У Кременчуці ОСББ та «Перспектива» три роки «ділять» два будинки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Глава правління об'єднання співвласників вимагає від поліції та мерії втрутитися в ситуацію, а технічний директор «Перспективи» заявляє, що мешканці не хочуть йти від керуючої компанії в ОСББ   30 жовтня на апаратній нараді в мерії глава правління об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (пров

Глава правління об'єднання співвласників вимагає від поліції та мерії втрутитися в ситуацію, а технічний директор «Перспективи» заявляє, що мешканці не хочуть йти від керуючої компанії в ОСББ

30 жовтня на апаратній нараді в мерії глава правління об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (пров. Олега Кошового, 14-А та 14-Б) Василь Чурсін заявив, що поліція і виконком міськради не діють в питанні передачі будинків від керуючої компанії ТОВ «ЖЕП Перспектива» до ОСББ. Він заявив, що ще три роки тому суд прийняв рішення на користь ОСББ, але «Перспектива» на це ніяк не реагує і продовжує обслуговувати будинки.

Між ОСББ та «Перспективою» немає договору на обслуговування, деякі громадяни, включаючи Василя Чурсіна, не платять керуючої компанії.
Він нагадав, що виконком обіцяв підтримувати створення ОСББ, але на їх прикладі не побачив реальної підтримки.

Технічний директор ТОВ «ЖЕП Перспектива» Юрій Ярмольський заявив, що жодного разу не отримував офіційних звернень від ОСББ, в даний момент їх тариф на обслуговування нижче, ніж у компаній, що управляють «Житлорембудсервіс» та «Місто для людей. Кременчук », становить близько 2,8 грн за квадратний метр. Більшість людей, за його словами, хочуть залишитися в обслуговуванні у «Перспективи».

- Якщо люди хочуть самі керувати своїм будинком, то не потрібно крючкотворствовать, - заявив міський голова Віталій Малецький. Він попросив у Василя Чурсіна документи і попередив Юрія Ярмольського, що до нього прийдуть «люди в погонах».

Автор: solod Джерело фото: Карти Гугл

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online