Іпотека Альфа Банк: процентна ставка 2019

  1. Як оформити іпотеку в Альфа банку - умови і документи
  2. Процентна ставка
  3. Іпотечний кредит без початкового внеску
  4. Ставка для зарплатних клієнтів
  5. Альфа банк: рефінансування іпотечного кредиту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перспектива постійно жити в орендованій квартирі радує не багатьох, і тому люди починають шукати способи покупки житла. Одним з вірних рішень проблеми є покупка квартири в кредит.

Сьогодні до покупки житла за допомогою іпотеки звертається все більше наших співгромадян. Але де вигідно оформити іпотеку? Розглянемо умови надання кредиту на житло в Альфа Банку.

Як оформити іпотеку в Альфа банку - умови і документи

Як оформити іпотеку в Альфа банку - умови і документи

Позики на нерухомість Альфа-Банку представлені лише в деяких регіонах Росії. але,
незважаючи на те, що видача іпотечних позик не є основним напрямком діяльності банку, до позичальників вимоги лояльні: взяти іпотеку може і громадянин РФ, і нерезидент.

Клієнт повинен відповідати таким умовам:

  • Досягти повних 20 років на дату оформлення заявки і не бути старше 64 років на момент закінчення виплати;
  • Бути платоспроможним і мати стаж не менше одного року на останньому місці праці;
  • Чистий дохід має дорівнювати 60 тис руб, якщо іпотека оформляється в Москві, 50 тис руб - якщо оформлення відбувається в СПБ і не менше 40 тис руб для інших регіонів.

Щоб отримати іпотеку на квартиру в Москві від Альфа банку доходи повинні бути не менше 60 000 рублів на місяць.

Важливо! Отримати іпотеку в Альфа Банку можуть як працюючі громадяни, так і особи, які мають свій бізнес, є ВП.

Отримати іпотеку в Альфа Банку можуть як працюючі громадяни, так і особи, які мають свій бізнес, є ВП

Щоб дізнатися попередній результат, можна подати онлайн заявку на іпотечний кредит в Альфа Банку через офіційний сайт або особистий кабінет , Якщо вже є клієнтом даної організації і використовуєте Інтернет банкінг.

Якщо онлайн заявка розглянута і попереднє рішення позитивне, потрібно підготувати документи для оформлення іпотеки в Альфа Банку:

  • паспорт;
  • Документ про шлюб;
  • Трудова книжка плюс довідка з місця роботи про займану посаду і тривалості роботи;
  • Бланк довідки 2-ПДФО (із зазначенням сум за останні півроку).

Для ІП перелік необхідних документів на іпотеку передбачає додатково пред'явлення реєстраційного свідоцтва, ліцензії та декларації.

Якщо кредит на житло буде оформлятися із залученням співпозичальників, вони також готують стандартний перелік документів.

Важливо! Чим більше інформації ви надасте банку, тим вище шанси отримати кредит за привабливою ставкою.

Процентна ставка

Альфа-Банк кредитує різні об'єкти нерухомості. Найбільшою популярністю користується житло вторинного ринку і в новобудовах.

Мінімальна процентна ставка по іпотеці в Альфа-Банку для фізичних осіб на новобуд і ставка при купівлі вторинного житла сьогодні ідентичні і становлять 11,25%, але такий відсоток пропонують далеко не всім.

Для отримання кредиту необхідно внести початковий внесок. Мінімальний поріг - 15% від вартості об'єкта нерухомості, але дана сума може досягати і 40% (залежить від об'єкта нерухомості).

Сума позикових коштів в діапазоні 300 тис - 6 млн руб, і безпосередньо залежить від рівня доходу і довіри банку до позичальника.

Якщо клієнт оформляє заставну іпотеку, то Альфа Банк може надати кредит на житло під заставу нерухомості (іншої нерухомості. Яка вже є у власності) в розмірі до 60-85% вартості квартири або будинку (оцінка проводиться за рахунок фінансової організації) під 12,2 %.

Термін позики - до 25 років.

Дізнайтеся який відсоток по іпотеці в Ощадбанку в 2019 році на вторинне житло і порівняйте дані пропозиції.

Іпотечний кредит без початкового внеску

Іпотечний кредит без початкового внеску

Практично кожен іпотечний позику передбачає стартовий внесок. Це є одним з головних умов оформлення угоди. Якщо готівки для початкового внеску у клієнта немає, і об'єкт застави надати теж не можливо, рятувальним колом може стати сертифікат на материнський капітал. За умовами програми, гроші маткапіталу можна перевести на придбання житла, в тому числі оплату внеску по іпотеці. Це автоматично робить клієнта учасником держпрограми, ставка складе 12%!

Ставка для зарплатних клієнтів

Для корпоративних клієнтів передбачені спеціальні умови та інші відсотки по іпотеці. Для «своїх» ставка становить 11,7% на вторинку, а сума позикових коштів сягає 45 млн рублів. Стартовий внесок - 10%.

Важливо! Для отримання максимальної суми (до 45 млн руб) обов'язково необхідно надати довідку 2-ПДФО.

Оформлення кредиту можливо при виконанні 21 років. Верхня вікова межа - 54 і 59 років для жінок і чоловіків відповідно (на дату закінчення кредитного договору).

Альфа банк: рефінансування іпотечного кредиту

Альфа банк: рефінансування іпотечного кредиту

Якщо у вас є іпотека і з її оплатою почали виникати труднощі, Альфа-Банк допоможе з рефінансуванням. Головні умови надання коштів:

  • відсутність прострочення по діючому кредиту;
  • раніше кредит не був реструктуризований;
  • термін оформлення понад шість місяців.

В якості застави банк зажадає надати нерухоме майно, власником якого ви є. Відсоткова ставка стартує від 10%. Термін рефінансування від 5-20 років.

Швидка форма заявки

Заповни заявку зараз і отримай гроші через 30 хвилин

Але де вигідно оформити іпотеку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online