Гірськолижний комплекс Казань і котеджі подобово

  1. Сервіс гірськолижного комплексу
  2. Як доїхати?
  3. Квартири та котеджі недалеко від ГСОК Казань

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гірськолижний комплекс «Казань», він же - «Свіяга», відкриває новий сезон і запрошує всіх любителів спортивного відпочинку

Гірськолижний комплекс «Казань», він же - «Свіяга», відкриває новий сезон і запрошує всіх любителів спортивного відпочинку. Гірськолижний сезон починається в листопаді - грудні і закінчується в березні - квітні. У спортивно-оздоровчому комплексі Казань ви з користю і веселощами проведете час. На якісно підготовлених снігових схилах катаються новачки, професіонали і просто сімейні пари з дітьми. Гірськолижний курорт Казані має спеціальну навчальну дитячу трасу. А початківцям спортсменам із задоволенням допоможуть і підкажуть місцеві інструктори.

Сервіс гірськолижного комплексу

До послуг відпочиваючих, гірськолижний спортивний комплекс Казань надає не тільки прекрасні траси, але і безліч додаткових послуг. І якщо ви зважитеся відпочити в ГСОК Казань, то у вас напевно з'явиться бажання заглянути в місцеве кафе або ресторан, відвідати сауну, басейн або зіграти партію в більярд. Також ви зможете відвідати зали для фітнесу та настільного тенісу.

Гірськолижний комплекс Казань надає все спорядження і необхідне обладнання на прокат, тому можете сміливо вирушати на відпочинок, не замислюючись про дрібниці. Отримуйте задоволення і насолоджуйтеся приємною атмосферою позитиву =)

Отримуйте задоволення і насолоджуйтеся приємною атмосферою позитиву =)

Як доїхати?

Дістатися до гірськолижної бази ви зможете декількома способами, виберіть найзручніший.

Від автовокзалу міста Казань ви зможете доїхати на автобусі, наступного в московському напрямку, наприклад до Нижнього Новгорода або міста Чебоксари. Зійти з автобуса потрібно на повороті ГСОК Казань, який знаходиться в двох кілометрах від самого комплексу.

Якщо ви на автомобілі, то потрібно виїхати з міста по Горьковському шосе - по федеральній трасі М7. Далі на кільцевій розв'язці слідувати за вказівником на Ульяновськ. Після моста через Волгу їхати прямо (не звертаючи за наступним вказівником на Ульяновськ) по «нової» дорозі на Москву. З московської траси повернути праворуч за вказівником на гірськолижний комплекс.

Квартири та котеджі недалеко від ГСОК Казань

Для проживання на території гірськолижного комплексу розташовані затишні два готелі, які з легкістю розмістять відпочиваючих. Але якщо вам не комфортно в готелях, сервіс Spiti може запропонувати вам зняти квартиру подобово або котедж недалеко від гірськолижного комплексу Казань.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online