Агентство нерухомості Ваш Дім

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 900 000 р.

квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА 33,5 КВ.М. - Вікна виходять на безвітряну східну сторону. - Спальня, кухня + вітальня (зонування), з / у з душем. - Теплі підлоги, опалення автономне електричне. - Меблі та техніка залишається. - Малоквартирний будинок, монолітний. Велика прибудинкова територія, до зони паркування. - Біля будинку продуктовий магазин "Магніт". Спальний район міста. Відмінно для здачі гостям міста. - До моря 5 хвилин пішки. * Документи на право власності на нежитлове приміщення. Є перспектива перекладу в житлове. Об'єкт № 13376 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

Об'єкт № 13376 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

6 600 000 грн.

квартира двокімнатна

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА 68 М.КВ. У ЖК "ЧОРНОМОРСЬКИЙ" - Простора квартира з дуже зручним плануванням, всі кімнати ізольовані! - У квартирі виконаний дуже якісний ремонт, частково залишаються меблі і техніка! - Автономне опалення (низькі комунальні платежі)! - Будинок розташований в престижному районі міста (Товстий мис) з дуже розвиненою інфраструктурою, поруч дитячі садки і школи, безліч магазинів! - До прекрасній упорядкованій набережній всього 200 метрів! * ТОРГ, ІПОТЕКА Об'єкт № 13325 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ !!!

* ТОРГ, ІПОТЕКА Об'єкт № 13325 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

2 880 000 грн.

квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА 33 М.КВ. - Затишна квартира з якісним ремонтом на 1 поверсі (цоколь дуже високий, фактично рівень другого поверху)! - Автономне опалення (низькі комунальні платежі). - Новому господарю залишаються всі меблі і техніка! * ТОРГ Об'єкт № 13154 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

* ТОРГ Об'єкт № 13154 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

10 000 000 р.

промназначения

ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ 25 СОТОК - У районі села Кабардинка, на атомагістралі "Дон", 1524 км., - Продається готовий бізнес, з зареєстрованим підприємством на ділянці 25 соток. - Призначення землі: землі населених пунктів для будівництва промбази. Об'єкт № 13027 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

Об'єкт № 13027 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

1 000 000 р.

СНТ

ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ 13.8 М.КВ. - Лісова місцевість за пос. Відродження, 3 км від траси М4-Дон по грунтовій дорозі. З трьох боків оточений лісом. Водоспад на кордоні ділянки. Велика кількість джерел. - У крокової доступності Плесецьк водоспади, річка Догуаб. - Ділянка рівна, розчищений, розкорчувати. Призначення СНТ. - Електрика згідно договору буде підключено протягом 2019 роки (ТУ отримані, встановлений трансформатор, ведуть роботи по підключенню до зовнішніх мереж). * Власність Об'єкт № 12916 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

* Власність Об'єкт № 12916 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

1 200 000 р.

квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА СТУДІЯ 15 м.кв. - Студія поліпшеного планування з можливістю розширення площі. - Новий капітальний ремонт, меблі частково. Є можливість прилаштувати лоджію або окремий вихід у двір (все підготовлено) - Опалення автономне газове. Плита і водонагрівач електричні (автономно) - Магазини, пошта, дитсадок, зупинки і т.д. в пішої доступності. - До моря пішки 10-15 хвилин * Власність, що не часткова Об'єкт № 12884 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

- До моря пішки 10-15 хвилин * Власність, що не часткова Об'єкт № 12884 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

8 000 000 р.

Елітна квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА 46 М.КВ. - Перша берегова лінія в хвилині ходьби від набережної. Комфортабельні "Апартаменти Магнолія" з видом на Геленджікскую бухту і Маркотхський хребет - Ремонт, меблі, техніка. Шумоізоляція, паркетна дошка, дорога плитка і сантехніка. Автономне гаряче водопостачання і опалення. - Простора спальня з двоспальним ліжком і двомісним розкладним диваном. - Телевізор з плоским екраном, дві спліт-системи (в їдальні і в спальні). - Сучасна обладнана кухня з усією необхідною технікою (газова плита, духовка, мікрохвильова піч, електричний чайник, посудомийна машина, холодильник), інвентарем і посудом, обідня зона. - Будинок клубного типу, із закритою територією. Машину можна залишити на безкоштовній прибудинкової парковці. - У крокової доступності упорядкована дитячий майданчик, парк атракціонів, ресторани, кафе, магазини. * ТОРГ, ІПОТЕКА Об'єкт № 12879 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

* ТОРГ, ІПОТЕКА Об'єкт № 12879 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

70 000 000 р.

ІЖС

Домоволодіння 537 КВ.М. - У котеджному районі Геленджика, в 20 хвилинах від моря. - Шикарний котедж, побудований з цегли, з якісним ремонтом, дорогими італійськими меблями з натурального дерева і технікою. Поли- паркет індивідуальної роботи, з елементами червоного дерева. - У будинку цокольний поверх з гаражем, сауною, басейном, кімнатою відпочинку, два повноцінних поверхи, і мансардний поверх з кімнатою для більярду, кімнатою відпочинку. На кожному поверсі санвузол. Є спортивний зал з тренажерами. - Двір упорядковано, ростуть культурні та декоративні рослини. У дворі баня, альтанка, мангал, ставок. - З комунікацій: автономне газове опалення, вода і каналізація центральні, електрику. - Інфраструктура розвинена, школа в 10 хвилинах пішим ходом. - Земля і будинок у власності. Один власник. Документи готові до угоди Об'єкт № 12863 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

Документи готові до угоди Об'єкт № 12863 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

3 200 000 грн.

квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА 42кв.м. - Спальний район, До МОРЯ 10 ХВИЛИН! - Автономне опалення (низькі комунальні платежі), частковий ремонт, в процесі ціна буде змінюватися - Монолітний будинок, 2018 г п - здано в експлуатацію - На території дитячий майданчик, парковка, все поруч магазини, зупинки. Об'єкт №12788 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

Об'єкт №12788 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

50 000 000 р.

Готель

ГОСТЬОВИЙ БУДИНОК 330 М.КВ. - 150 м. Від пляжу, високо ліквідний район курорту с. Дивноморське - Вся курортна інфраструктура в крокової доступності - На 7 сот. домоволодіння 330 м.кв. з двома роздільними входами - для господарів і для гостей курорту - Номерний фонд 9 номерів класу люкс: 7 - однокімнатних і 2 - двокімнатних номера з індивідуальними с / в, повністю обладнані. Окремо гостьова кухня. * Діючий бізнес, власність * ТОРГ Об'єкт № 12731 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

* Діючий бізнес, власність * ТОРГ Об'єкт № 12731 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

13 800 000 р.

ІЖС

Триповерховий ТАУНХАУС 225 М.КВ. - Тихий, облаштований приватний сектор, в крокової доступності до міської інфраструктури - Монолітне будова, сучасні матеріали і технології - Панорамне скління, 4 лоджії (2 засклені, 2 відкриті), кімнати по 50 м.кв., кухня 28 м.кв., с / у на кожному поверсі - Дизайнерський ремонт, ідеальний стан, меблі, техніка (можливий продаж без меблів і техніки) - Безперебійна подача води, власна система водонакопленія, автономне опалення (газ), теплі підлоги, електрика 15кВт - Упорядкована територія двору, 2 навісу, зона відпочинку, побутові пом щення - Забір 3 м. заввишки, благополучні респектабельні сусіди * власні виділені Об'єкт № 12660 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

заввишки, благополучні респектабельні сусіди * власні виділені Об'єкт № 12660 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

4 500 000 р.

квартира трикімнатна

Трикімнатна квартира 60 КВ.М. - У центральному районі міста, біля Гіпермаркету "Магніт". - Шикарна квартира, з дорогим ремонтом з якісних матеріалів. - Натяжні стелі, пластикові вікна, на підлозі паркет, вбудована кухня. Чотири спліт системи. Дорогі меблі та техніка залишається. Велика засклена і утеплена лоджія. - Утеплення лоджія 5.3 м.кв .Можно використовувати як кімнату - Підвальне приміщення, 10 кв.м.в подарунок. - Інфраструктура розвинена: автобусна зупинка біля будинку, Гіпермаркет "Магніт- через дорогу - До моря 10 хвилин пішки. * Іпотека. Об'єкт № 12472 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

Об'єкт № 12472 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

2 850 000 грн.

квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА 35.4 М.КВ. - Шикарний вид на гори, 35.4 м.кв. + Балкон 3 м. Шириною - Простора світла квартира з автономним опаленням, планування сорочечка - Хороший ремонт, меблі, техніка - все залишається - Будинок новий, монолітний 2014г.п., Ліфт, безперебійна подача води - Вся інфраструктура в пішої доступності - До моря близько півгодини прогулянковим кроком * Іпотека Об'єкт № 12350 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

, Ліфт, безперебійна подача води - Вся інфраструктура в пішої доступності - До моря близько півгодини прогулянковим кроком * Іпотека Об'єкт № 12350 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

1 950 000 р.

квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА 35 кв.м - Вид на море, гори. - Газове автономне опалення (економія по комунальним платежам). - Монолітний дом 2008 г.п. - Екологічно чистому районі міста. Магазини, зупинка в крокової доступності. - До моря 15 хвилин ходьби прогулянковим кроком. * Квартира в власності, часткова Об'єкт № 12292 ТЕЛЕФОНУЙТЕ МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

* Квартира в власності, часткова Об'єкт № 12292 ТЕЛЕФОНУЙТЕ МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

3 700 000 грн.

квартира Однокімнатні

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА 45 КВ.М. - До моря 10 хвилин прогулянковим кроком - Ремонт, світла затишна квартира. Велика студія-кухня, ізольована спальня, суміщений санвузол - Меблі, техніка залишаються частково. Можна без меблів або з усією. - Будинок новий монолітний 2015г.п. - У дворі дитячий майданчик. Поруч магазини, зупинки * Торг, Іпотека Об'єкт № 12226 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

Поруч магазини, зупинки * Торг, Іпотека Об'єкт № 12226 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ

17 000 000 р.

Елітна квартира багатокімнатна

П'ятикімнатній квартирі 255,6 КВ.М. - Елітна квартира в спальному районі міста-курорту Геленджик. - Монолітний будинок, з блоковим заповненням, автономне опалення (низькі комунальні платежі) - Безперебійне водопостачання. Рік будівництва 2012р. Малоквартирний будинок. - У квартирі дві кухні-вітальні, три спальні, робочий кабінет, простора вітальня, шість сан. вузлів, банний комплекс з хамамом, російською лазнею, сауною з інфрачервоними променями, душовою з купіллю, душовою кабіною, кедрової бочкою, трьома дерев'яними бочками для купання. - балкон- веранда, з виходом в мангального зону і терасу. -Ремонт виконаний з якісних матеріалів. Меблі з натурального матеріалу-дерево, шкіра. Техніка високої якості. Все залишається. - Можна використовувати для бізнесу. Об'єкт № 11844 ТЕЛЕФОНУЙТЕ, МИ НА ЗВ'ЯЗКУ!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online