Медсестра з Техасу застрелила чоловіка за розбещення 9-річного сина

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

30 березня 2016, 19:35 Переглядів: 30 березня 2016, 19:35 Переглядів:   Жінку посадили в тюрму за вбивство

Жінку посадили в тюрму за вбивство. Фото: AFP.

В США винесено вирок 28-річній медсестрі з міста Сан-Антоніо (Техас), яка визнана винною у вбивстві свого цивільного чоловіка. злочин було скоєно під час сімейної сварки, викликаної тим, що потерпілий поводився неналежним чином з малолітнім сином. Дружина запідозрила його в педофілії, повідомляє KSAT San Antonio.
За рішенням американської Феміди обвинувачена Мараліс Медіна проведе за гратами шість місяців. У в'язниці вона пройде лікування від наркотичної залежності і курси аутотренінгу (жінку навчать контролювати свій гнів). Крім того, Медіна виплатить штраф в 1000 доларів.

Читайте також: Вбивця в коледжі Орегона цілеспрямовано стріляв в християн
Як випливає з матеріалів кримінальної справи, вбивство, в якому звинуватили Мараліс, був здійснений 20 липня 2015 року. В той день жінка побачила, як її 31-річний цивільний чоловік Рудольфо Еспіноза сексуально домагається їхнього спільного сина, якому виповнилося дев'ять років.
Медсестра розгнівалася на Рудольфо. В ході сварки чоловік почав душити жінку, проте їй вдалося вирватися і дістатися до одного з пістолетів, захованих під матрацом в спальні.
Медіна випустила в чоловіка дев'ять куль. Чоловік помер від отриманих вогнепальних поранень. А Мараліс вибігла зі свого будинку, кричачи, що вбила чоловіка. приїхавши на місце події поліцейські заарештували її, писала The Daily Mail.

Читайте також: У США хлопець по-звірячому розправився зі своїми сестрами
У момент вбивства син Мараліс і Рудольфо був удома. Однак розправи над батьком він не бачив, оскільки знаходився в іншому приміщенні.
На своїй сторінці в Facebook Мараліс Медіна вказувала, що працює медсестрою в хоспісі Gentiva в Ігл-Пасс (в 230 кілометрах на захід від Сан-Антоніо). Однак в установі цю інформацію підтверджувати не стали, про що повідомляло видання Laredo Morning Times.

Читайте також: У США поліцейський застрелив дівчину, що загрожувала йому ножицями
9 лютого 2016 року дисциплінарна комісія техаських ескулапів анулювала ліцензію Мараліс Медіни на надання медичних послуг через її залучення до кримінальної відповідальності.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Медсестра з Техасу застрелила чоловіка за розбещення 9-річного сина". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online