Голод побудує нову піраміду на Новоризькому шосе цього літа

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Роман Денисов

Тимчасову піраміду побудують на місці зруйнованої ураганом на Новоризькому шосе в Істрінському районі Підмосков'я, повідомляє Агентство "Москва" .

За словами творця піраміди, інженера Олександра Голоду, протягом двох-трьох тижнів зведуть тимчасову піраміду зі склопластику висотою 14 метрів.

Проектування капітальної бетонної піраміди вже ведеться. Всередині споруда не буде відрізнятися від попереднього варіанту. Як підкреслив інженер, при зведенні важливо буде дотримати досконалість форм, щоб конструкція витримала сильні пориви вітру.

Голод зазначив, що в будівництві споруди допоможе район, проте участь інвестора не завадило б.

Піраміду на Новоризькому шосе в Істрінському районі зруйнував ураганний вітер 29 травня. На її місці збираються побудувати нову 100-метрову конструкцію.

Піраміду на Новоризькому шосе звели в 1999 році. Її творець Олександр Голод стверджує, що споруда має особливі енергетичні властивості.

За весь час спостереження - з моменту установки будови в листопаді 1999 року - не було відзначено ніяких екологічних або будь-яких інших змін в районі споруди.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online