перевірити нерухомість

  1. Перевірити нерухомість в Мелітополі і в інших містах України з 2015 року можуть і адвокати, які мають...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перевірити нерухомість в Мелітополі і в інших містах України з 2015 року можуть і адвокати, які мають доступ до державних реєстрів Перевірити нерухомість в Мелітополі і в інших містах України з 2015 року можуть і адвокати, які мають доступ до державних реєстрів.

Для чого і кому може знадобитися перевірити нерухомість в Мелітополі і не тільки? Ви хочете купити квартиру? - Тоді Вам це просто необхідно якщо не хочете втратити свої гроші або їх частину, яку Ви передасте продавцю як завдаток за вподобану нерухомість.

Перевірити нерухомість необхідно для того, що б дізнатися по-перше: що вона дійсно належить продавцеві (людині з яким Ви зв'язалися по телефону, по оголошенню в газеті, інтернеті і.т.д.), по-друге: для того, що б дізнатися , що на квартиру або будинок продавця не накладено арешт. Як часто відбувається покупка квартири або будинку? Ми беремо в руки газету і телефонуємо підходящі варіанти, після цього дивимося нерухомість і звичайно ж не забуваємо перевірити нерухомість. Наша перевірка часто, крім поверхневого вивчення документів на нерухомість та особистості продавця, зводитися до того, що суворим голосом, дивлячись з-під брів на продавця спросіть- «З квартирою (будинком, дачею, гаражем, базою відпочинку, земельною ділянкою) все в порядку ? ». «Звичайно, звичайно» -Чесно дивлячись вже в наші очі, відповідає продавець, і отримавши від нас завдаток, спішно біжить в банк погашати прострочену заборгованість по кредиту, що б банк не продав з молотка квартиру, яку Ви хочете купити. І ось Ви приходите до нотаріуса і тут з'ясовується, що залишився ще «хвостик» по кредиту тисяч 8-10 доларів США, квартира в іпотеці тому нотаріус не може посвідчити угоду, а продавець не може повернути Вам гроші, які він отримав від Вас в якості завдатку.

Знайома ситуація? Більш просунуті покупці нерухомості користуються послугами ріелторських контор та агентств нерухомості, які обіцяють юридичний супровід угоди і в цій частині лукавлять, оскільки не володіють необхідними знаннями і повноваженнями, що б перевірити нерухомість. У агенствах нерухомості працюють фахівці добре розбираються в ринках нерухомості, вартості, мають великі бази даних і різних варіантів необхідних Вам квартир і земельних ділянок, але мало агенств мають в своєму штаті адвоката, який зможе перевірити нерухомість. Тому, підібравши самостійно або за допомогою ріелторів об'єкт нерухомості, не поспішайте віддавати завдаток, а прийміть заходи, що б перевірити нерухомість. Адвокат, який має доступ до державних реєстрів нерухомості , Зможе провести кваліфіковану, офіційну перевірку об'єкта нерухомості, яка захистить Вас від ризику потрапити в халепу. Що потрібно зробити для цього?

Перше: взяти у продавця копію документа, на підставі якого нерухомість належить продавцю (договір купівлі-продажу, дарування, міни або свідоцтво про право власності на спадщину) та повідомте продавця, що копія Вам потрібна, що б перевірити приналежність нерухомості і відсутність арештів і заборон . Це до речі теж елемент перевірки нерухомості на відсутність проблем. Продавець, якому нема чого побоюватися, передасть Вам копію документа без особливих коливань. Поцікавтеся також у продавця, в шлюбі чи він (вона) купували нерухомість і якщо в шлюбі то поцікавтеся у другого чоловіка (дружини) чи не мають вони заперечень проти продажу. Після цього зверніться до адвоката, який має доступ до реєстру прав на нерухомість (068-1119811). Для чого це потрібно? По-перше: адвокат проведе вивчення право-встановлюють документів, по-друге: чи отримає інформацію з державного реєстру прав на нерухомість, за допомогою електронного підпису і ключа, отримає офіційну інформаційну довідку з державного реєстру на своєму робочому місці. В інформаційній довідці будуть вказані власник об'єкта нерухомості в режимі реального часу, вказані всі арешти, заборони відчуження та іпотеки, які діють в даний час відносно конкретної нерухомості. Інформаційна довідка з державного реєстру нерухомості отримана в Мелітопольській колегії адвокатів дасть Вам сто відсотків гарантії того, що у нотаріуса при укладанні угоди, Вас не чекають неприємні сюрпризи з боку продавця, у якого може не виявитися прав на продаж. Гроші, які Ви витратите, що б перевірити нерухомість, забезпечать Вам спокій і законність угоди.

Адвокати Мелітопольської колегії адвокатів першими в Запорізькій області отримали доступ до державних реєстрів прав на нерухоме майно та реєстрів арештів, заборон і іпотек нерухомого майна, включаючи земельні ділянки. Перевірити нерухомість в Мелітополі (перевірка проводиться в масштабах всієї України) не займе багато Вашого часу та грошей, але звернення до Мелітопольської колегію адвокатів з даного питання - реальне юридичний супровід угоди і гарантія законності подальшого її нотаріального посвідчення.

Звертаємо Вашу увагу, що Мелітопольська колегія адвокатів не торгує інформацією про нерухомість, її арешти, заборони, іпотеки та власників нерухомості. Ми можемо допомогти Вам забезпечити законність Ваших угод та на підставі договору, укладеного з адвокатом перевірити нерухомість.

Мелітопольська колегія адвокатів
72309 Мелітополь, Запорізька область
проспект Богдана Хмельницького 43
(068) 111-98-11 (0619) 44-04-74
e-mail: [email protected]

Зворотній зв'язок (Замовте дзвінок адвоката зараз!)

Для чого і кому може знадобитися перевірити нерухомість в Мелітополі і не тільки?
Ви хочете купити квартиру?
Як часто відбувається покупка квартири або будинку?
Знайома ситуація?
Що потрібно зробити для цього?
Для чого це потрібно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online