ВАТ «Газпром газорозподіл Барнаул» нагадує мешканцям Алтайського краю про обов'язкове встановлення приладів обліку природного газу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

18 січня 2014 р 10:28

Відповідно до Федерального закону №261 «Про енергозбереження ...» (ч.5 і 5.1) власники приміщень в багатоквартирних будинках зобов'язані забезпечити їх оснащення індивідуальними і загальними (для комунальних квартир) приладами обліку природного газу, а також здійснити введення приладів обліку в експлуатацію до 1 січня 2015 року.

Варто відзначити, що установку, заміну і обслуговування приладів обліку природного газу (лічильників) може здійснювати тільки організація, з якою у споживача укладено договір на технічне обслуговування і ремонт внутрішньо квартирного газового обладнання (Постанова Уряду РФ № 410).

Заявку на установку лічильників можна подати в службі «Єдине вікно» за адресою: м Барнаул, пр. Комсомольський, 9.Телефони для довідок: 65-82-11, 28-20-78.

Більш детальну інформацію про вимоги Федерального закону №261, про етапи установки приладів обліку, а також про моделі лічильників і їх вартості ви знайдете на офіційному сайті «Газпром газорозподіл Барнаул» www.altaigazprom.ru (Розділ «Установка газового лічильника»).


18 січня 2014 р 10:28   Відповідно до Федерального закону №261 «Про енергозбереження

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online