Людмила Гурченко правнучка - фото: Користувачі Мережі вражені схожістю дев'ятирічної правнучки Людмили Гурченко з відомою актрисою: з'явилися фото - 19.07.2017

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Журналістам вдалося сфотографувати правнучку знаменитої актриси і співачки Людмили Гурченко. Дівчинка неймовірно схожа на свою прабабусю.

Людмила Гурченко померла шість років тому. У артистки залишилася дочка Марія - єдина дитина, якого вона народила від чоловіка Бориса Андронікашвілі. В останні двадцять років свого життя співачка не спілкувалася зі своєю спадкоємицею через особисті розбіжності, повідомляє "Російський Діалог".

В інтерв'ю Марія зізнавалася, що мама назавжди залишилася для неї важливою людиною, і вона шкодує, що не встигла з нею помиритися. Також Марії шкода, що Гурченко не змогла побачити свою правнучку Тасю, якій вже виповнилося дев'ять років.

Нещодавно журналісти "Комсомольської правди" зустріли дівчинку на прогулянці зі своєю бабусею. Репортерів здивувало те, що правнучка кінозірки виглядає, як її копія. У маленькій Тасі такі ж вольові риси обличчя, і, судячи з усього, дуже схожий характер. Про подібність дівчинки зі своєю прабабусею говорять всі її родичі та знайомі.

Чи вибере Тася кар'єру актриси, поки що важко судити. До сих пір дівчинка не проявляла інтересу до виступів на сцені. Їй добре даються точні науки - відомо, що Тася навчається в математичній класі.

Їй добре даються точні науки - відомо, що Тася навчається в математичній класі

На прогулянці дочка Гурченко і Тася перекусили в кафе, а після цього вирушили в Історичний музей. Марія зізналася, що обожнює свою внучку і з задоволенням проводить з нею час. "Тася - мій улюблений дитина", - висловилася вона.

Нагадаємо, в інтерв'ю відомий співак Йосип Кобзон розкрив причини розлучення з Людмилою Гурченко. Співак зізнався, що змінив своєї коханої.

Також "Російський Діалог" повідомляв, що також артист розповів про особливості характеру Людмили Гурченко.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online