«Мої пісні не в форматі" Квартету І "»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У свій 41-й день народження актор театру «Квартет І» Олександр Демидов представив «Другий перший альбом». Записані з музикантами групи «Бобри» пісні сам артист визначив до розряду бард-року - «промовляння думок під музику».

«Квартет І» на презентації в клубі Milk був в повному складі, хлопці навіть виконали разом пісню. Порадували своєю появою і інші артисти, які мають відношення до творчості квартету. У дуеті з красунею Нонною (Гришаєва прийшла на презентацію з чоловіком) була виконана лірична пісня, а разом з Олексієм Кортневим - прониклива композиція «Молись за мене». Крім того, Олексій разом з Ростиславом Хаїтом заспівав запальну пісню під назвою «Не Куценко».

Нонна Гришаєва з чоловіком Олександром Нестеровим

На презентації побував кореспондент «Навколо ТБ», якому вдалося взяти інтерв'ю у «винуватця торжества».

Дивна назва альбому Демидов пояснив просто: перший альбом «Середина» майже не дійшов до публіки і був просто розданий друзям.

- Коли починаю говорити, що сьогодні буду співати старі пісні, це звучить смішно, - розповідає Олександр. - Більшість людей не чули їх, тому вони для них абсолютно нові і навіть несподівані. Я ж співаю поки для маленької групи людей.

Я ж співаю поки для маленької групи людей

Олександр Демидов, Олексій Кортнєв і Леонід Барац

- Пане Олександре, але ви виступали вже, пам'ятається, на фестивалі «Нашествие».

- Так, і то, як нас прийняли, для мене було дивно. У перший раз, коли я виконував кілька пісень з групою «Бобри», люди, побачивши мене, подумали: «Ось прийшов Саша з« Квартету І », з яким можна пофотографуватися, сказати йому спасибі за« День радіо »та« День виборів » . Думали, що я просто такий подарунок, який вийшов і сказав: «Еге-гей, привіт,« Навала »». А коли я заспівав ... Загалом, все трохи не зрозуміли. А вдруге я вже був заявлений як Олександр Демидов і група «Бобри», і вже багато підтягнулися мене спеціально послухати. Такого задоволення не отримував давно.

- А в театрі?

- Не хочу ображати колег по «Квартету І», але в театрі все вже вляглося, там твої м'язи акторські вже накачані. А тут все наживо, все в перший раз, все так, як було 17 років тому, коли ми починали «Квартет». Це інша тремтіння, та сама, яка зараз зникла. Тоді, на другому «Нашествии», пам'ятається, я розписався скрізь: на жіночих грудей, на попі, на лобі, на прострочений студентському квитку, на наколці хлопця з ВДВ, на закордонному паспорті. Мене по-справжньому «перло», був драйв. Але, зазначу, я не збираюся штовхатися з музикантами на звичній сцені, не хочу ставати музикантом Олександром Демидовим. Я творча особистість, у якої є бажання співати. А ще за 18 років склалася певна кількість пісень, які я не можу не винести на суд глядачів.

Але поки я все одно для більшості залишаюся дурником і простачка з фільмів «День радіо» та «День виборів».

- Альбом - це найдорожчий подарунок, який ви зробили собі на день народження?

- Ні, до сорокаріччя я взяв собі в кредит Land Cruiser Prado 150. А нині хлопці з «Квартету» подарували мені дуже потрібну річ під назвою Macbook.

- Що в новому альбомі вам найбільше подобається?

- Якщо перший альбом був дуже причесаний, то цей альбом більш усвідомлений, більш проникливий, більш жорсткий.

- Хто ваш головний помічник по альбому?

- Найголовніший - це я сам. Я пишу пісні, а потім приношу їх «Бобрів», вони починають займатися аранжуванням. У першому альбомі мені, наприклад, допомагали Нонна Гришаєва , Аристарх Венес з «Кадетів», який начитав речитатив для однієї пісні. А взагалі помічник - саме життя, яка дає теми для пісні. Я не граю в це. Незважаючи на те що хочу бути популярним і хочу, щоб це приносило гроші і ротувалося на радіо, я все роблю так, як я хочу. Ніша артиста співаючого ще не зайнята. Не хочу нічого поганого сказати про Гошу Куценко або про Діму Пєвцова , Але я вважаю, що це поки не той рівень. Це все ще десь між, в форматі «ми взяли участь в шоу« Дві зірки »або заспівали з Гвердцителі , І зараз з нею ще й на концерті заспіваємо ». У мене все серйозніше. По крайней мере, я так хочу. Я прийшов в музику надовго. Інша справа, що у мене дуже мало років для цього. Наприклад, «Квартет І» зграї популярний не так давно. А нам між ті, вже не 18 років. Я займаюся музикою всього два роки. Питання: чи є у мене ці 17 років? Ні. У мене є 2-3 роки, після чого я, напевно, почну киснути і затухати, і це буде цікаво лише 20 журналістам, одному радіо і двом клубам.

- Головний ваш критик?

- Моя дружина. Вона взагалі не любить мою музику. Коли я їй показую своє бренькання на гітарі, вона каже, що нічого не зрозуміла. Потім, уже після аранжування, їй все починає подобатися. Втім, багато, як і вона, поки нічого не зрозуміли в моєму проекті.

- У житті велику частину зараз займає музика або все-таки театр?

- На театр я витрачаю просто більше часу. 12 вистав! Музики більше тільки в цей місяць. А так, думаю, десь 50 на 50. - На театр я витрачаю просто більше часу

Каміль Ларін - колега по «Квартету І»

- Мені здалося, чи в театрі вам стало нудно?

- Не те що нудно, просто в якийсь момент серце стало холодним. Я почав розуміти, що вже не з тим кайфом виходжу до публіки. Це перетворилося на рутину. Я трохи заздрю ​​хлопцям, які продовжують із задоволенням, хоча, безумовно, з меншим - виходити на сцену. Але грати 10 років «День радіо» - це складно. А в музиці поки все горить. Я можу сфальшувати, забути текст, але тут я живий, а там я - менш живий. Сподіваюся, музика дасть ту енергію, яка мене пожвавить і в театрі.

- Для популяризації своєї творчості немає бажання записати з кимось дует? З тих музикантів, хто вам подобається.

- Є! З Вакарчуком з «Океану Ельзи» хочу. Веду переговори з Людмилою Сенчиной. Я навіть майже з нею домовився. Приїхав до Пітера, а Людмила Петрівна трубку не взяла. Я чудово погуляв по Пітеру і поїхав, так і не зустрівшись з нею. Є домовленість зробити проект «Демидов і ..» і запросити всіх, хто співав зі мною сьогодні (Олексій Кортнєв, Нонна Гришаєва, група «Т9», Zdob si Zdub і ін). А ще готова пісня «Я - ялинка, ти - ялинка», і є домовленість про дует зі співачкою ялинкою. Буде весело! Звичайно, мені необхідний якийсь паровоз, який мене в цю музичну тусовку призведе, поки входжу туди насилу.

- Колеги по театру як до вашого захоплення ставляться?

- Скептично. Для них головне - театр. - Скептично

Олексій Кортнєв і Ростислав Хаїт

- А ви не пробували свої пісні впровадити в проекти «Квартету І»?

- Моя музика поки не в форматі «Квартету І».

Під враженням від нового фільму «Про що ще говорять чоловіки», прем'єра якого відбудеться 29 грудня, я створив пісню. Але, на жаль, написав її пізно, тому вона не увійшла в фільм. Ну і знову ж таки, для промоції фільму простіше запросити вже розкручених «Бі-2» або «Нещасний випадок». Але у мене все попереду! Це лише початок!

Світлана Замарацкая

Фото Юрія Самолиго

Альбом - це найдорожчий подарунок, який ви зробили собі на день народження?
Що в новому альбомі вам найбільше подобається?
Хто ваш головний помічник по альбому?
Питання: чи є у мене ці 17 років?
Головний ваш критик?
У житті велику частину зараз займає музика або все-таки театр?
Для популяризації своєї творчості немає бажання записати з кимось дует?
Колеги по театру як до вашого захоплення ставляться?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online