На проспекті Перемоги заводу поставлять 22-поверхову свічку

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

17 квiтня 2008, 7:23 Переглядів: 17 квiтня 2008, 7:23 Переглядів:   Майбутнє-2011

Майбутнє-2011. Найвища - 22-поверхова адмінбудівля.

Між метро "Шулявська" і "Берестейська", по проспекту Перемоги, 53 і 53-а, на колишній промисловій території (завод "Арма") надумали звести офіси, магазини і готель.

За словами авторів проектної роботи, представленої на містобудівній раді, запланували суворе 22-поверхова адміністративна будівля, яке виходить безпосередньо на проспект. Поруч - "свічка" на кілька поверхів нижче, в ній хочуть розмістити готель приблизно на 200 номерів. Правда, як зазначив архітектор Андрій Миргородський, в цьому місці навряд чи доцільно будувати таку велику готель, максимум номерів на 50. Трохи далі - ще кілька офісних будинків. На перших двох поверхах будівель комплексів запроектовані різноманітні магазини. Щоб покупцям і офісним працівникам було простіше добиратися в майбутній комплекс, мають намір побудувати підземний перехід під проспектом Перемоги і облаштувати в'їзди для машин. В цілому плани по забудові ділянки членам містобудівної ради сподобалися. Правда, одні, наприклад архітектор Анатолій Цвєтков, радили додати кілька поверхів, мотивуючи тим, що проспект і так росте вгору, потрібно поставити акцент. Інші пропонували пофарбувати будинку в більш життєрадісні кольори (наприклад, в небесно-блакитний) замість похмурого коричневого, як запланували. З'явитися "будиночок" може в 2011 році.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На проспекті Перемоги заводу поставлять 22-поверхову свічку". інші влада дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Кравченко Ольга

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online