Купити розтягується шланг для поливу за вигідною ціною в Нижньому Новгороді

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рослини потребують регулярного догляду. Розтягуються шланги для поливу відрізняються підвищеною зручністю у використанні. Вироби спеціально випускаються для догляду за великою кількістю рослин, які ростуть на ділянках. Їх довжина зазвичай перевищує 20 метрів, але вони відрізняються легкістю. Зараз виробляється продукція з екологічних і в той же час високоміцних штучних матеріалів.

Компанія «Урожай +» пропонує розтягується поливальний шланг купити швидко і вигідно. При цьому ми знаємо, що цей виріб буває дуже різної якості. Ми переконалися в цьому особисто на Кантонської виставці в Китаї (Гуанджоу). Пропонуємо вам розтягуються шланги тільки кращої якості, але різної довжини:

  • довжина одних моделей становить 25 метрів;
  • довжина інших виробів - 50 метрів.

Вироби витримують робочий тиск, який може досягати 8 бар. Зовнішній шар зроблений з міцного матеріалу, який ефективно захищає виріб від стирання.
Вироби витримують робочий тиск, який може досягати 8 бар

Розтягується поливальний шланг купити рекомендуємо також для мийки вікон, автомобіля, фасаду, для поливу квітів, розсади і будь-яких рослин в саду, а також для використання на дачній ділянці і в гаражі. Вироби відрізняються такими експлуатаційними перевагами:

  • зручністю - НЕ заплутуються і не згортаються, можна використовувати при температурі, що не більше -10 ° C і + 50 ° C;
  • компактністю і легкістю;
  • здатністю автоматично збільшуватися в довжину і повертатися у вихідне положення;
  • довговічністю і міцністю - в каталозі представлені тришарові армовані шланги.

Купити розтягується шланг і комплектуючі до нього пропонуємо в сучасній компанії «Урожай +». Компанія спеціалізується на продажу обладнання для поливу та догляду за рослинами, садового інвентарю в Нижньогородській області. До кожного клієнта - тільки професійний індивідуальний підхід!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online