22-річна дружина Олександра Гордона чекає на другу дитину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22:11 12.10.2016

В 2014 році Олександр Гордон в четвертий раз вступив в подружні відносини. Зі студенткою режисерського факультету ВДІКу Нозой телеведучий познайомився на знімальному майданчику фільму « розумник ». Дівчина - спадкоємиця гучного прізвища: вона внучка режисера, заслуженого діяча мистецтв Росії і Таджикистану, академіка «Ніки», члена правління Гільдії кінорежисерів РФ Валерія Ахадова і правнучка поета Мірсаїд Міршакар.

Весілля відбулося влітку, і на той момент дівчина вже була вагітна. Олександр тоді заявив, що це його останній шлюб - більше він не має наміру ні з ким одружуватися. У тому ж році подружжя стало батьками в перший раз. Незабаром Гордон стане знову батьком. На прем'єрі фільму « криголам »Він з'явився зі своєю дружиною, яка знаходиться приблизно на п'ятому-шостому місяці вагітності.

На прем'єрі фільму «   криголам   »Він з'явився зі своєю дружиною, яка знаходиться приблизно на п'ятому-шостому місяці вагітності

Ноза з подругою

Першою дружиною Гордона була Марія Верднікова, з нею він поїхав в США. Від неї у Олександра є дочка. Другий раз Гордон одружився на журналістці Катерині Гордон . Третьою дружиною телеведучого стала 18-річна студентка Ніна Тригоріна. Правда, під час цього шлюбу стало відомо, що у Гордона народилася дочка від швидкоплинного роману з журналісткою з Краснодара Оленою Пашкової. У підсумку Олександр розлучився з дружиною і не став підтримувати відносини з Оленою. З дитиною від Пашкової він відношення не підтримує, але допомагає його матері матеріально.

Ноза і Олександр в шлюбі вже два роки

Читайте також:

Шоу «Голос», 5 сезон: Олександр Гордон продемонстрував божевільний тембр

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online