Домів мітла по одеських вулицях до "Поля чудес"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кращого двірника в Одесі нагородили квартирою, фото О. Лесен

Домів мітла по одеських вулицях до "Поля чудес" Лесен Ольга https://cdn.segodnya.ua/img/article/1001/61_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/1001/61_tn.jpg 2008-03-22T08: 27: 17 + 02: 00 Одеса 18 років Лариса Мещерякова крейди одеські двори заради службової квартири.

Ларису Олександрівну недавно відзначили як найкращого двірника в Одесі. В нагороду їй вручили ордер на однокімнатну квартирку в новобудові по Сахарова, 20, на селищі Котовського, в районі, який в місті багато прозвали "Поле чудес".

ЧОГО ВАРТО. "Дорогу на це" Поле чудес "я пробивала віником і лопатою. Приїхала до Одеси з Дніпропетровська ще в 90-і роки. На роботу двірником прийшла по нужді. Тоді ще була можливість отримати квартиру, ось я і ризикнула. Через кілька років надії померли . Перебивалася на дешевих знімних квартирах на околицях міста. Щоб оплатити житло, прибирала кілька будинків поспіль. Довелося пережити і розлучення з чоловіком через постійні проблеми з квартирами, і приниження, коли оббивала пороги чиновників з проханнями допомогти з житлом ", - згадує жінка . За її словами, тепер вона, як тільки приватизує квартиру, щоб можна було прописати 13-річну дочку, нарешті звільниться з роботи. Правда, в квартиру вона вселиться тільки через пару місяців, коли будівельники здадуть об'єкт.

СМІТТЯ ТОЙ ЖЕ. За весь цей час Лариса Олександрівна обмілити більше 70 000 кв.м території. Щоранку їй доводиться вичищати близько 4000 кв.м двору. Щовесни вона перекопують прилеглі до будинку палісадники, фарбує лавочки і підпилює дерева. За зміну двірник вимітає не менше двох сміттєвих пакетів. Робочий день починається з 5-6 годин ранку і закінчується о 15.00.

"За роки роботи люди так і не змінилися. Як смітили, так і продовжують. Найбільше доводиться вимітати недопалків і папірців, які кидають жителі з балконів. Єдиним приємним сюрпризом для мене виявилися 10 гривень, які я вимела якось у дворі", - розповідає Лариса Олександрівна.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online