Комунальні платежі в Приват24 - Електронні гроші в Україні: Яндекс Гроші, WebMoney

  1. Читайте також

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Приватбанк дає можливість всім користувачам privat24 підключити послугу «Комунальні регулярні платежі по заборгованості». Одного разу підписавшись на цю новинку Приватбанку у вас назавжди відпаде щомісячна необхідність заповнення реквізитів оплати комунальних послуг. Налаштувати послугу не складе труднощів, а заощаджений час можна витратити на корисні справи, а не на рутинні процедури.

Олег Павлович
За водопостачання, телефонію, газ проплачується нормально і швидко, а за електроенергію - ні в яку.

комуналка
Шановний Олег Павлович, питання взято в роботу. Як тільки проблема буде вирішена, ми повідомимо Вас.

Олег Павлович
От спасибі, все запрацювало. Чекаю кінця місяця, щоб оплатити рахунок.

Наталія Володимирівна
Добрий день. У мене про надходження грошей на карту, не спадає на телефон СМС. У знайомої приходить кожен місяць, дуже зручно. Як додати цю послугу? А по комунальним та регулярних платежів було б непогано якщо б зробили відео-урок з демонстрацією використання цього сервісу.

Олексій Сергійович
Ви можете включити смс інформування відправивши на номер 10060 смс з текстом SMSON + чотири останні цифри номера карти.

Сергій Васильович
Добрий день. Дуже хороша ідея, але чому в список населених пунктів не потрапило с.м.т. Коцюбинське? Тим більше, що в ньому є відділення Приватбанку, і воно успішно приймає всі комунальні платежі , В будь-якій формі (нал / безнал). Так що навіть не треба було б шукати реквізити, просто скопіювати з того, що платять і прив'язати до клієнтів і користувачам. Не думаю, що ми з дружиною єдині в Коцюбинському, хто користується сервісом Приват24. Маю велику надію, що ця прикра недоробка буде усунена.

Катерина Анатоліївна
Сергій Васильович, уточніть будь ласка реквізити підприємств с.м.т. Коцюбинське, які необхідно додати в список одержувачів, або повідомте зручний час для зв'язку з Вами.

Приватбанк Україна
Приватбанк Україна

2012 Приват24 - оплата за комунальні послуги

Валерій Аркадійович
Можливо це не по темi, проти трiшкі сумно з приводу вiдсутностi можлівостi читати iнформацiя Державною мовою. Наскiлькі менi вiдомо ее Ще не вiдмiнялі.

Катерина Анатоліївна
Валерiй Аркадiйовіч для Вибори української мови - Меню Налаштування-Безпека-Змiна персональних даних. Дякуємо за Звернення.

Віталій Анатолійович
Українська буква Є продовжує глючити в платіжному дорученні в полі «Призначення платежу». Буква Є автоматично замінюється трьома латинськими YYY. Я вже писав про це в минулому місяці, але судячи з того, що місяць пройшов, а глюк залишився - проблема дуже серйозна :))

Катерина Анатоліївна
Віталій Анатолійович, спасибі за сигнал виправимо в найближчі терміни.

Тетяна Павлівна
Витратила півгодини обіднього часу, щоб, хоч якось розібратися в нових шаблонах комунальних плетежей Приват 24. Регулярні платежі мені не треба, тому що заборгованостей немає і щомісяця сума оплати змінюється, відповідно до показань лічильників. Створила, для проби (оплатити треба зараз, а не через місяць), шаблон по муніципальної карті за ел.енергії, тепер сумніваюся, що гроші взагалі дійдуть до Обленерго. В архіві по комуналці платежу не виявилося, знайшла в архіві платежів, є платіжне доручення, але рахунок одержувача 292418 ****, а не р / рахунок обленерго. Питання: чи дійдуть гроші за призначенням і чи буде у мене квитанція про оплату ел.енергії. Прохання: поверніть старі шаблони або доопрацювати нові так, щоб на оплату всієї комуналки (світло, газ, вода) і в одному платежі йшло мінімум часу.

Катерина Анатоліївна
Тетяна Павлівна, платіж успішний, для отримання кавітації про оплату - меню Комуналка-Архів комунальних платежів- Квитанція.

Ірина Анатоліївна
Приєднуюся до рекламації Тетяни Павлівни. Ніякої квитанції в архіві платежів немає. Є платіжне доручення, з незрозумілих номером рахунку одержувача, без натяків на те, що гроші доставлені саме в електромережі. Це вже не кажучи про відсутність показників лічильника. У разі виникнення питань з електромережі - чим підтверджувати факт оплати? У відділенні банку теж не змогли сформувати іншого документа, ніж незрозуміле «платіжне доручення» про те, що гроші зняті з зарплатної картки та перераховані на комунальну. А далі? Хочеться вирішення ситуації. Дуже. Поки що довіра «Приват24» - нульове. Враження - негативний.

Катерина Анатоліївна
Ірина Анатоліївна, для отримання квитанції про оплату за муніципальної карті перейдіть в архів оплат, виберіть період оплати і натисніть «Пошук». У розрізі одержувачів клікніть навпроти кожної суми на «Квитанція». У новому вікні Вам буде доступна квитанція по платежу.

Ірина Анатоліївна
При виконанні зазначених дій нове вікно не відкривається. Усуньте, будь ласка, недопрацювання!

Катерина Ігорівна
Господа, функція досі неактивна. Можливо отримати доступ до квитанціями тільки через Комунальні платежі-Місто-Адрес-архів. У квитанціях не вказуються показання лічильників. Плюс не бачу взагалі ніяких записів про оплату за телефонії Веги, хоча по логам карти операція пройшла. Доопрацювати сервіс, толку проводити оплати через сайт, якщо потім для доказу в комунальних службах доведеться йти до відділення банку.

Вiкторiя Євгенiвна
Добрий вечір! У мене дві карти. На одній заборгованість, тобішь на кредитку. А на іншу надійшли гроші від клієнтів. Надійшли 200 грн. В результаті зняття було доступно тільки 100 грн. Решту грошей просто з картки зникли. Чи могли інші 100 грн. бути перераховані банком на кредитку?

Катерина Анатоліївна
Вікторія Євгеніївна, сума 91.25 грн перераховано на погашення кредитної карти.

Читайте також

  • опис Приват24

    Приват24 - система інтернет-банкінгу, призначена для дистанційної роботи з банківськими рахунками. Власником Приват24 є ПриватБанк. Управління рахунками є з будь-якого комп'ютера, що має вихід у всесвітню мережу. Інструменти інтернет-банкінгу Приват24 дозволяють ...

  • Приват24 для бізнесу

    При виборі майбутнього партнера для здійснення готівкових та безготівкових розрахунків бізнесмени намагаються звертати увагу на банки, які характеризуються не тільки надійністю, але і широким переліком доступних до виконання операцій, можливістю ...

  • Оплата комунальних послуг через інтернет

    Тепер кожен зареєстрований користувач системи Приват 24 може легко і швидко оплатити комунальні послуги онлайн і тим самим позбутися від щомісячної рутинної обов'язки введення реквізитів підприємств, що надають комунальні послуги або ...

  • Що робити якщо забув пароль

    Іноді на сайті Приват 24 вхід в систему стає неможливий, якщо користувач, покладаючись на власну пам'ять, ніде не зафіксував свої дані для авторизації і згодом забув їх. Якщо з Вами ...

Як додати цю послугу?
Коцюбинське?
У разі виникнення питань з електромережі - чим підтверджувати факт оплати?
А далі?
Бути перераховані банком на кредитку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online