Як замовити виписку з ЕГРЮЛ?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відомості про організацію, що містяться в ЕГРЮЛ, надаються за заявою, складеною в довільній формі із зазначенням повної або скороченого найменування організації, її свідоцтво про Державну або ІПН. У заяві потрібно вказати також, які відомості (документи) запитуються.

Заява про надання таких відомостей в паперовому вигляді можна подати в будь-яку податкову інспекцію (незалежно від адреси місця знаходження організації, відомості про яку запрошуються). Виняток - подача (напрямок поштою) запиту в паперовому вигляді про надання копії документа (документів), що міститься в ЕГРЮЛ. В такому випадку запит подається (надсилається поштою) до податкової інспекції за місцем знаходження організації.

Організація також може отримати виписку з ЕГРЮЛ щодо самої себе шляхом відправки запиту в електронному вигляді через мережу Інтернет.

Термін надання містяться в державних реєстрах відомостей і документів не може становити більше п'яти днів з дня отримання запиту. Також відомості можна отримати в терміновому порядку - не пізніше робочого дня, наступного за днем ​​надходження запиту.

Відмова в наданні містяться в державних реєстрах відомостей і документів (за винятком відомостей, доступ до яких обмежений) не допускається.

Якщо організація запитує відомості щодо самої себе, то такі відомості їй надаються у вигляді витягу безкоштовно. Виняток - випадки отримання виписки в терміновому порядку.

В інших випадках відомості з ЕГРЮЛ надаються за плату. При цьому документ, що підтверджує оплату, потрібно представити одночасно із запитом.

Розмір плати становить:

- 200 руб. за кожен документ, наданий в звичайні терміни;
- 400 руб. за кожен документ, наданий в терміновому порядку (в т. ч. за термінове отримання організацією виписки про саму себе).

Плата стягується за кожен екземпляр (якщо в заяві запрошено кілька примірників) виписки або копії документа.

Плата стягується за кожен екземпляр (якщо в заяві запрошено кілька примірників) виписки або копії документа

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online