Держдума може дозволити займатися бізнесом з 14 років

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Законопроект, що дозволяє неповнолітнім займатися підприємництвом з 14 років, вніс на розгляд парламенту заступник голови комітету Держдуми (ГД) з інформаційної політики, інформаційних технологій і зв'язку Андрій Свинцов, повідомляє газета "Известия" . Відповідні зміни пропонується внести до Цивільного кодексу Росії.

Відповідно до російського законодавства, зараз в бізнесмени може податися будь-повністю дієздатний досконалий громадянин, який не має судових заборон.

У тексті нового законопроекту пропонується дозволити займатися підприємництвом неповнолітнім у віці від 14 до 18 років. Для цього знадобиться письмова згода їх батьків, усиновителів або піклувальника.

Крім того, вже зараз існують і винятки, які дозволяють стати індивідуальним підприємцем і до досягнення 18 років. Норма, що дозволяє визнати людину дієздатним з 16 років міститься в Цивільному кодексі РФ. Це можливо, якщо неповнолітній працює за трудовим договором або контрактом за згодою батьків або займається підприємницькою діяльністю.

Раніше президент РФ Володимир Путін в ході розмови з вихованцями центру "Сіріус" заявив, що вважає можливою легальну підприємницьку діяльність з 14 років. За його словами, цю систему "треба просто продумати".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online