Культура і дозвілля. Рік тому на стало Людмили Гурченко

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ОРЕНДА-НОВИНИ. Рівно рік пройшов з того дня, як з життя пішла Людмила Гурченко. Але на її могилі, як і раніше немає ні хреста, ні пам'ятника, лише фотографія. Кожен день на Новодівочий цвинтар приходять шанувальники зірки.

Могила Гурченко - одна з найбільш доглянутих. Сергій Сенін, чоловік актриси, в одному з інтерв'ю сказав, що пам'ятник мають зовсім скоро виготовити, а з'явиться він на могилі Гурченко вже в травні цього року. Також планується, що в червні в "Музеї Москви" відкриється виставка, присвячена актрисі. В експозиції будуть представлені речі з квартири Людмили Гурченко, її розкішні вбрання: понад 50 суконь, дизайнерські капелюхи, пояси, рукавички, прикраси, а також листи з особистого архіву актриси. "Під виставку виділяють великий окремий зал, який вимагає особливого оформлення, пояснив чоловік актриси. Ми вирішили це зробити на хорошому, гідному рівні, тому терміни відкриття експозиції ледь зрушили", повідомляє Радіо "Культура".

Виставка буде працювати п'ять місяців аж до дня народження Людмили Гурченко, який припадає на 12 листопада. Потім експозиції належить переїзд. Вона буде розміщена в загальному залі "Музею Москви", де і залишиться на вічне зберігання.

Вона буде розміщена в загальному залі Музею Москви, де і залишиться на вічне зберігання

Люсі більше немає з нами: пам'яті великої акторки

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online