Скарга на постанову ГИБДД. Оскарження в суді. Юридична допомога

  1. Порядок оскарження постанови ГИБДД через суд
  2. Юридична допомога в оскарженні постанови ГИБДД в суді

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Підготовка протоколу та винесення постанови ГИБДД про порушення норм правил дорожнього руху - це завершальний етап провадження справи про адміністративне правопорушення Підготовка протоколу та винесення постанови ГИБДД про порушення норм правил дорожнього руху - це завершальний етап провадження справи про адміністративне правопорушення.

Учасник дорожньо-транспортної пригоди, в відношенні якого було складено протокол та винесено постанову, може бути не згоден з рішенням органів державної автоінспекції. В такому випадку, він має повне право оскаржити його в судовому порядку.

Тим часом, багато хто задається питанням, як оскаржити постанову про адміністративне правопорушення ГИБДД і в які терміни. Процедура, порядок і терміни подачі скарги на рішення державної автоінспекції регулюються чинним законодавством РФ.

Порядок оскарження постанови ГИБДД через суд

Постанова може бути оскаржене в судовій інстанції протягом десяти діб з дня отримання копії рішення державної автоінспекції. У разі пропуску всіх термінів з тієї чи іншої поважної причини (відрядження, лікарняний лист і т.д.), підкріпленої документально, можлива подача клопотання про відновлення всіх пропущених термінів.

Оскарження постанови ДАІ в суді починається з підготовки скарги, яку зводять за вимогам і стандартам, продиктованими правовими нормами законодавства РФ. У документі детально юридичною мовою описуються причини незгоди з постановою державної автоінспекції, можливі шляхи вирішення спору і прохання.

Допоможемо оскаржити постанову ГИБДД

Постанова може бути оскаржене в разі порушення порядку використання вимірювальних приладів, розгляд адміністративної справи без участі заявника, неповідомлення обов'язків і прав під час складання протоколу і винесення постанови, граматичні помилки в документах і помилки в них і багато інших.

Скарга подається в письмовому вигляді до канцелярії суду. У разі незадовільного рішення судового органу позивач має повне право оскаржити судове рішення у вищестоящому суді. Щоб оскаржити постанову ГИБДД в суді, сплачувати державне мито немає необхідності, так як відповідно до законодавства РФ скарги на постанови по адміністративних справах адміністративний збір не обкладаються.

Після надходження скарги до канцелярії районного суду, справа розглядається протягом двох місяців. У той час як оскарження постанови ГИБДД про визнання винним в ДТП в Управлінні державної автоінспекції розглядається всього протягом десяти днів.

Юридична допомога в оскарженні постанови ГИБДД в суді

Адвокатський кабінет «Сприяння» допоможе оскаржити будь-яке рішення державної автоінспекції в судовому органі, посприяти зміні (скасування) винесеного несправедливого постанови, максимально ефективно завершити судове діловодство або повернути його на повторний розгляд в суді вищої інстанції. Професійне оскарження постанови ГИБДД в Москві - це можливість домогтися справедливості і при цьому скоротити фінансові, моральні і тимчасові наслідки ситуації, дорожньої ситуації.

Вартість послуг по адміністративних справах Участь адвоката / юриста в розгляді адміністративної справи (в тому числі у справах ДТП і питань видворення іноземців з РФ) від 15 000

Юридична допомога включає в себе різні послуги, в тому числі правову консультацію, підготовку потрібних документів по адміністративній справі, переговори з державними органами, пряма участь при розгляді справи про адміністративне правопорушення в Управлінні державної автоінспекції і безпосередню участь в ході судового засідання.

У разі незадовільного результату досвідчений юрист доб'ється необхідного результату, оскарживши судове рішення в порядку апеляції або касації. Послуги з питання оскарження постанови ГИБДД, вартість послуг обумовлюються в кожному індивідуальному випадку окремо і прописуються в договорі про надання юридичних послуг.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online