апетит

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

© Corbis / Fotosa.ru © Corbis / Fotosa

Між фізичною потребою організму в їжі і апетитом (приємне відчуття слабкого голоду) існує міцна взаємозв'язок. Підкоряючись їй, харчової центр головного мозку постійно аналізує такі показники, як час і обсяг останнього прийому їжі, рівень глюкози в крові, інтенсивність скорочень стінок шлунка, стан жирового прошарку. Ці дані підсумовуються, і виноситься вердикт: необхідно чи ні підкріпитися саме зараз. Якщо так - мозок спонукає нас до дії апетитом.

За ідеєю, збоїв в роботі цього механізму бути не повинно. На ділі ж більшість жителів планети страждають від підвищеного апетиту і, як наслідок, - зайвої ваги. Згідно зі статистикою в США і Європі їм обтяжене більше половини населення. У нашій країні, за оцінками Російської академії медичних наук, - понад 60% жінок і більше 50% чоловіків старше 30 років.

Справа в тому, що на порушення апетиту сильний вплив роблять зовнішні подразники: вид смакоти на вітрині або в рекламі, їх спокусливий запах, дзвін посуду будинку або в ресторані. Чим вище щільність гастрономічних пейзажів і ароматів навколо, тим більше шансів переборщити за столом. Вже через півгодини після щільного прийому їжі ви можете знову шалено захотіти що-небудь з'їсти.

Крім того, свою роль в регулюванні апетиту грають генетика , підлога, вік , Заняття спортом, якість сну . Плюс підвищення апетиту може бути викликано стресом , Сексуальної незадоволеністю, недоліком спілкування.

Апетит може необгрунтовано знижуватися або зникати (), а також болісно посилюватися (). Ці симптоми свідчать як про наявність фізичних захворювань (порушення в роботі шлунково-кишкового тракту, ендокринної системи, пухлини мозку, нервово-психічні розлади), так і про психологічні проблеми або навіть психічний розлад.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online