«Дому-2» десять років: з чого починалася будівництво століття?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найдовший проект на російському телебаченні "Дім 2" недавно відзначив 10-річчя. За цей час на проекті побували більше 1500 учасників, було зіграно 15 весіль і на світ з'явилися 6 дітей.

Але ж 10 років тому ніхто і припустити не міг, що шоу стане таким популярним. Тоді все лише мріяли, щоб проект протримався в ефірі хоча б кілька тижнів. «Дом-2» здавався всім абсолютно непримітним, слабеньким і зовсім нецікавим. Багатьох до того ж бентежило його дивну назву.

Справа в тому, що до появи «Дому-2» на ТНТ виходило шоу «Дом», яке показували на ТНТ протягом півроку. Програма не користувалася особливою популярністю, навіть незважаючи на те, що його ведучими були такі зірки, як Микола Басков , Світлана Хоркіна і Дмитро Нагієв .

«Дом-2»: з чого все почалося

Перші «піддослідні хом'ячки» на проекті «Дом-2» з'явилися 5 травня 2014 року, а вже через шість днів на ТНТ відбулася прем'єра. Про відкриття проекту глядачів сповістили Ксенія Собчак , Ксенія Бородіна і Дмитро Нагієв. Перші слова в ефірі «Дом-2» сказали ведучі.

Ксенія Собчак: «Здрастуйте! Я Ксенія Собчак, ваш комендант. І я оголошую проект «Дом-2» відкритим! Слабакам і ледарям краще прямо зараз відмовитися від участі в проекті. Але якщо ви зважитеся, то борошна вас чекають нелюдські. Піти звідси можна. Звідси можна тільки вилетіти ».

Ксенія Бородіна: «Здрастуйте! Я Ксенія Бородіна, ваш виконроб. Я впевнена, що ми подружимося і побудуємо найкращий будинок на Істрі. Хоча це не головне: найбільше я бажаю вам знайти свою другу половинку і побудувати міцні, теплі і довгі відносини. Ласкаво просимо, хлопці! »

Вже через три місяці автори передачі зрозуміли, що проект може тривати дуже довго. «Спочатку було прийнято рішення про одне продовження на рік, потім - ще на рік. А потім вирішили не зупиняти, поки не зупиниться саме », - розповідає генеральний продюсер« Дому-2 »Олексій Михайловський.
Вже через три місяці автори передачі зрозуміли, що проект може тривати дуже довго




Зірки «Дому-2»

Половина з перших 15 учасників «Дому-2», що з'явилися на Поляні 5 травня 2004 року, стала справжніми зірками. Довгий час рекорд за часом перебування на проекті належав Степану Меньщикову , Який відомий своїми романами з Оленою Водонаєвої , Вікторією Боней і ще десятком інших учасниць.

Ольга «Сонце» Миколаєва прославилася тим, що придумала гімн «Дому-2» про 15 кльових хлопців, а ще виграла квартиру в Москві.

Стас Карімов, який брав участь на проекті зі своїм братом-близнюком Оскаром, завів відносини ні з ким-небудь, а з самої Ксенією Бородіної.

Олена Беркова хоч і провела на проекті всього пару місяців, але тепер в особливих рекомендацій не потребує. Її ім'я довгі роки асоціювалося з «Домом-2».

Першою реаліті-дружиною на проекті стала Ольга Кравченко, яка зв'язала себе узами шлюбу з іншим учасником шоу Олександром Титовим. Після відходу з проекту у них народився син Володимир. Але, на жаль, їх шлюб тривав недовго.

Ольга Бузова провела на шоу майже чотири роки, а потім стала однією з його провідних, замінивши Ксенію Собчак.

«Якщо порівняти учасників 2004 року і 2014 го, то це абсолютно різні люди, - розповідає Олексій Михайловський. - Для тих хлопців, хто прийшов 5 травня 2004 року, все було знову. «Дом-2» був абсолютно незвіданим проектом, в якому не можна було передбачити, що і як буде відбуватися, як складуться їхні долі, їхні стосунки. Тоді учасники на все дивилися широко розплющеними очима ».

«Дом-2» вчора і сьогодні

У травні 2004 року «Дом-2» був схожий на реальну будівництво. Хлопці жили в загальних побутівках, кожен день возилися з лопатами, тачками і цеглою, а замість басейну використовували відро з водою. Літня їдальня, загальна лазня, парочка віп-будинків два на два метри - першим героям і не снилися такі шикарні апартаменти, в яких проживають нинішні учасники проекту. Тепер же, коли реаліті-шоу оселилося в Новій Москві, Поляна все більше нагадує п'ятизірковому готелі. У незмінному вигляді до наших днів дожила лише Лобне місце.

«Дом-2» в цифрах

Якщо ви захочете подивитися «Дом-2» з самого початку, то вам доведеться звільнитися з роботи або покинути навчання. Адже для цього вам знадобиться більше 500 восьмигодинних днів!

А ще «Дом-2» - це понад 1500 учасників;

близько 1000 зізнань у любові;

435 подарованих букетів і пара літрів пролитих жіночих і чоловічих (!) Сліз;

3648 днів (близько 220 000 хвилин) в ефірі ТНТ (на 06.05.2014);

більше 13 000 мл зданої крові під час підтримай донорських акцій;

120 чоловік команди, серед яких оператори, режисери, редактори, охоронці, адміністратори та інші співробітники проекту

і новий формат мовлення HD 1080, запущений після переїзду на новий майданчик в травні 2014 року.

Дивіться реаліті-шоу «Дом-2» щодня о 23:00 на каналі ТНТ.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online