Телеведуча Катя Гордон загрожує співачці Валерії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Телеведуча Катя Гордон

Фото: instagram.com

У ньому вона зажадала у співачки не розпускати нібито брехливі коментарі щодо її особистого життя і заявила, що якщо та ще раз про неї щось скаже або напише, то скористається своїм правом журналіста і розповість "правду" про саму Валерії.

Не встигла новина про те, що Катя Гордон і Сергій Жорін розлучаються, з'явитися в Мережі, як Катя Гордон дала новий привід заговорити про себе. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте" телеведуча опублікувала відкритий лист співачці Валерії. "Моя відповідь Валерії (артистці) на її коментарі про моє особисте життя. Валерія , Ви вважали за можливе з вашим чоловіком одного разу звинувачувати мене у брехні і лізти в моє особисте життя. У складній ситуації я, дійсно, скаржилася вам особисто на те, що ви, Валерія, пережили самі і в підсумку отримувала коментарі Пригожина в його твіттері (скріншоти в мене є, з огляду на ваші специфічні персони) про те, що він знає, що я брешу ... Потім правда виявилося, що я говорила правду - але вибачень не було ... "- написала Гордон.

Далі вона підкреслила, що намагалася зберегти мир зі співачкою та її чоловіком Йосипом Пригожиним буквально до останнього: "Я знаю про вас більше, ніж мені б хотілося і не дивлячись на те, що я щиро намагалася спілкуватися нормально - посилала пісні на прохання Пригожина і загальних знайомих - ви продовжуєте давати брехливі коментарі і в буквальному сенсі слова паплюжити мене ". Далі Гордон дала зрозуміти, що розлютилася не на жарт. Вона написала: "Так ось , Валерія, ви можете сфабрикувати з Пригожиним (ви відомі своїми інтригами) черговий скандал проти неугодного вам персонажа, опуститися до бруду і провокації як ви зробили з Волочкової, дати послухати на гучного записи, записані розмови з вашими ж друзями, найняти людину, яка мене поб'є, але запам'ятайте: ще один брехливий коментар на мою адресу, і я як професійний журналіст холодно, доказово і просто опишу хто ви, що ви робите і в чому полягає, правда ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Дни.ру
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online