Меморіал жертвам голодоморів добудують за два роки - Гройсман

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що завершення будівництва Національного музею - Меморіалу пам'яті жертв голодоморів в Києві - справ честі, і пообіцяв добудувати музей за два роки.

Про це повідомляє Урядовий портал .

Зокрема зазначається, що напередодні річниці Голодомору 1932-33 років глава уряду відвідав Національний музей і ознайомився з проектом другої черги меморіального комплексу.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що завершення будівництва Національного музею - Меморіалу пам'яті жертв голодоморів в Києві - справ честі, і пообіцяв добудувати музей за два роки

Говорячи про шляхи фінансування робіт, Гройсман підкреслив, що готовий виступити з пропозицією виділити 50% від необхідного з Державного бюджету.

"Але я також звернуся до українців усього світу, до керівників регіонів, муніципалітетів, з пропозицією долучитися (до фінансування). Це справа честі. За 24 місяці ми добудуємо музей", - сказав Гройсман.

Читайте також: Про Голодомор в Європі знають тільки фахівці - німецький історик

Як відомо, 25 листопада в Україні вшановують пам'ять 7 мільйонів жертв Голодомору - геноциду української нації, вчиненого радянською владою в 1932-1933 роках.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online