Далай-лама завів російськомовні сторінки в Twitter і Facebook

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У популярних соціальних мережах Твіттер і Фейсбук з'явилися російськомовні сторінки духовного лідера буддистів Далай-лами XIV У популярних соціальних мережах Твіттер і Фейсбук з'явилися російськомовні сторінки духовного лідера буддистів Далай-лами XIV.

Акаунти містять переклади матеріалів, розміщених на їх англомовних першоджерелах. При цьому особливий акцент робиться на інформації, що має безпосереднє відношення до взаємодії духовного лідера зі своїми послідовниками, які проживають в буддійських республіках і інших регіонах Росії.

Рішення про їх відкриття було прийнято після закінчення щорічних Учений Далай-лами для буддистів Росії в Дхарамсалі, які в 2010 році відвідало понад 1200 російських послідовників буддизму, повідомляє сайт Байкал Daily .

Англомовний мікроблог Його Святості Далай-лами в Твіттері був зареєстрований 22-го лютого 2010 року і менш ніж за добу придбав більше 44 тисяч читачів. Сьогодні, майже через рік, у порівняно молодого мікроблога @DalaiLama 1.235.327 читачів. Згідно зі списком "20 найбільш впливових знаменитостей, які використовують Твіттер", опублікованому журналом Forbes в кінці 2010 року, мікроблог Далай-лами виявився в першій п'ятірці, повідомляє прес-служба фонду "Збережемо Тибет".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online