Катя Гордон після побоїв чоловіка потрапила в лікарню на збереження

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 27 лютого, «Татар-інформ»). телеведуча Катерина Гордон в черговий раз стала жертвою свого запального чоловіка: Сергій Жорін знову побив її. При цьому, як у (Казань, 27 лютого, «Татар-інформ») тверждает Гордон, постраждала не тільки вона сама, а й її машина - у іномарки відірване бокове дзеркало. Крім того, Гордон чекає дитину , Що, втім, не зупинило Жорина від бажання вдарити дружину в живіт. Після рукоприкладства Гордон потрапила в лікарню на збереження.
Сергій же каже, що і пальцем не чіпав дружину, а поліцію та викликала через дві години після того, як він поїхав. «Це її черговий піар, я так втомився від цього! Кожен раз, коли я заявляю Каті, що ми розлучаємося, вона починає витворяти такі трюки. Це шантаж, - обурюється Жорін. - Так само, як і її загрози накласти на себе руки, щоб ми не розлучалися ».
На цей раз подружжя, які прожили в шлюбі трохи більше півроку, правих і винуватих будуть шукати за допомогою співробітників правоохоронних органів. Гордон стверджує, що інцидент був зафіксований камерами відеоспостереження. Варто відзначити, судове засідання з приводу розлучення відбудеться 13 березня. Якщо подружжя в черговий раз не передумають і не заберуть заяви, їх розведуть.
Нагадаємо, в минулому році Катерина Гордон майже не розлучалася з чоловіком після бійки. Телерадіоведущего і її чоловік-адвокат були одружені всього 2 місяці. Після побутової сварки Катерина Гордон доставлена ​​до Боткінської лікарні зі струсом мозку. Спочатку вона заявила, що потрапила в ДТП, проте через деякий час вирішила розкрити всю правду про інцидент і звернулася в московську поліцію з проханням покарати чоловіка за нанесення їй тілесних ушкоджень.

Як потім запевняв колишній чоловік Сергій Жорін , Причиною розриву з Катею Гордон став непростий характер дівчини. « Чи не бив я Катю , Тільки виставив з квартири. Каті чогось потрібен цей піар. Домовилися розлучитися тихо, так немає, вона знову в «Твіттері» пише. Вона хвора на всю голову, якийсь неврівноважений істота. Катя ще пише, що не має ніяких фінансових претензій. Які можуть бути претензії після двох місяців шлюбу? »- скаржився чоловік, схудлий за час шлюбу на 10 кілограмів. На примирення зі звий дружиною чоловік подарував їй іномарку. Катя його пробачила.
Чоловік вдарив в живіт вагітну Катю Гордон (фото)
48-річний Гордон таємно одружився на 18-річній студентці (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Які можуть бути претензії після двох місяців шлюбу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online