У чому шкода мікрохвильовки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні приходила в гості подружка. Вона вагітна. Цуралася мікрохвильовки як вогню! Села від неї подалі, частування сказала розігріти на плиті. Навіть мені заборонила їсти щось, що грілося в мікрохвильовці!

Питаю, в чому справа, каже, що мікрохвильовка - дуже шкідлива річ, від неї може боліти голова, бути нервові розлади і взагалі мало не рак.

Мікрохвильовкою я користуюся з тих пір, як взагалі з'явилося це диво техніки! На плиті розігрівати довго і нудно, а в мікрохвильовці після роботи саме то: поки приймаєш душ, вже все і готово)

Плюс можна розігріти піцу, запекти яблука, розплавити сиррр! Та багато чого. А, ще розморозити м'ясо, якщо терміново треба щось готувати.

Загалом, мені завжди здавалося, то від мікрохвильовки всюди суцільна користь. А виявилося аж нема. Або у подружки це «вагітні» заскоки? Або так реально і є? Але тоді - в чому шкода мікрохвильовки?

Але тоді - в чому шкода мікрохвильовки

Автор теми: Настя (Санкт-Петербург)

Або у подружки це «вагітні» заскоки?
Або так реально і є?
Але тоді - в чому шкода мікрохвильовки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online