2017, 14:58 Переглядів: 21 серпня 2017, 14:58 Переглядів:   Харків готується до свят

Харків готується до свят. Фото: dozor.kharkov.ua.

Нинішній тиждень для харків'ян обіцяє стати багатою відпочинком і розвагами. 23 серпня харків'яни святкуватимуть 363-річчя рідного міста, а 24 серпня 26-ту річницю незалежності України. "Сегодня" з'ясувала, де і як можна провести вихідні і які сюрпризи готують для городян до свята.

Відзначати річницю визволення Харкова від нацистських загарбників і його день народження почнуть вже в понеділок святковими заходами в районах міста, де пройдуть мітинги-реквієми та цивільні панахиди. У середу святкувати 363-річчя міста почнуть з раннього ранку покладанням квітів, зустріччю офіційних делегацій і нагородженням почесних громадян Харкова в оперному (початок о 13:00). Кульмінація святкування призначена на 23 серпня.

"Вперше за кілька років ми масштабно відсвяткуємо День міста і проведемо великий концерт. Феєрверк, як раніше, влаштовувати не будемо, завершить концерт фаєр-шоу", - зазначив перший заступник мера Ігор Терехов. Обіцяють в цей день порадувати городян і мюзиклом "Подорож по Харкову", який готують актори театру "Мадригал".

Ще одна локація для свята - парк Горького, де, крім Дня міста, відзначатимуть ще й 5-річний ювілей самого харківського "Діснейленду". "23 серпня вдень на різних локаціях виступлять групи Banderas Blues Band, Bo-i-bro, The Kann, Lewis Carroll Band, а ввечері харків'ян здивує сімфошоу колективу Prime Orchestra, який виконає хіти в оркестровій обробці, і драйвовий спів HeartBeat Brass Band. Крім цього, на центральній алеї парку облаштують унікальну експозицію старовинних вишиванок, а у розважального центру розгорнеться фотовиставка "Унікальна земля харківська "З рідкісними історичними знімками", - розповідає прес-секретар парку ім. Горького Андрій Кравченко . Гуляння з нагоди ювілею парку триватимуть все вихідні, до 27 серпня, початок заходів - 12:00.

24 серпня о першій столиці також заплановані офіційні заходи, серед яких і покладання квітів до монументу Незалежності. А в парку Горького головне свято країни відзначать гала-концертом, на який запросили Freedom-jazz і Діму Коляденка.

Концерт: Бабкін, Білик і "Гриби"

Через кілька років тиші на площу Свободи повертається гучне свято. Під час великого концерту до Дня міста для харків'ян виступлять популярні українські виконавці Сергій Бабкін, Наталя Могилевська, Ірина Білик, Потап і Настя, групи Dzidzio і "Гриби". Почути улюблені хіти городяни зможуть 23 серпня, початок концерту - о 19:00.

Їжа на набережній

Провести вихідні зі смаком звуть на фест вуличної їжі Go-Go Food. З 23 по 27 серпня в сквері "Стрілка" бажаючих пригостять стравами різних кухонь світу. Тут же облаштують лобі-зони зі зручними меблями, ігрову зону для дітвори, а на річці Харків з'явиться плавуча сцена для виступів молодіжних колективів.

Прогулянка і квест

Відсвяткувати 363-річчя міста можна і серед мальовничих пейзажів Superior Golf & Spa Resort. 23 серпня з 11:00 до 19:00 бажаючі зможуть прогулятися по зелених галявинах і навіть покататися на електрокарі, взяти участь в майстер-класах з гольфу і турнірі з міні-гольфу. А для дітвори підготували цікавий піратський квест і досліди з рідким азотом.

"Океан Ельзи": звук і емоції на трибунах

Довгоочікуваний концерт в рамках фінальної української частини "Світового туру 2016-2017" групи "Океан Ельзи" почнеться на стадіоні "Металіст" 24 серпня о 20:00. З великої сцени В'ячеслав Вакарчук виконає для тисяч глядачів всіма улюблені хіти, а слухачів чекає випробування потужним звуком і нестримними емоціями.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як Харків зустрічатиме свята". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Людмила Грубник

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online