Гайтана показала зворушливе фото 2-місячної доньки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Співачка і молода мама Гайтана виклала свіже фото з підросла донькою. Співачка і молода мама Гайтана виклала свіже фото з підросла донькою

Джерело: instagram @gaitana_music

38-річна Гайтана не часто тішить шанувальників фотографіями свого малятка, але на цей раз не втрималася - вже дуже зворушливо виглядають крихітні ніжки, які вільно вміщаються в татовій долоні. Особливо над підписом співачка не замислювалася, але проставила улюблені теги, особливо красномовний - #fatheranddaughter.

Джерело: instagram @gaitana_music

gaitana_music Семья❤️ # сім'я #newborn #family #baby # любов # ніжність #love #fatheranddaughter

Передплатників не міг не зворушити цей сімейний знімок, про що він написали в коментарях: «Такі маленькі ніжки! Вітаю вас! 💐 »,« Так нежно❤❤❤ маленьке щастя 👼 »

Гайтана, ще будучи вагітною, відповідаючи на питання журналістів, чому вона приховувала своє становище, говорила: «приховувати і не афішувати - різні речі». Після народження первістка вона як і раніше дотримується тієї ж тактики - не афішує. Так, то що народилася дівчинка (як і очікувалося), Гайтана побічно повідомила через Інстаграм тільки 12 серпня, показавши дитяче ліжечко і поряд з нею кульки з написом «Baby girl».

Джерело: instagram @gaitana_music

gaitana_music А у нас «Тиха година» ❤️Тшшшшшшш)))

Раніше виклала миле відео, де маленька дівчинка засинає в автоматичному заколисує центрі. Але розглянути крихту на відео не вдасться.

Показала і перший транспорт дочки - коляску з люлькою чорного кольору і блакитну коляску поєднану з автокріслом.

Незважаючи на те, що з моменту народження дочки пройшло ще зовсім небагато часу, Гайтана вже повернулася до роботи - продовжує записувати альбом, як вдома, так і в студії.

Незважаючи на те, що з моменту народження дочки пройшло ще зовсім небагато часу, Гайтана вже повернулася до роботи - продовжує записувати альбом, як вдома, так і в студії

Джерело: instagram @gaitana_music

Співачка вже практично повернула фігуру в допологову форму і з задоволенням це демонструє, знімаючи і викладаючи Селфі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як рибка: Ксенія Собчак показала сина під водою

Нагадаємо, чутки про вагітність 38-річної Гайтани з'явилися в березні 2017 го, коли вона вийшла на сцену під час сольного концерту в просторому платті. Тоді уважні глядачі помітили, що змінилася фігуру потрійний співачки. Ще деякий час Гайтана зберігала мовчання, але коли приховувати зростаючий животик стало вже неможливо, зізналася, що чекає первістка. Причому заявила в інтерв'ю одному з телеканалів, що нічого не приховувала, просто не вважала за потрібне обговорювати своє становище.

instagram @gaitana_music

Напередодні пологів співачка розкрила всі таємниці змін у своєму особистому житті. Під час інтерв'ю Каті Осадчій для програм «Світське життя», Гайтана розповіла, що вже неї народиться маленька дівчинка і навіть ім'я для доньки вже готове - її планують назвати Ніколь. Повною несподіванкою для шанувальників співачки стало її визнання в тому, що вона вже більше року офіційно одружена з батьком своєї майбутньої дитини. За інформацією ЗМІ, чоловіком Гайтани і батьком її дитини став саунд-продюсер Алекс Смарт.

У перших числах червня Гайтана народила маленьку дівчинку, але чи дійсно вона отримала ім'я Ніколь, поки не відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Микола Тищенко показав, чому вчить 6-місячного сина
Марк Цукерберг йде в декрет вдруге

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Редактор: Ірина Сігал

Сподобалася стаття? Оцініть:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online