14 гірськолижних трас відкрилися для жителів Підмосков'я на початку грудня


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий гірськолижний сезон вже відкритий на декількох схилах Московської області. За даними на початок грудня 2017 року повну силу запрацювали 14 трас для катання на гірських лижах і сноуборді.

У числі найбільш популярних схилів регіону - «Сорочан» , «Вільний» , «Степанова» і «Яхрома» в Дмитрівському районі, в яких зосереджено найбільше трас. Звичайно, в цей список входить «Снеж.ком» в Красногорську. У Сергієво-Посадському районі заплановано відкрити 4 спуску, ще 2 - в Хімках. Гірськолижні траси також відкриються в Балашисі, Дзержинському, Домодєдово, Коломенському, Коломиї, Червоноармійському, Луховіцком, Одинцовському, Подільському і Раменському.

На сьогоднішній день в повну силу запрацювали ще не всі бази, так як в листопаді погода не давала можливості встановитися сніжному покриву. На допомогу підмосковним гірськолижникам прийшли системи засніження, за допомогою яких на деяких трасах був створений штучний покрив.

Міністр фізичної культури і спорту Московської області Роман Терюшков нагадує: «Довжина гірськолижних спусків в Московській області варіюється від 300 метрів до 2 кілометрів. Для зручності і безпеки відвідувачів траси обладнані роздягальнями, освітленням і підйомниками. На кожній базі працюють рятувальні служби і кімнати для обігріву. Сноуборд і гірські лижі в Московській області дуже популярні. Це ми бачимо з початком кожного зимового сезону. Траси завантажені і затребувані. Ми намагаємося створювати на цих об'єктах максимально комфортні умови для мешканців регіону. Зазначу, що за даними дослідження, яке проводило в цьому році аналітичне агентство «ТурСтат», Московська область увійшла до трійки регіонів-лідерів по оснащенню гірськолижних баз ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online