Житловий комплекс «Ластівчине гніздо»

  1. Головні переваги житлового комплексу:
  2. Розташування
  3. інфраструктура
  4. квартири
  5. забудовник
  6. внутрішнє благоустрій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК «Ластівчине гніздо» - це сучасна новобудова з 12 корпусів, яка розташовується в Невському районі СПб за двома берегах річки Качки, що впадає в Неву. Загальна площа нового будинку становить 319 000 квадратних метрів, забудова включає комплексний благоустрій усієї території. Старт зведення було дано в 2014 році.

Головні переваги житлового комплексу:

Головні переваги житлового комплексу:

  • Оригінальна архітектура будівлі, що виділяє його з ряду інших.

  • Зручне з точки зору екології і транспортної доступності розташування: до станції метро «Ломоносовська» або «Пролетарська» можна доїхати за чверть години.

  • Швидке будівництво будинку: закінчення робіт позначено 2016 роком, в корпусах 1 і 2 черг вже пропонуються на продаж різноманітні квартири.

  • Різні планування житла і оригінальна обробка.

  • Доступні ціни.

Розташування

Від нової будівлі можна доїхати до центру Санкт-Петербурга за півгодини, а до метро - дійти пішки. Неподалік від будівлі в мікрорайоні є автобусні зупинки та станції маршрутних таксі. Для власників особистого транспорту плюсом стане близькість кільцевої дороги; звідси можна за 10 хвилин доїхати і до Пасажирського порту, і до аеропорту «Пулково».

інфраструктура

Купити квартиру в даному комплексі від забудовника «ЛенСпецСМУ» буде вигідно і через розвиненої інфраструктури місцевості. У безпосередній близькості до нового будинку знаходяться різні магазини, торгові точки, в крокової доступності є дитячий садок №92 та поліклініка №8. Через Неву розташовуються різноманітні об'єкти муніципального та приватного значення: школи, дитячі сади, універсами і торгові комплекси.

квартири

У продажу представлені варіанти квартир від 1 до 4 кімнат, тому підібрати житло можна як для самотньої людини, так і великої родини. Будівельна компанія пропонує просторі приміщення з суміщеними і роздільними санвузлами, теплими заскленими балконами, зручною організацією простору в кожній квартирі. Придбання можливо в іпотеку, розстрочку, із залученням материнського капіталу і на вигідних умовах зі знижками в ряді випадків. Дізнатися точну вартість доступних варіантів і акціях можна на офіційному сайті проекту.

забудовник

Компанія «ЛенСпецСМУ» більше 25 років займається будівництвом багатоповерхових житлових будинків з комплексною забудовою території. Фірма займається закупівлею якісних матеріалів, проектуванням, юридичними питаннями і повністю проводить всі процеси по зведенню і обробці, в тому числі чистового ремонту. На веб-сторінці об'єкта можна ознайомитися з проектною декларацією до будь-якого об'єкту і подивитися офіційний дозвіл на будівельні роботи.

внутрішнє благоустрій

Внутрішня забудова включає організацію газонів на території, висадку декоративних дерев і чагарникових рослин, прокладку широких доріжок і організацію під'їздів автотранспорту. Також на території є кілька майданчиків для спорту і дитячих ігор, власна школа.


Дивіться інші статті і прес-релізи компаній:
Газові обігрівачі для дому та дачі Промокодом інтернет-магазинів
Послуги центрів косметології
Ритуальні огорожі з металу
Погода на Кіпрі по місяцях

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online