Київська комунальниця задекларувала Tesla за 50 тисяч гривень

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У розділі про доходи столична комунальниця вказала 50 тисяч гривень як подарунок в негрошовій формі від свого сина. У розділі про доходи столична комунальниця вказала 50 тисяч гривень як подарунок в негрошовій формі від свого сина

Столична комунальниця отримала в подарунок Tesla / Скріншот

Начальниця планово-економічного відділу КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району. Києва" Тетяна Шуберт в 2017 році отримала в подарунок від сина автомобіль Tesla Model S.

Власницею електрокара Tesla Model S 2013 року випуску Тетяна Шуберт стала 11 квітня минулого року. Згідно з декларацією, його вартість на дату придбання становила 50 тисяч гривень. Однак зараз на вторинному ринку ціни на такі авто в залежності від комплектації коливаються від 40 до 55 тисяч доларів, повідомляє проект "Декларації" на сайті Bihus.Info .

Читайте також Насиров показав декларації з доходом в 6 гривень

У розділі про доходи комунальниця вказала 50 тисяч гривень подарунка в негрошовій формі від свого сина Володимира Шуберта. Ймовірно, мова йде саме про цю машину. Ще 270 тисяч гривень чиновниці подарував її 87-річний батько Анатолій Ластовський.

У січні 2016 роки Тетяна Шуберт оформила свідоцтво про право власності на 93-метрову квартиру в елітному житловому комплексі Park Avenue VIP по проспекту Голосіївському, 60. Ціна подібних квартир від забудовника становить понад 5,5 млн гривень.

Відповідно до виписки з Реєстру речових прав на нерухоме майно, Володимир Шуберт володіє ще трьома квартирами в мікрорайоні Позняки. Дві з них були куплені їм в 2012-му, третя - в 2015 році. Крім цього, в минулому році, після того як подарував Tesla матері, він придбав собі новенький Ford Mondeo вартістю близько 30 тисяч доларів.

Дочка комунальниця Анна Шуберт в 2014 році також стала володаркою Range Rover Sport 2012 року. В даний час середня ціна такої машини становить близько 40 тисяч доларів.

Скріншот

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online