Актриса Юлія Зіміна не дала матері няньчити внучку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Юлія Зіміна

Фото: & nbsp; www.kino-teatr.ru

Навесні 2015 року Юлія Зіміна вперше стала матір'ю. Актриса про дитину розповідає мало та неохоче. Як виявилося, з малятком Сімоною залишається не мама акторки, яка викликалася допомагати, а няня. "Доньці Сімоне п'ять місяців. Мама пропонувала свою допомогу, але я не захотіла її обтяжувати і взяла няню, яка живе у нас. Благо ми живемо в трикімнатній квартирі, яку вдалося купити після продовження" Кармеліти ", - цитує Юлію Зиміну "Співрозмовник" .

Актриса не любить поширюватися про особисте життя. Однак вона зізналася, що сім'я, як і в серіалі "Кармеліта", не прийняла її обранця. Причому жодного. " Моя сім'я взагалі не прийняла жодного з моїх обранців. І правильно зробила ", - зі сміхом розповіла вона.

Зіміна заявила, що не змогла б пробачити зради - таким для неї є зрада. "Мені не раз змінювали, і коли я про це дізнавалася, залишала цю людину", - зазначила актриса.

Популярність Юлії Зіміної безпосередньо відбилася на житті її родини, причому не самим позитивним чином. "Мамі досі говорять:" Та знаємо ми, як Кармелітами стають ... "Деяким людям важко прийняти чужий успіх. Вони не можуть зрозуміти, як можна з глухої провінції потрапити в Москву і зніматися в кіно, щоб по телевізору показували. Мені теж набридло кожен раз пояснювати, що для цього потрібні якісь здібності і ще - велике бажання і завзятість. Часом не витримую, і на питання, як потрапити в кіно, відповідаю: "Через ліжко", - розповіла актриса.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online