Як виписати дружину, як виписати колишню дружину, виписати після розлучення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як виписати з квартири без згоди

Як виписати з квартири без згоди? Це питання нашим адвокатам задають дуже часто. Виписати людини з квартири складно, але можна, і позитивне рішення у справі залежить від безлічі супутніх обставин.

Наприклад, якщо ви проживаєте в квартирі разом з особою, яка п'є, буянити і взагалі поводиться неадекватно, Ви волею-неволею замислюєтеся над тим, яким чином можна позбавити його права користування цим приміщенням. В даному випадку, якщо довести, що сусід порушує права інших навколишніх його людей, його можуть виписати. Правда, ситуації бувають різними, і виселення може відбуватися довго, а може і зовсім не відбутися, якщо суд вирішить, що права сусіда при виселенні грубо порушуються. Що робити? Захищати свої права за допомогою адвоката. Чому? Тому що питання виселення відрізняються особливою складністю. Судіть самі…

Припустимо, ви не знаєте, як виписати колишню дружину в Москві з муніципальної квартири. Дружина зареєстрована на даній житлоплощі, але не проживає на ній і не оплачує комунальні послуги. На жаль, відповідно до статті 71 ЖК РФ, ви не зможете виписати дружину без її згоди. У зазначеній статті йдеться про те, що тимчасова відсутність наймача або будь-якого іншого члена сім'ї не тягне втрати прав користуванні даною квартирою. Крім цього, ви повинні вносити квартплату за даної людини, оскільки, якщо квартплата не вноситься протягом 6-ти місяців, наймача і членів його сім'ї суд може виселити на вимогу власника (згідно зі статтею 90 ЖК РФ). Тому в даному випадку виселення можливо, якщо має місце тривалий не проживання в муніципальній квартирі.

Як же отримати згоду колишнього чоловіка без порушення закону? У статті 72 ЖК РФ сказано, що ви можете зажадати примусового обміну муніципальної квартири від колишнього чоловіка. Якщо у останнього вже є житло, але виписуватися з вашої квартири він не хоче, то тут все вирішується простіше. ви подаєте позовну заяву про виселення через фактичного проживання його в іншому місці.

Виписати з приватизованої квартири в Москві колишнього чоловіка теж нелегко. Хоча все залежить від того, коли саме ви купували житло. Якщо квартира була куплена вами до укладення шлюбу, то, відповідно до положень статті 31 ЖК РФ, право користування житловим приміщенням у колишнього чоловіка припиняється відразу ж після розірвання шлюбу з власником. Для цього просто потрібно звернутися в суд з позовом, засновуючи свою вимогу на положеннях частини 4 статті 31 ЖК РФ.

Ви придбали квартиру, а в ній хтось прописаний - такі ситуації теж зустрічаються. За статтею 292 ЦК України, право власності переходить до іншої особи і вважається підставою для припинення права користування квартирою для колишнього власника і членів його сім'ї. Тобто право власності переходить до вас, і ви можете виписати з квартири всіх людей, які там прописані. Правда, якщо член сім'ї колишнього власника свого часу відмовився від приватизації даної квартири, виселити його буде неможливо, суд залишить за ними право користування квартирою довічно.

Як виписати дружину в Москві або колишнього чоловіка з квартири, ви вже знаєте. Що робити, якщо крім подружжя необхідно виписати дитину? Якщо останній проживає з матір'ю, але прописаний у батька в муніципальній квартирі або в іншому місці, то, відповідно до статті 20 ЦК РФ, місцем його проживання визнається місце проживання матері, тобто місце фактичного проживання. У цьому випадку батько має повне право виписати дитину з квартири, попередньо отримавши згоду органів опіки та піклування. У позовній заяві слід обов'язково вказати те, що фактично дитина проживає з матір'ю.

Виписати після розлучення в Москві не тільки дружину, але і дитини з приватизованої квартири складніше - для цього краще звернутися до грамотного юриста за консультацією . Справа в тому, що суд як правило захищає інтереси дитини. Якщо ви захочете виписати його з більшою квартири в меншу, то судові органи, а також органи опіки та піклування можуть не дати згоди на це.

Ви можете виписати з квартири засудженого, коли вирок суду щодо нього вступить в законну силу. Але майте на увазі, що колишній мешканець після звільнення може почати відновлювати своє право користування житловим приміщенням. Якщо квартира, в якій раніше проживав засуджений, була продана, він може оскаржити угоду купівлі-продажу в суді.

Якщо ви зіткнулися з проблемою виселення і не знаєте, як виписати з квартири колишню дружину, дітей, родичів, зверніться за допомогою до адвокатів Колегії «ЮрПрофі»! Уже не перший рік ми займаємося вирішенням житлових спорів і готові допомогти вам в питаннях виселення. Наші адвокати завжди готові прийти до вас на допомогу!

Як виписати з квартири без згоди?
Що робити?
Чому?
Як же отримати згоду колишнього чоловіка без порушення закону?
Що робити, якщо крім подружжя необхідно виписати дитину?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online