А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

  1. А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»? «Ярмарок житла» від групи компаній «Інформ Поліс» давно...
  2. А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
  3. А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
  4. А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
  5. А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Ярмарок житла» від групи компаній «Інформ Поліс» давно зарекомендувала себе як корисний захід для тих, хто шукає надійне житло і якісні товари для будівництва і ремонту за приємними цінами.

Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?

Надія Степанова, менеджер відділу продажів Green Park:

- Ми пропонуємо жителям республіки квартири в житловому комплексі Green Park, що в 43 кварталі. Поруч розташовуються ТЦ «Зоря», Peoples Park і парк «Ювілейний». Тільки в день ярмарку ми пропонуємо квартири за ціною 42 тис. Руб. / Кв.м, а протягом усього листопада - 43 тис. / Кв.м. Звичайна ціна - 45 тис. Руб. Встигайте!

Адреса: вул. Жердєва, 44Б

Тел .: 8 (3012) 41-41-41

: 8 (3012) 41-41-41

Бурятський філія АТ «Россельхозбанк»:

- Іпотечні кредити пропонують практично всі кредитні організації, але найбільш вигідні умови кредитування зазвичай надають великі банки з багаторічною історією і хорошою репутацією. Россельхозбанк - банк зі 100% державним капіталом, що пропонує вигідні іпотечні кредити. Ставки становлять від 9,5%! Ви можете купити нерухомість в будь-якому регіоні і самостійно вибрати схему погашення кредиту - аннуїтетную або диференційовану. Учасникам зарплатних проектів і бюджетникам - додаткові пільги. Вам підберуть програму з максимальною вигодою і мінімальними витратами. Отримати детальну інформацію та оформити заявку можна в офісі Россельхозбанка за адресою: вул. Смоліна, 57Д, а також в офісах банку в 14 районах республіки.

Тел .: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний).

: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний)

Ольга Кононова, фахівець будівельної компанії ТОВ «Бест Плюс»:

- Будівельна компанія «Бест Плюс» пропонує квартири в житлових комплексах в хороших районах Улан-Уде - від 1 070 650 руб. У центрі міста вас чекають квартири в 5 і 6 блоках по вул. Модогоева. Зовсім скоро стартує продаж квартир в ЖК «Жовтень». Як завжди, користуються попитом ЖК «Улюблений» в 47 кварталі і недорогі квартири в 115 мікрорайоні. При повній оплаті діє знижка 5% - поширюється на всі житлові комплекси. Також діють розстрочка до півтора років і індивідуальний графік платежів для кожного клієнта.

Адреса: вул. Каландарішвілі, 27а

Тел .: 29-73-73, 22-10-40

Туяна Циренова, керівник відділу продажів «СмітІнвест»:

- Гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо знижку 1 000 рублів на 1 кв.м. в квартирах від «СмітІнвест»! Крім того, оголошуємо старт продажів нового етапу в 110 кварталі всього від 34 т.р. / м2 і представляємо майбутнім новоселам наш новий проект в затребуваному районі міста - 140б кварталі від 35 т.р. / м2! Також у вас все ще є можливість купити квартиру за все від 9000 руб. / Міс. в сусідньому 140А кварталі і від 11000 руб. / міс. в яскравому сучасному ЖК «На Маяковського», здача об'єктів в 4 кв.2019 р Є пропозиції для бажаючих заїхати в свою квартиру вже на цей новий рік - такі квартири в наявності в 110 кварталі. Діє унікальна пропозиція - квартири з чистової обробкою з гарантією 1 рік. Ну і, звичайно ж, всім майбутнім новоселам ми даруємо карти з максимальною вигодою 20% на покупку оздоблювальних матеріалів в магазинах "Сміт".

Адреса: вул. Бабушкіна, 34, 2 поверх, офіс 203Тел .: 297-805

Проектні декларації розміщені на сайті www.smit-invest.ru

ru

Бурятський філія ПАТ «Ростелеком»:

- Ростелеком пропонує зробити ваш будинок «розумним», тобто безпечним і комфортним. Ви будете знати про все, що в ньому відбувається, навіть перебуваючи в іншому місті. Система датчиків і пристроїв моментально сповістить вас про будь-яких подіях. А ще ви зможете управляти побутовими приладами віддалено: наприклад, за допомогою смартфона вимкнути праску, навіть якщо ви пішли з дому. Сьогодні ми наочно продемонстрували майбутнім новоселам, як працює послуга «Відеоспостереження». При покупці камери до 31 грудня 2018 роки ви отримаєте цілий рік безкоштовного використання відеоспостереження з семиденним архівом.

Комплекти «Розумний будинок» і відеокамери ви можете купити на сайті www.rt.ru, в наших офісах продажів, а також за тел .: 8 800 1000 800.

: 8 800 1000 800

Євгенія Сотникова, керівник філії Центрального агентства нерухомості (ЦАН) в Улан-Уде:

- У жителів Бурятії є унікальна можливість купити квартиру в Москві і Санкт-Петербурзі за цінами забудовників, не виїжджаючи з республіки. У цьому вам допоможе ТОВ «ЦАН» - офіційний представник столичних забудовників. Ми пропонуємо безкоштовний підбір нерухомості в столицях нашої країни, а також допомога в оформленні іпотеки. Тільки в листопаді знижки до 3% на новобудови Санкт-Петербурга і Москви!

УВАГА!

  • ЦАН працює з іпотекою від провідних банків країни, пропонуючи клієнтам спеціальні знижені процентні ставки.
  • Передбачено й різні види розстрочок: на 48 місяців, 50 на 50, з оплатою другій частині при здачі будинку.
  • ЦАН працює з державними житловими сертифікатами військовослужбовців.

Адреса: вул. Леніна, 55, 3 поверх, каб. 59

Тел .: 560-458

: 560-458

Центр нерухомості «Промгражданстрой»:

- Учасникам ярмарку ми пропонуємо дві цікаві акції. Перша - це п'ять квартир в житловому кварталі «Єлизавета» (ЖК «Імператорський», 140а квартал) за супервигідною ціною - 40 тис. Руб. / Кв.м. Здача в експлуатацію перших двох будинків запланована на II квартал 2019 року. Друга акція - для тих, хто в день ярмарку купить квартиру, до 14 листопада під чистове оздоблення в подарунок!

Адреса: вул. Ключевська, 63 (20а квартал)

Тел .: 410-210

Магдалина Карнакова, гендиректор СК «ТОВ« Парус »:

- Наш об'єкт в 105 мікрорайоні здається в експлуатацію через три тижні. Знаходиться він в зручному місці, в десяти хвилинах їзди від центру Улан-Уде. Поруч нова школа і дитячий сад. Вибір квартир дуже великий - від 27 до 64 кв.м. Є також квартири-студії площею 31,3 кв.м для окремої планування по вашим перевагам. Іпотеку на покупку житла ви можете оформити в будь-якому зручному для вас банку. Ціна - 34 тис. Руб. / Кв.м. Довго чекати здачі об'єкта не доведеться!

Адреса: вул. Домостроительная, 60

Тел .: 64-64-75, 66-95-81.

: 64-64-75, 66-95-81

Евеліна Вікторівський, директор територіального офісу Росбанка в Бурятії:

- Росбанк пропонує вигідну іпотеку від свого партнера, банку «Дельтакредит»: процентні ставки починаються від 8,75%. Банк реалізує як стандартні програми житлового кредитування, так і пільгові, в тому числі кредит для покупки квартир на вторинному ринку, в новобудові, придбання готового приватного будинку, кімнати, апартаментів, машиномісця. Для того, щоб заощадити на відсотках і скоротити термін погашення кредиту, позичальники можуть скористатися програмою «Платіж 1 раз в 14 днів», яка дозволяє вносити платежі не раз на місяць, а кожні два тижні. Власники зарплатних карт Росбанка можуть отримати скиду знижку від стандартної відсоткової ставки. Крім того, у них є можливість робити щомісячні платежі зі своєї зарплатної картки - через банкомат, інтернет-банк або відділення Росбанка. Операційний Офіс «Радянський», Балтахінова 17, тел. 8 (3012) 21-09-88.

Компанія «Новолайн»

Ми пропонуємо один з найкращих профілів на віконному ринку - вікна від концерну «Veka». Вікна «Veka» - унікальне поєднання високої якості, надійності і доступної ціни. Вікна «Veka» довели свою надійність, в тому числі в регіонах з низькими температурами.

Вибираючи профіль «Veka» ви одержуєте велику кількість переваг, а саме:

  • Мінімальні втрати тепла
  • Хорошу ізоляцію від вуличного шуму
  • Ущільнювачі, які не розтріскуються через температурних стрибків
  • Довговічність (завдяки сталевої арматури)
  • Безпека (всі матеріали використовуються для виготовлення профілю, нетоксичні).

Так само наша компанія пропонує систему природної вентиляції - вентиляційні клапани Домвент.

Клапан Домвент - зручне рішення проблем, пов'язаних з нестачею свіжого повітря, в приміщенні в зимовий час, духоти влітку, а так само випадання конденсату і появі цвілі. Відкрити вікно для провітрювання - значить випустити назовні тепле повітря. Тримати його закритим - значить сидіти в духоті.

Припливне клапан Домвент - це пристрій, що дозволяє подавати в приміщення свіже повітря, не відкриваючи вікно. Домвент встановлюється прямо над батареєю опалення, завдяки чому вступник повітря потрапляє в приміщення підігрітим і не створює протягів. Клапан також є захистом від шуму і пилу.

Інший не менш затребуваний елемент вікна - блокують замки, що захищають від випадання дітей.

Своїх клієнтів ми завжди тішимо доступними цінами і знижками!

Адреса: ул.Бабушкіна, 11

Тел .: 606-606

АТ «Газпромбанк»:

- Доступна іпотека стала реальністю! Ваш вибір - іпотечний кредит в Газпромбанку. Понад мільйон громадян Росії в 2017 році скористалися іпотечним кредитуванням, щоб купити квартиру або будинок. Іпотека дійсно стала дуже популярним, зручним і цілком доступним способом поліпшити свої житлові умови! Якщо ви також задумалися про поліпшення житлових умов, але з якихось причин так і не зважилися оформити іпотеку, то настав самий час для важливого кроку! Приходьте до найближчого відділення Газпромбанку і оформите заявку на іпотечний кредит за ставкою від 9,5% незалежно від початкового внеску і терміну кредиту. Рішення по заявці діє 3 місяці. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір і придбати нерухомість своєї мрії на вигідних умовах і при мінімальних витратах ваших сил і часу. Офіс Газпромбанку в Улан-Уде розташований за адресою вул. Комуністична 22.

Солнцеград від «Дюпон Інвест»: все, що потрібно - поруч

- У листопаді нашу компаніюнаграділі Золотим Знаком Громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018 року» Всім гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо квартири в будинках ЖК «Солнцеград», що знаходяться на етапі здачі в експлуатацію.

- Зараз у продажу дві п'ятиповерхівки, в яких можна придбати 1-кімнатні (35 і 37 кв.м.) та 2-кімнатні квартири (52 кв.м.). Є дуже хороші варіанти, які завжди користуються попитом-квартиру на перших поверхах вартістю від 36 тисяч за 1 кв.м. Будинки з великогабаритними трешками ми почнемо будувати навесні. Зараз купити квартиру можна декількома способами: наприклад, оформивши сімейну іпотеку всього за 6% річних, - зазначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева.

Житловий комплекс «Солнцеград» - це масштабний проект комплексного освоєння території в селищі Енергетик. На ділянці площею 48 га будуються якісні житлові будинки заввишки 3, 5, 9 поверхів і розвинена соціально-побутова інфраструктура.

На обгородженій території комплексу розташовані безпечні дитячі майданчики і бульвар з фонтаном для приємного відпочинку городян. Вся соціальна інфраструктура в крокової доступності: школа №57, дитячий садок «Капітошка», в якому є свій басейн, а також школа мистецтв, лікарська амбулаторія та багато іншого.

Жити в Солнцеград - жити в сучасному передмісті в гармонії з природою!

Запишіться на екскурсію по «Солнцеград»!

Тел .: 4-11111 (щодня з 10: 00-20: 00). Відділ продажів: Улан-Уде, вул. Жердєва, 10 «а». Подивіться планування: d-i03.ru/ .

ru/

Дарима Дубшанова, фахівець відділу продажів ТОВ «БурГражданСтрой»:

- «БурГражданСтрой» - провідний забудовник, на протязі багатьох років зводив би сучасні гарні будинки в центрі міста. Своєю працею ми формуємо вигляд бурятської столиці. Сьогодні ми пропонуємо гостям ярмарку квартири в споруджуваних об'єктах в зручних для життя точках міста: ЖК «Байкал-Сіті» по вул. Смоліна, 67, ЖК «Фортеця II» по вул. Смоліна, 61, ЖК «Арбатский дворик» по вул. Каландарішвілі, 31 і ЖК «Гагарінський» по вул. Гагаріна, 29. В наших квартирах високі стелі, засклені балкони і дуже теплі стіни.

Адреса: вул. Балтахінова, 15

Тел .: 22-22-50, 36-02-02

Алла Каратнік, начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування Бурятського відділення Ощадбанку:

- За час ярмарку багато відвідувачів визначилися з вибором житла і подали заявку на отримання іпотечного кредиту в Ощадбанку. Ощадбанк пропонує різні програми з придбання квартир як на вторинному ринку нерухомості, так і в новобудовах. Для кожного клієнта наші фахівці проводять індивідуальну консультацію і розрахунок за іпотечним кредитом. Також клієнти можуть оформити кредит самостійно на онлайн-майданчику ДомКлік, вибрати об'єкт нерухомості і відправити його на розгляд до Банку. Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів.

Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів

Алдар Жаргаль, гендиректор компанії «Будівельні технології»:

- Ми пропонуємо термоеффектівние блоки тим, хто хоче побудувати теплий і надійний будинок. ThermoBlok (саме таким шрифтом) вдвічі тепліше бруса, що означає подвійну економію на опаленні будинку, а також відсутність необхідності в його утеплення. Матеріал міцний, довговічний, негорючий і дозволяє швидко будувати будинки з бетонними перекриттями до трьох поверхів. В даний час ми вже приймаємо замовлення на 2019 рік. При стовідсотковій оплаті виробляємо матеріал для замовника зі значною знижкою. До моменту будівництва ми можемо зберігати матеріал у себе на базі або ж доставити на вашу ділянку.

Адреса: вул. Грачевський, 49

Тел .: 20-63-20, 39-28-48, 39-28-68

Олеся Міхєєва, дизайнер інтер'єрного салону «4 стіни»:

- Наш салон став переможцем конкурсу «Sibinterio» в 2017 і 2018 роках в різних номінаціях. За дев'ять років роботи ми реалізували понад 100 дизайн-проектів - це проекти під ключ для квартир, комерційних приміщень та офісів. За бажанням клієнта ми можемо зробити необхідні будівельні креслення і дати консультації по підбору оздоблювальних матеріалів. Їх ви також можете придбати у нас: це керамограніт, кахельна плитка, більше п'яти тисяч видів шпалер для будь-якого інтер'єру, світлотехніка і сантехніка. При замовленні дизайн-проекту - подарунки в будь-який інтер'єр!

Адреса: вул. Бабушкіна, 166

Тел .: 23-53-74, 66-22-17, instagram.com/4_walls_design/

сайт: www.4walls.club/

ТОВ «Моноліт» пропонує квартири в сучасному житловому комплексі Богатирський за адресою вул. Ключевська 90, 20-а квартал. "Богатирський" це розвинена інфраструктура, зручне місце розташування і комфортні планування квартир. Виберіть квартиру своєї мрії і станьте щасливим новоселам!

Адреса: вул. Ключевська 90-б, офіс # 1

Тел .: 8 (3012) 572-111

Сесег Німаева, менеджер з продажу іпотечних продуктів «Связьбанк»:

- Сьогодні ми пропонуємо гостям іпотечні кредити на первинному і вторинному ринках за вигідними відсотковими ставками і умовами кредитування. На покупку готового і споруджуваного житла - ставка від 9%. Початковий внесок від 16%. Дуже затребувана програма з держпідтримкою від 6% - «Сімейна іпотека», а також «Військова іпотека». Перевага нашого банку - оперативність оформлення.

Адреса: пр. 50 років Жовтня, 26

Тел .: 8 (3012) 444-379

: 8 (3012) 444-379

Будівельна компанія «Тандем 2000».

Адреса: вул. Трактова, 2 к3. Тел .: +7 (3012) 57-55-77

tandem2000.ru/ , vk.com/tandem_2000

com/tandem_2000

Студія натяжних стель «Олімп-Монтаж»: ТК «Ольхон», вул. Сахьяновой, 9/14, офіс 46, 4 поверх. Тел .: +7 (3012) 67-33-44, 58-66-55, 8-924-458-66-55

www.potolok03.ru , vk.com/olimp_montag

Житловий кооператив «Бест Вей»: Адреса: Перемоги проспект, 9, тел: +7 (3012) 30-29-32, + 7-914-845-18-68

Житловий кооператив «Бест Вей»: ДЦ Іон, Свердлова, 12г, 307 офіс; 3 поверх, тел: + 7-914-636-06-10, + 7-950-392-13-25, + 7-983-334-40-95, + 7-914-845-51-62; https://bestwaycoop.com/Greenway , Тел: + 7-893-422-14-82

Оголошення від приватних осіб:

  1. Гагаріна (Шишковка), 1-кімн., 30 кв.м, 4/4, б / б, тепла, затишна, 1 500 т.р. продаю. Тел .: 8-924-658-24-22
  2. Забайкальская, 8а, 3-кімн., 64 кв.м, 1/3, склопакети, тепла, продаю. Тел .: 8-983-456-54-89
  3. Нижня Іволга, брусової будинок, 56 кв.м, ділянка 12 соток, гараж 8х8, баня, вигрібна яма, веранда, склопакети, свердловина у дворі, пічне опалення, всередині оштукатурений, госп. сарай, підпілля, Інтернет, поруч школа, дитячий сад, магазини, адміністрація, до зупинки 8 - 10 хвилин, власність, документи готові, 1 200 т.р., продаю. Тел .: 8-902-450-20-84, Світлана
  4. Курорт Аршан, Тункинський район, ділянка 6 соток, знаходиться на початку селища, по лівій стороні, до зупинки 5 хвилин їзди, ІЖС, у власності, всі документи на руках, свіже гірське повітря, цілющі джерела і прекрасна можливість розвивати сімейний цілорічний бізнес, сусіди живуть цілий рік, межування проведено, поруч протікає невеличкий струмок, 170 т.р., хороший торг, терміново, продаю. Тел .: 8-902-450-92-13, 8-964-405-81-14; 8-908-598-84-48, Баїр
  5. Бічура, Бичурський район, центр, земельна ділянка під ІЖС, 14 соток, власник один, документи готові, можна під будівництво торгової точки, 100 т.р., торг, терміново, продаю. тел .:
  6. Добролюбова, 3-кімн., Зупинка «Одон», 1/5, тепла, сонячна, 60 кв.м, поруч БГСХА, школа № 65, 3 дитячих садки, банки, будь-який вид транспорту, цікаве планування за проектом, кухня-студія узаконена, дуже зручно і сучасно, велика вітальня, туалет і ванна об'єднані, євроремонт, спальні розташовані на обидві сторони, є гардеробна кімната, біметалічні батареї, пластикові вікна Veka, підлоги дерев'яні - евродоска, покриті лаком, електропроводка замінена на мідну, сучасні шпалери, на вікнах грати, красиві двері з дерев'яного шпону, сигнал ізація МВС, домофон, Інтернет, кабельне ТБ, телефон, біля будинку хороший двір для дітей і відпочинку, інтелігентні сусіди, документи готові, можливий обмін на 2-кімн. в 47 кварталі, на 2 - 3 поверсі, сучасного планування, розгляну всі варіанти, 2 650 т.р., продаю. Тел .: 8-924-771-31-33, Валентина
  7. 115 мкр-н (ЖК «Снігурі»), забудовник ТОВ «Бест Плюс», 2-кімн., 49 кв.м, «сорочечка», здається в грудні 2018 р 1 800 т.р., доречний торг, продаю . Тел .: 8-924-657-96-07, 8-951-629-26-16
  8. 148 квартал, 2-кімнатна квартира, 49 кв.м., поруч зупинка, д / сад, Абсолют. Цена 1 600 000 т, продаю. Тел: 8-908-598-76-92

Читати далі

А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

«Ярмарок житла» від групи компаній «Інформ Поліс» давно зарекомендувала себе як корисний захід для тих, хто шукає надійне житло і якісні товари для будівництва і ремонту за приємними цінами.

Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?

Надія Степанова, менеджер відділу продажів Green Park:

- Ми пропонуємо жителям республіки квартири в житловому комплексі Green Park, що в 43 кварталі. Поруч розташовуються ТЦ «Зоря», Peoples Park і парк «Ювілейний». Тільки в день ярмарку ми пропонуємо квартири за ціною 42 тис. Руб. / Кв.м, а протягом усього листопада - 43 тис. / Кв.м. Звичайна ціна - 45 тис. Руб. Встигайте!

Адреса: вул. Жердєва, 44Б

Тел .: 8 (3012) 41-41-41

: 8 (3012) 41-41-41

Бурятський філія АТ «Россельхозбанк»:

- Іпотечні кредити пропонують практично всі кредитні організації, але найбільш вигідні умови кредитування зазвичай надають великі банки з багаторічною історією і хорошою репутацією. Россельхозбанк - банк зі 100% державним капіталом, що пропонує вигідні іпотечні кредити. Ставки становлять від 9,5%! Ви можете купити нерухомість в будь-якому регіоні і самостійно вибрати схему погашення кредиту - аннуїтетную або диференційовану. Учасникам зарплатних проектів і бюджетникам - додаткові пільги. Вам підберуть програму з максимальною вигодою і мінімальними витратами. Отримати детальну інформацію та оформити заявку можна в офісі Россельхозбанка за адресою: вул. Смоліна, 57Д, а також в офісах банку в 14 районах республіки.

Тел .: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний).

: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний)

Ольга Кононова, фахівець будівельної компанії ТОВ «Бест Плюс»:

- Будівельна компанія «Бест Плюс» пропонує квартири в житлових комплексах в хороших районах Улан-Уде - від 1 070 650 руб. У центрі міста вас чекають квартири в 5 і 6 блоках по вул. Модогоева. Зовсім скоро стартує продаж квартир в ЖК «Жовтень». Як завжди, користуються попитом ЖК «Улюблений» в 47 кварталі і недорогі квартири в 115 мікрорайоні. При повній оплаті діє знижка 5% - поширюється на всі житлові комплекси. Також діють розстрочка до півтора років і індивідуальний графік платежів для кожного клієнта.

Адреса: вул. Каландарішвілі, 27а

Тел .: 29-73-73, 22-10-40

Туяна Циренова, керівник відділу продажів «СмітІнвест»:

- Гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо знижку 1 000 рублів на 1 кв.м. в квартирах від «СмітІнвест»! Крім того, оголошуємо старт продажів нового етапу в 110 кварталі всього від 34 т.р. / м2 і представляємо майбутнім новоселам наш новий проект в затребуваному районі міста - 140б кварталі від 35 т.р. / м2! Також у вас все ще є можливість купити квартиру за все від 9000 руб. / Міс. в сусідньому 140А кварталі і від 11000 руб. / міс. в яскравому сучасному ЖК «На Маяковського», здача об'єктів в 4 кв.2019 р Є пропозиції для бажаючих заїхати в свою квартиру вже на цей новий рік - такі квартири в наявності в 110 кварталі. Діє унікальна пропозиція - квартири з чистової обробкою з гарантією 1 рік. Ну і, звичайно ж, всім майбутнім новоселам ми даруємо карти з максимальною вигодою 20% на покупку оздоблювальних матеріалів в магазинах "Сміт".

Адреса: вул. Бабушкіна, 34, 2 поверх, офіс 203Тел .: 297-805

Проектні декларації розміщені на сайті www.smit-invest.ru

ru

Бурятський філія ПАТ «Ростелеком»:

- Ростелеком пропонує зробити ваш будинок «розумним», тобто безпечним і комфортним. Ви будете знати про все, що в ньому відбувається, навіть перебуваючи в іншому місті. Система датчиків і пристроїв моментально сповістить вас про будь-яких подіях. А ще ви зможете управляти побутовими приладами віддалено: наприклад, за допомогою смартфона вимкнути праску, навіть якщо ви пішли з дому. Сьогодні ми наочно продемонстрували майбутнім новоселам, як працює послуга «Відеоспостереження». При покупці камери до 31 грудня 2018 роки ви отримаєте цілий рік безкоштовного використання відеоспостереження з семиденним архівом.

Комплекти «Розумний будинок» і відеокамери ви можете купити на сайті www.rt.ru, в наших офісах продажів, а також за тел .: 8 800 1000 800.

: 8 800 1000 800

Євгенія Сотникова, керівник філії Центрального агентства нерухомості (ЦАН) в Улан-Уде:

- У жителів Бурятії є унікальна можливість купити квартиру в Москві і Санкт-Петербурзі за цінами забудовників, не виїжджаючи з республіки. У цьому вам допоможе ТОВ «ЦАН» - офіційний представник столичних забудовників. Ми пропонуємо безкоштовний підбір нерухомості в столицях нашої країни, а також допомога в оформленні іпотеки. Тільки в листопаді знижки до 3% на новобудови Санкт-Петербурга і Москви!

УВАГА!

  • ЦАН працює з іпотекою від провідних банків країни, пропонуючи клієнтам спеціальні знижені процентні ставки.
  • Передбачено й різні види розстрочок: на 48 місяців, 50 на 50, з оплатою другій частині при здачі будинку.
  • ЦАН працює з державними житловими сертифікатами військовослужбовців.

Адреса: вул. Леніна, 55, 3 поверх, каб. 59

Тел .: 560-458

: 560-458

Центр нерухомості «Промгражданстрой»:

- Учасникам ярмарку ми пропонуємо дві цікаві акції. Перша - це п'ять квартир в житловому кварталі «Єлизавета» (ЖК «Імператорський», 140а квартал) за супервигідною ціною - 40 тис. Руб. / Кв.м. Здача в експлуатацію перших двох будинків запланована на II квартал 2019 року. Друга акція - для тих, хто в день ярмарку купить квартиру, до 14 листопада під чистове оздоблення в подарунок!

Адреса: вул. Ключевська, 63 (20а квартал)

Тел .: 410-210

Магдалина Карнакова, гендиректор СК «ТОВ« Парус »:

- Наш об'єкт в 105 мікрорайоні здається в експлуатацію через три тижні. Знаходиться він в зручному місці, в десяти хвилинах їзди від центру Улан-Уде. Поруч нова школа і дитячий сад. Вибір квартир дуже великий - від 27 до 64 кв.м. Є також квартири-студії площею 31,3 кв.м для окремої планування по вашим перевагам. Іпотеку на покупку житла ви можете оформити в будь-якому зручному для вас банку. Ціна - 34 тис. Руб. / Кв.м. Довго чекати здачі об'єкта не доведеться!

Адреса: вул. Домостроительная, 60

Тел .: 64-64-75, 66-95-81.

: 64-64-75, 66-95-81

Евеліна Вікторівський, директор територіального офісу Росбанка в Бурятії:

- Росбанк пропонує вигідну іпотеку від свого партнера, банку «Дельтакредит»: процентні ставки починаються від 8,75%. Банк реалізує як стандартні програми житлового кредитування, так і пільгові, в тому числі кредит для покупки квартир на вторинному ринку, в новобудові, придбання готового приватного будинку, кімнати, апартаментів, машиномісця. Для того, щоб заощадити на відсотках і скоротити термін погашення кредиту, позичальники можуть скористатися програмою «Платіж 1 раз в 14 днів», яка дозволяє вносити платежі не раз на місяць, а кожні два тижні. Власники зарплатних карт Росбанка можуть отримати скиду знижку від стандартної відсоткової ставки. Крім того, у них є можливість робити щомісячні платежі зі своєї зарплатної картки - через банкомат, інтернет-банк або відділення Росбанка. Операційний Офіс «Радянський», Балтахінова 17, тел. 8 (3012) 21-09-88.

Компанія «Новолайн»

Ми пропонуємо один з найкращих профілів на віконному ринку - вікна від концерну «Veka». Вікна «Veka» - унікальне поєднання високої якості, надійності і доступної ціни. Вікна «Veka» довели свою надійність, в тому числі в регіонах з низькими температурами.

Вибираючи профіль «Veka» ви одержуєте велику кількість переваг, а саме:

  • Мінімальні втрати тепла
  • Хорошу ізоляцію від вуличного шуму
  • Ущільнювачі, які не розтріскуються через температурних стрибків
  • Довговічність (завдяки сталевої арматури)
  • Безпека (всі матеріали використовуються для виготовлення профілю, нетоксичні).

Так само наша компанія пропонує систему природної вентиляції - вентиляційні клапани Домвент.

Клапан Домвент - зручне рішення проблем, пов'язаних з нестачею свіжого повітря, в приміщенні в зимовий час, духоти влітку, а так само випадання конденсату і появі цвілі. Відкрити вікно для провітрювання - значить випустити назовні тепле повітря. Тримати його закритим - значить сидіти в духоті.

Припливне клапан Домвент - це пристрій, що дозволяє подавати в приміщення свіже повітря, не відкриваючи вікно. Домвент встановлюється прямо над батареєю опалення, завдяки чому вступник повітря потрапляє в приміщення підігрітим і не створює протягів. Клапан також є захистом від шуму і пилу.

Інший не менш затребуваний елемент вікна - блокують замки, що захищають від випадання дітей.

Своїх клієнтів ми завжди тішимо доступними цінами і знижками!

Адреса: ул.Бабушкіна, 11

Тел .: 606-606

АТ «Газпромбанк»:

- Доступна іпотека стала реальністю! Ваш вибір - іпотечний кредит в Газпромбанку. Понад мільйон громадян Росії в 2017 році скористалися іпотечним кредитуванням, щоб купити квартиру або будинок. Іпотека дійсно стала дуже популярним, зручним і цілком доступним способом поліпшити свої житлові умови! Якщо ви також задумалися про поліпшення житлових умов, але з якихось причин так і не зважилися оформити іпотеку, то настав самий час для важливого кроку! Приходьте до найближчого відділення Газпромбанку і оформите заявку на іпотечний кредит за ставкою від 9,5% незалежно від початкового внеску і терміну кредиту. Рішення по заявці діє 3 місяці. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір і придбати нерухомість своєї мрії на вигідних умовах і при мінімальних витратах ваших сил і часу. Офіс Газпромбанку в Улан-Уде розташований за адресою вул. Комуністична 22.

Солнцеград від «Дюпон Інвест»: все, що потрібно - поруч

- У листопаді нашу компаніюнаграділі Золотим Знаком Громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018 року» Всім гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо квартири в будинках ЖК «Солнцеград», що знаходяться на етапі здачі в експлуатацію.

- Зараз у продажу дві п'ятиповерхівки, в яких можна придбати 1-кімнатні (35 і 37 кв.м.) та 2-кімнатні квартири (52 кв.м.). Є дуже хороші варіанти, які завжди користуються попитом-квартиру на перших поверхах вартістю від 36 тисяч за 1 кв.м. Будинки з великогабаритними трешками ми почнемо будувати навесні. Зараз купити квартиру можна декількома способами: наприклад, оформивши сімейну іпотеку всього за 6% річних, - зазначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева.

Житловий комплекс «Солнцеград» - це масштабний проект комплексного освоєння території в селищі Енергетик. На ділянці площею 48 га будуються якісні житлові будинки заввишки 3, 5, 9 поверхів і розвинена соціально-побутова інфраструктура.

На обгородженій території комплексу розташовані безпечні дитячі майданчики і бульвар з фонтаном для приємного відпочинку городян. Вся соціальна інфраструктура в крокової доступності: школа №57, дитячий садок «Капітошка», в якому є свій басейн, а також школа мистецтв, лікарська амбулаторія та багато іншого.

Жити в Солнцеград - жити в сучасному передмісті в гармонії з природою!

Запишіться на екскурсію по «Солнцеград»!

Тел .: 4-11111 (щодня з 10: 00-20: 00). Відділ продажів: Улан-Уде, вул. Жердєва, 10 «а». Подивіться планування: d-i03.ru/ .

ru/

Дарима Дубшанова, фахівець відділу продажів ТОВ «БурГражданСтрой»:

- «БурГражданСтрой» - провідний забудовник, на протязі багатьох років зводив би сучасні гарні будинки в центрі міста. Своєю працею ми формуємо вигляд бурятської столиці. Сьогодні ми пропонуємо гостям ярмарку квартири в споруджуваних об'єктах в зручних для життя точках міста: ЖК «Байкал-Сіті» по вул. Смоліна, 67, ЖК «Фортеця II» по вул. Смоліна, 61, ЖК «Арбатский дворик» по вул. Каландарішвілі, 31 і ЖК «Гагарінський» по вул. Гагаріна, 29. В наших квартирах високі стелі, засклені балкони і дуже теплі стіни.

Адреса: вул. Балтахінова, 15

Тел .: 22-22-50, 36-02-02

Алла Каратнік, начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування Бурятського відділення Ощадбанку:

- За час ярмарку багато відвідувачів визначилися з вибором житла і подали заявку на отримання іпотечного кредиту в Ощадбанку. Ощадбанк пропонує різні програми з придбання квартир як на вторинному ринку нерухомості, так і в новобудовах. Для кожного клієнта наші фахівці проводять індивідуальну консультацію і розрахунок за іпотечним кредитом. Також клієнти можуть оформити кредит самостійно на онлайн-майданчику ДомКлік, вибрати об'єкт нерухомості і відправити його на розгляд до Банку. Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів.

Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів

Алдар Жаргаль, гендиректор компанії «Будівельні технології»:

- Ми пропонуємо термоеффектівние блоки тим, хто хоче побудувати теплий і надійний будинок. ThermoBlok (саме таким шрифтом) вдвічі тепліше бруса, що означає подвійну економію на опаленні будинку, а також відсутність необхідності в його утеплення. Матеріал міцний, довговічний, негорючий і дозволяє швидко будувати будинки з бетонними перекриттями до трьох поверхів. В даний час ми вже приймаємо замовлення на 2019 рік. При стовідсотковій оплаті виробляємо матеріал для замовника зі значною знижкою. До моменту будівництва ми можемо зберігати матеріал у себе на базі або ж доставити на вашу ділянку.

Адреса: вул. Грачевський, 49

Тел .: 20-63-20, 39-28-48, 39-28-68

Олеся Міхєєва, дизайнер інтер'єрного салону «4 стіни»:

- Наш салон став переможцем конкурсу «Sibinterio» в 2017 і 2018 роках в різних номінаціях. За дев'ять років роботи ми реалізували понад 100 дизайн-проектів - це проекти під ключ для квартир, комерційних приміщень та офісів. За бажанням клієнта ми можемо зробити необхідні будівельні креслення і дати консультації по підбору оздоблювальних матеріалів. Їх ви також можете придбати у нас: це керамограніт, кахельна плитка, більше п'яти тисяч видів шпалер для будь-якого інтер'єру, світлотехніка і сантехніка. При замовленні дизайн-проекту - подарунки в будь-який інтер'єр!

Адреса: вул. Бабушкіна, 166

Тел .: 23-53-74, 66-22-17, instagram.com/4_walls_design/

сайт: www.4walls.club/

ТОВ «Моноліт» пропонує квартири в сучасному житловому комплексі Богатирський за адресою вул. Ключевська 90, 20-а квартал. "Богатирський" це розвинена інфраструктура, зручне місце розташування і комфортні планування квартир. Виберіть квартиру своєї мрії і станьте щасливим новоселам!

Адреса: вул. Ключевська 90-б, офіс # 1

Тел .: 8 (3012) 572-111

Сесег Німаева, менеджер з продажу іпотечних продуктів «Связьбанк»:

- Сьогодні ми пропонуємо гостям іпотечні кредити на первинному і вторинному ринках за вигідними відсотковими ставками і умовами кредитування. На покупку готового і споруджуваного житла - ставка від 9%. Початковий внесок від 16%. Дуже затребувана програма з держпідтримкою від 6% - «Сімейна іпотека», а також «Військова іпотека». Перевага нашого банку - оперативність оформлення.

Адреса: пр. 50 років Жовтня, 26

Тел .: 8 (3012) 444-379

: 8 (3012) 444-379

Будівельна компанія «Тандем 2000».

Адреса: вул. Трактова, 2 к3. Тел .: +7 (3012) 57-55-77

tandem2000.ru/ , vk.com/tandem_2000

com/tandem_2000

Студія натяжних стель «Олімп-Монтаж»: ТК «Ольхон», вул. Сахьяновой, 9/14, офіс 46, 4 поверх. Тел .: +7 (3012) 67-33-44, 58-66-55, 8-924-458-66-55

www.potolok03.ru , vk.com/olimp_montag

Житловий кооператив «Бест Вей»: Адреса: Перемоги проспект, 9, тел: +7 (3012) 30-29-32, + 7-914-845-18-68

Житловий кооператив «Бест Вей»: ДЦ Іон, Свердлова, 12г, 307 офіс; 3 поверх, тел: + 7-914-636-06-10, + 7-950-392-13-25, + 7-983-334-40-95, + 7-914-845-51-62; https://bestwaycoop.com/Greenway , Тел: + 7-893-422-14-82

Оголошення від приватних осіб:

  1. Гагаріна (Шишковка), 1-кімн., 30 кв.м, 4/4, б / б, тепла, затишна, 1 500 т.р. продаю. Тел .: 8-924-658-24-22
  2. Забайкальская, 8а, 3-кімн., 64 кв.м, 1/3, склопакети, тепла, продаю. Тел .: 8-983-456-54-89
  3. Нижня Іволга, брусової будинок, 56 кв.м, ділянка 12 соток, гараж 8х8, баня, вигрібна яма, веранда, склопакети, свердловина у дворі, пічне опалення, всередині оштукатурений, госп. сарай, підпілля, Інтернет, поруч школа, дитячий сад, магазини, адміністрація, до зупинки 8 - 10 хвилин, власність, документи готові, 1 200 т.р., продаю. Тел .: 8-902-450-20-84, Світлана
  4. Курорт Аршан, Тункинський район, ділянка 6 соток, знаходиться на початку селища, по лівій стороні, до зупинки 5 хвилин їзди, ІЖС, у власності, всі документи на руках, свіже гірське повітря, цілющі джерела і прекрасна можливість розвивати сімейний цілорічний бізнес, сусіди живуть цілий рік, межування проведено, поруч протікає невеличкий струмок, 170 т.р., хороший торг, терміново, продаю. Тел .: 8-902-450-92-13, 8-964-405-81-14; 8-908-598-84-48, Баїр
  5. Бічура, Бичурський район, центр, земельна ділянка під ІЖС, 14 соток, власник один, документи готові, можна під будівництво торгової точки, 100 т.р., торг, терміново, продаю. тел .:
  6. Добролюбова, 3-кімн., Зупинка «Одон», 1/5, тепла, сонячна, 60 кв.м, поруч БГСХА, школа № 65, 3 дитячих садки, банки, будь-який вид транспорту, цікаве планування за проектом, кухня-студія узаконена, дуже зручно і сучасно, велика вітальня, туалет і ванна об'єднані, євроремонт, спальні розташовані на обидві сторони, є гардеробна кімната, біметалічні батареї, пластикові вікна Veka, підлоги дерев'яні - евродоска, покриті лаком, електропроводка замінена на мідну, сучасні шпалери, на вікнах грати, красиві двері з дерев'яного шпону, сигнал ізація МВС, домофон, Інтернет, кабельне ТБ, телефон, біля будинку хороший двір для дітей і відпочинку, інтелігентні сусіди, документи готові, можливий обмін на 2-кімн. в 47 кварталі, на 2 - 3 поверсі, сучасного планування, розгляну всі варіанти, 2 650 т.р., продаю. Тел .: 8-924-771-31-33, Валентина
  7. 115 мкр-н (ЖК «Снігурі»), забудовник ТОВ «Бест Плюс», 2-кімн., 49 кв.м, «сорочечка», здається в грудні 2018 р 1 800 т.р., доречний торг, продаю . Тел .: 8-924-657-96-07, 8-951-629-26-16
  8. 148 квартал, 2-кімнатна квартира, 49 кв.м., поруч зупинка, д / сад, Абсолют. Цена 1 600 000 т, продаю. Тел: 8-908-598-76-92

Читати далі

А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

«Ярмарок житла» від групи компаній «Інформ Поліс» давно зарекомендувала себе як корисний захід для тих, хто шукає надійне житло і якісні товари для будівництва і ремонту за приємними цінами.

Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?

Надія Степанова, менеджер відділу продажів Green Park:

- Ми пропонуємо жителям республіки квартири в житловому комплексі Green Park, що в 43 кварталі. Поруч розташовуються ТЦ «Зоря», Peoples Park і парк «Ювілейний». Тільки в день ярмарку ми пропонуємо квартири за ціною 42 тис. Руб. / Кв.м, а протягом усього листопада - 43 тис. / Кв.м. Звичайна ціна - 45 тис. Руб. Встигайте!

Адреса: вул. Жердєва, 44Б

Тел .: 8 (3012) 41-41-41

: 8 (3012) 41-41-41

Бурятський філія АТ «Россельхозбанк»:

- Іпотечні кредити пропонують практично всі кредитні організації, але найбільш вигідні умови кредитування зазвичай надають великі банки з багаторічною історією і хорошою репутацією. Россельхозбанк - банк зі 100% державним капіталом, що пропонує вигідні іпотечні кредити. Ставки становлять від 9,5%! Ви можете купити нерухомість в будь-якому регіоні і самостійно вибрати схему погашення кредиту - аннуїтетную або диференційовану. Учасникам зарплатних проектів і бюджетникам - додаткові пільги. Вам підберуть програму з максимальною вигодою і мінімальними витратами. Отримати детальну інформацію та оформити заявку можна в офісі Россельхозбанка за адресою: вул. Смоліна, 57Д, а також в офісах банку в 14 районах республіки.

Тел .: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний).

: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний)

Ольга Кононова, фахівець будівельної компанії ТОВ «Бест Плюс»:

- Будівельна компанія «Бест Плюс» пропонує квартири в житлових комплексах в хороших районах Улан-Уде - від 1 070 650 руб. У центрі міста вас чекають квартири в 5 і 6 блоках по вул. Модогоева. Зовсім скоро стартує продаж квартир в ЖК «Жовтень». Як завжди, користуються попитом ЖК «Улюблений» в 47 кварталі і недорогі квартири в 115 мікрорайоні. При повній оплаті діє знижка 5% - поширюється на всі житлові комплекси. Також діють розстрочка до півтора років і індивідуальний графік платежів для кожного клієнта.

Адреса: вул. Каландарішвілі, 27а

Тел .: 29-73-73, 22-10-40

Туяна Циренова, керівник відділу продажів «СмітІнвест»:

- Гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо знижку 1 000 рублів на 1 кв.м. в квартирах від «СмітІнвест»! Крім того, оголошуємо старт продажів нового етапу в 110 кварталі всього від 34 т.р. / м2 і представляємо майбутнім новоселам наш новий проект в затребуваному районі міста - 140б кварталі від 35 т.р. / м2! Також у вас все ще є можливість купити квартиру за все від 9000 руб. / Міс. в сусідньому 140А кварталі і від 11000 руб. / міс. в яскравому сучасному ЖК «На Маяковського», здача об'єктів в 4 кв.2019 р Є пропозиції для бажаючих заїхати в свою квартиру вже на цей новий рік - такі квартири в наявності в 110 кварталі. Діє унікальна пропозиція - квартири з чистової обробкою з гарантією 1 рік. Ну і, звичайно ж, всім майбутнім новоселам ми даруємо карти з максимальною вигодою 20% на покупку оздоблювальних матеріалів в магазинах "Сміт".

Адреса: вул. Бабушкіна, 34, 2 поверх, офіс 203Тел .: 297-805

Проектні декларації розміщені на сайті www.smit-invest.ru

ru

Бурятський філія ПАТ «Ростелеком»:

- Ростелеком пропонує зробити ваш будинок «розумним», тобто безпечним і комфортним. Ви будете знати про все, що в ньому відбувається, навіть перебуваючи в іншому місті. Система датчиків і пристроїв моментально сповістить вас про будь-яких подіях. А ще ви зможете управляти побутовими приладами віддалено: наприклад, за допомогою смартфона вимкнути праску, навіть якщо ви пішли з дому. Сьогодні ми наочно продемонстрували майбутнім новоселам, як працює послуга «Відеоспостереження». При покупці камери до 31 грудня 2018 роки ви отримаєте цілий рік безкоштовного використання відеоспостереження з семиденним архівом.

Комплекти «Розумний будинок» і відеокамери ви можете купити на сайті www.rt.ru, в наших офісах продажів, а також за тел .: 8 800 1000 800.

: 8 800 1000 800

Євгенія Сотникова, керівник філії Центрального агентства нерухомості (ЦАН) в Улан-Уде:

- У жителів Бурятії є унікальна можливість купити квартиру в Москві і Санкт-Петербурзі за цінами забудовників, не виїжджаючи з республіки. У цьому вам допоможе ТОВ «ЦАН» - офіційний представник столичних забудовників. Ми пропонуємо безкоштовний підбір нерухомості в столицях нашої країни, а також допомога в оформленні іпотеки. Тільки в листопаді знижки до 3% на новобудови Санкт-Петербурга і Москви!

УВАГА!

  • ЦАН працює з іпотекою від провідних банків країни, пропонуючи клієнтам спеціальні знижені процентні ставки.
  • Передбачено й різні види розстрочок: на 48 місяців, 50 на 50, з оплатою другій частині при здачі будинку.
  • ЦАН працює з державними житловими сертифікатами військовослужбовців.

Адреса: вул. Леніна, 55, 3 поверх, каб. 59

Тел .: 560-458

: 560-458

Центр нерухомості «Промгражданстрой»:

- Учасникам ярмарку ми пропонуємо дві цікаві акції. Перша - це п'ять квартир в житловому кварталі «Єлизавета» (ЖК «Імператорський», 140а квартал) за супервигідною ціною - 40 тис. Руб. / Кв.м. Здача в експлуатацію перших двох будинків запланована на II квартал 2019 року. Друга акція - для тих, хто в день ярмарку купить квартиру, до 14 листопада під чистове оздоблення в подарунок!

Адреса: вул. Ключевська, 63 (20а квартал)

Тел .: 410-210

Магдалина Карнакова, гендиректор СК «ТОВ« Парус »:

- Наш об'єкт в 105 мікрорайоні здається в експлуатацію через три тижні. Знаходиться він в зручному місці, в десяти хвилинах їзди від центру Улан-Уде. Поруч нова школа і дитячий сад. Вибір квартир дуже великий - від 27 до 64 кв.м. Є також квартири-студії площею 31,3 кв.м для окремої планування по вашим перевагам. Іпотеку на покупку житла ви можете оформити в будь-якому зручному для вас банку. Ціна - 34 тис. Руб. / Кв.м. Довго чекати здачі об'єкта не доведеться!

Адреса: вул. Домостроительная, 60

Тел .: 64-64-75, 66-95-81.

: 64-64-75, 66-95-81

Евеліна Вікторівський, директор територіального офісу Росбанка в Бурятії:

- Росбанк пропонує вигідну іпотеку від свого партнера, банку «Дельтакредит»: процентні ставки починаються від 8,75%. Банк реалізує як стандартні програми житлового кредитування, так і пільгові, в тому числі кредит для покупки квартир на вторинному ринку, в новобудові, придбання готового приватного будинку, кімнати, апартаментів, машиномісця. Для того, щоб заощадити на відсотках і скоротити термін погашення кредиту, позичальники можуть скористатися програмою «Платіж 1 раз в 14 днів», яка дозволяє вносити платежі не раз на місяць, а кожні два тижні. Власники зарплатних карт Росбанка можуть отримати скиду знижку від стандартної відсоткової ставки. Крім того, у них є можливість робити щомісячні платежі зі своєї зарплатної картки - через банкомат, інтернет-банк або відділення Росбанка. Операційний Офіс «Радянський», Балтахінова 17, тел. 8 (3012) 21-09-88.

Компанія «Новолайн»

Ми пропонуємо один з найкращих профілів на віконному ринку - вікна від концерну «Veka». Вікна «Veka» - унікальне поєднання високої якості, надійності і доступної ціни. Вікна «Veka» довели свою надійність, в тому числі в регіонах з низькими температурами.

Вибираючи профіль «Veka» ви одержуєте велику кількість переваг, а саме:

  • Мінімальні втрати тепла
  • Хорошу ізоляцію від вуличного шуму
  • Ущільнювачі, які не розтріскуються через температурних стрибків
  • Довговічність (завдяки сталевої арматури)
  • Безпека (всі матеріали використовуються для виготовлення профілю, нетоксичні).

Так само наша компанія пропонує систему природної вентиляції - вентиляційні клапани Домвент.

Клапан Домвент - зручне рішення проблем, пов'язаних з нестачею свіжого повітря, в приміщенні в зимовий час, духоти влітку, а так само випадання конденсату і появі цвілі. Відкрити вікно для провітрювання - значить випустити назовні тепле повітря. Тримати його закритим - значить сидіти в духоті.

Припливне клапан Домвент - це пристрій, що дозволяє подавати в приміщення свіже повітря, не відкриваючи вікно. Домвент встановлюється прямо над батареєю опалення, завдяки чому вступник повітря потрапляє в приміщення підігрітим і не створює протягів. Клапан також є захистом від шуму і пилу.

Інший не менш затребуваний елемент вікна - блокують замки, що захищають від випадання дітей.

Своїх клієнтів ми завжди тішимо доступними цінами і знижками!

Адреса: ул.Бабушкіна, 11

Тел .: 606-606

АТ «Газпромбанк»:

- Доступна іпотека стала реальністю! Ваш вибір - іпотечний кредит в Газпромбанку. Понад мільйон громадян Росії в 2017 році скористалися іпотечним кредитуванням, щоб купити квартиру або будинок. Іпотека дійсно стала дуже популярним, зручним і цілком доступним способом поліпшити свої житлові умови! Якщо ви також задумалися про поліпшення житлових умов, але з якихось причин так і не зважилися оформити іпотеку, то настав самий час для важливого кроку! Приходьте до найближчого відділення Газпромбанку і оформите заявку на іпотечний кредит за ставкою від 9,5% незалежно від початкового внеску і терміну кредиту. Рішення по заявці діє 3 місяці. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір і придбати нерухомість своєї мрії на вигідних умовах і при мінімальних витратах ваших сил і часу. Офіс Газпромбанку в Улан-Уде розташований за адресою вул. Комуністична 22.

Солнцеград від «Дюпон Інвест»: все, що потрібно - поруч

- У листопаді нашу компаніюнаграділі Золотим Знаком Громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018 року» Всім гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо квартири в будинках ЖК «Солнцеград», що знаходяться на етапі здачі в експлуатацію.

- Зараз у продажу дві п'ятиповерхівки, в яких можна придбати 1-кімнатні (35 і 37 кв.м.) та 2-кімнатні квартири (52 кв.м.). Є дуже хороші варіанти, які завжди користуються попитом-квартиру на перших поверхах вартістю від 36 тисяч за 1 кв.м. Будинки з великогабаритними трешками ми почнемо будувати навесні. Зараз купити квартиру можна декількома способами: наприклад, оформивши сімейну іпотеку всього за 6% річних, - зазначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева.

Житловий комплекс «Солнцеград» - це масштабний проект комплексного освоєння території в селищі Енергетик. На ділянці площею 48 га будуються якісні житлові будинки заввишки 3, 5, 9 поверхів і розвинена соціально-побутова інфраструктура.

На обгородженій території комплексу розташовані безпечні дитячі майданчики і бульвар з фонтаном для приємного відпочинку городян. Вся соціальна інфраструктура в крокової доступності: школа №57, дитячий садок «Капітошка», в якому є свій басейн, а також школа мистецтв, лікарська амбулаторія та багато іншого.

Жити в Солнцеград - жити в сучасному передмісті в гармонії з природою!

Запишіться на екскурсію по «Солнцеград»!

Тел .: 4-11111 (щодня з 10: 00-20: 00). Відділ продажів: Улан-Уде, вул. Жердєва, 10 «а». Подивіться планування: d-i03.ru/ .

ru/

Дарима Дубшанова, фахівець відділу продажів ТОВ «БурГражданСтрой»:

- «БурГражданСтрой» - провідний забудовник, на протязі багатьох років зводив би сучасні гарні будинки в центрі міста. Своєю працею ми формуємо вигляд бурятської столиці. Сьогодні ми пропонуємо гостям ярмарку квартири в споруджуваних об'єктах в зручних для життя точках міста: ЖК «Байкал-Сіті» по вул. Смоліна, 67, ЖК «Фортеця II» по вул. Смоліна, 61, ЖК «Арбатский дворик» по вул. Каландарішвілі, 31 і ЖК «Гагарінський» по вул. Гагаріна, 29. В наших квартирах високі стелі, засклені балкони і дуже теплі стіни.

Адреса: вул. Балтахінова, 15

Тел .: 22-22-50, 36-02-02

Алла Каратнік, начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування Бурятського відділення Ощадбанку:

- За час ярмарку багато відвідувачів визначилися з вибором житла і подали заявку на отримання іпотечного кредиту в Ощадбанку. Ощадбанк пропонує різні програми з придбання квартир як на вторинному ринку нерухомості, так і в новобудовах. Для кожного клієнта наші фахівці проводять індивідуальну консультацію і розрахунок за іпотечним кредитом. Також клієнти можуть оформити кредит самостійно на онлайн-майданчику ДомКлік, вибрати об'єкт нерухомості і відправити його на розгляд до Банку. Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів.

Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів

Алдар Жаргаль, гендиректор компанії «Будівельні технології»:

- Ми пропонуємо термоеффектівние блоки тим, хто хоче побудувати теплий і надійний будинок. ThermoBlok (саме таким шрифтом) вдвічі тепліше бруса, що означає подвійну економію на опаленні будинку, а також відсутність необхідності в його утеплення. Матеріал міцний, довговічний, негорючий і дозволяє швидко будувати будинки з бетонними перекриттями до трьох поверхів. В даний час ми вже приймаємо замовлення на 2019 рік. При стовідсотковій оплаті виробляємо матеріал для замовника зі значною знижкою. До моменту будівництва ми можемо зберігати матеріал у себе на базі або ж доставити на вашу ділянку.

Адреса: вул. Грачевський, 49

Тел .: 20-63-20, 39-28-48, 39-28-68

Олеся Міхєєва, дизайнер інтер'єрного салону «4 стіни»:

- Наш салон став переможцем конкурсу «Sibinterio» в 2017 і 2018 роках в різних номінаціях. За дев'ять років роботи ми реалізували понад 100 дизайн-проектів - це проекти під ключ для квартир, комерційних приміщень та офісів. За бажанням клієнта ми можемо зробити необхідні будівельні креслення і дати консультації по підбору оздоблювальних матеріалів. Їх ви також можете придбати у нас: це керамограніт, кахельна плитка, більше п'яти тисяч видів шпалер для будь-якого інтер'єру, світлотехніка і сантехніка. При замовленні дизайн-проекту - подарунки в будь-який інтер'єр!

Адреса: вул. Бабушкіна, 166

Тел .: 23-53-74, 66-22-17, instagram.com/4_walls_design/

сайт: www.4walls.club/

ТОВ «Моноліт» пропонує квартири в сучасному житловому комплексі Богатирський за адресою вул. Ключевська 90, 20-а квартал. "Богатирський" це розвинена інфраструктура, зручне місце розташування і комфортні планування квартир. Виберіть квартиру своєї мрії і станьте щасливим новоселам!

Адреса: вул. Ключевська 90-б, офіс # 1

Тел .: 8 (3012) 572-111

Сесег Німаева, менеджер з продажу іпотечних продуктів «Связьбанк»:

- Сьогодні ми пропонуємо гостям іпотечні кредити на первинному і вторинному ринках за вигідними відсотковими ставками і умовами кредитування. На покупку готового і споруджуваного житла - ставка від 9%. Початковий внесок від 16%. Дуже затребувана програма з держпідтримкою від 6% - «Сімейна іпотека», а також «Військова іпотека». Перевага нашого банку - оперативність оформлення.

Адреса: пр. 50 років Жовтня, 26

Тел .: 8 (3012) 444-379

: 8 (3012) 444-379

Будівельна компанія «Тандем 2000».

Адреса: вул. Трактова, 2 к3. Тел .: +7 (3012) 57-55-77

tandem2000.ru/ , vk.com/tandem_2000

com/tandem_2000

Студія натяжних стель «Олімп-Монтаж»: ТК «Ольхон», вул. Сахьяновой, 9/14, офіс 46, 4 поверх. Тел .: +7 (3012) 67-33-44, 58-66-55, 8-924-458-66-55

www.potolok03.ru , vk.com/olimp_montag

Житловий кооператив «Бест Вей»: Адреса: Перемоги проспект, 9, тел: +7 (3012) 30-29-32, + 7-914-845-18-68

Житловий кооператив «Бест Вей»: ДЦ Іон, Свердлова, 12г, 307 офіс; 3 поверх, тел: + 7-914-636-06-10, + 7-950-392-13-25, + 7-983-334-40-95, + 7-914-845-51-62; https://bestwaycoop.com/Greenway , Тел: + 7-893-422-14-82

Оголошення від приватних осіб:

  1. Гагаріна (Шишковка), 1-кімн., 30 кв.м, 4/4, б / б, тепла, затишна, 1 500 т.р. продаю. Тел .: 8-924-658-24-22
  2. Забайкальская, 8а, 3-кімн., 64 кв.м, 1/3, склопакети, тепла, продаю. Тел .: 8-983-456-54-89
  3. Нижня Іволга, брусової будинок, 56 кв.м, ділянка 12 соток, гараж 8х8, баня, вигрібна яма, веранда, склопакети, свердловина у дворі, пічне опалення, всередині оштукатурений, госп. сарай, підпілля, Інтернет, поруч школа, дитячий сад, магазини, адміністрація, до зупинки 8 - 10 хвилин, власність, документи готові, 1 200 т.р., продаю. Тел .: 8-902-450-20-84, Світлана
  4. Курорт Аршан, Тункинський район, ділянка 6 соток, знаходиться на початку селища, по лівій стороні, до зупинки 5 хвилин їзди, ІЖС, у власності, всі документи на руках, свіже гірське повітря, цілющі джерела і прекрасна можливість розвивати сімейний цілорічний бізнес, сусіди живуть цілий рік, межування проведено, поруч протікає невеличкий струмок, 170 т.р., хороший торг, терміново, продаю. Тел .: 8-902-450-92-13, 8-964-405-81-14; 8-908-598-84-48, Баїр
  5. Бічура, Бичурський район, центр, земельна ділянка під ІЖС, 14 соток, власник один, документи готові, можна під будівництво торгової точки, 100 т.р., торг, терміново, продаю. тел .:
  6. Добролюбова, 3-кімн., Зупинка «Одон», 1/5, тепла, сонячна, 60 кв.м, поруч БГСХА, школа № 65, 3 дитячих садки, банки, будь-який вид транспорту, цікаве планування за проектом, кухня-студія узаконена, дуже зручно і сучасно, велика вітальня, туалет і ванна об'єднані, євроремонт, спальні розташовані на обидві сторони, є гардеробна кімната, біметалічні батареї, пластикові вікна Veka, підлоги дерев'яні - евродоска, покриті лаком, електропроводка замінена на мідну, сучасні шпалери, на вікнах грати, красиві двері з дерев'яного шпону, сигнал ізація МВС, домофон, Інтернет, кабельне ТБ, телефон, біля будинку хороший двір для дітей і відпочинку, інтелігентні сусіди, документи готові, можливий обмін на 2-кімн. в 47 кварталі, на 2 - 3 поверсі, сучасного планування, розгляну всі варіанти, 2 650 т.р., продаю. Тел .: 8-924-771-31-33, Валентина
  7. 115 мкр-н (ЖК «Снігурі»), забудовник ТОВ «Бест Плюс», 2-кімн., 49 кв.м, «сорочечка», здається в грудні 2018 р 1 800 т.р., доречний торг, продаю . Тел .: 8-924-657-96-07, 8-951-629-26-16
  8. 148 квартал, 2-кімнатна квартира, 49 кв.м., поруч зупинка, д / сад, Абсолют. Цена 1 600 000 т, продаю. Тел: 8-908-598-76-92

Читати далі

А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

«Ярмарок житла» від групи компаній «Інформ Поліс» давно зарекомендувала себе як корисний захід для тих, хто шукає надійне житло і якісні товари для будівництва і ремонту за приємними цінами.

Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?

Надія Степанова, менеджер відділу продажів Green Park:

- Ми пропонуємо жителям республіки квартири в житловому комплексі Green Park, що в 43 кварталі. Поруч розташовуються ТЦ «Зоря», Peoples Park і парк «Ювілейний». Тільки в день ярмарку ми пропонуємо квартири за ціною 42 тис. Руб. / Кв.м, а протягом усього листопада - 43 тис. / Кв.м. Звичайна ціна - 45 тис. Руб. Встигайте!

Адреса: вул. Жердєва, 44Б

Тел .: 8 (3012) 41-41-41

: 8 (3012) 41-41-41

Бурятський філія АТ «Россельхозбанк»:

- Іпотечні кредити пропонують практично всі кредитні організації, але найбільш вигідні умови кредитування зазвичай надають великі банки з багаторічною історією і хорошою репутацією. Россельхозбанк - банк зі 100% державним капіталом, що пропонує вигідні іпотечні кредити. Ставки становлять від 9,5%! Ви можете купити нерухомість в будь-якому регіоні і самостійно вибрати схему погашення кредиту - аннуїтетную або диференційовану. Учасникам зарплатних проектів і бюджетникам - додаткові пільги. Вам підберуть програму з максимальною вигодою і мінімальними витратами. Отримати детальну інформацію та оформити заявку можна в офісі Россельхозбанка за адресою: вул. Смоліна, 57Д, а також в офісах банку в 14 районах республіки.

Тел .: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний).

: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний)

Ольга Кононова, фахівець будівельної компанії ТОВ «Бест Плюс»:

- Будівельна компанія «Бест Плюс» пропонує квартири в житлових комплексах в хороших районах Улан-Уде - від 1 070 650 руб. У центрі міста вас чекають квартири в 5 і 6 блоках по вул. Модогоева. Зовсім скоро стартує продаж квартир в ЖК «Жовтень». Як завжди, користуються попитом ЖК «Улюблений» в 47 кварталі і недорогі квартири в 115 мікрорайоні. При повній оплаті діє знижка 5% - поширюється на всі житлові комплекси. Також діють розстрочка до півтора років і індивідуальний графік платежів для кожного клієнта.

Адреса: вул. Каландарішвілі, 27а

Тел .: 29-73-73, 22-10-40

Туяна Циренова, керівник відділу продажів «СмітІнвест»:

- Гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо знижку 1 000 рублів на 1 кв.м. в квартирах від «СмітІнвест»! Крім того, оголошуємо старт продажів нового етапу в 110 кварталі всього від 34 т.р. / м2 і представляємо майбутнім новоселам наш новий проект в затребуваному районі міста - 140б кварталі від 35 т.р. / м2! Також у вас все ще є можливість купити квартиру за все від 9000 руб. / Міс. в сусідньому 140А кварталі і від 11000 руб. / міс. в яскравому сучасному ЖК «На Маяковського», здача об'єктів в 4 кв.2019 р Є пропозиції для бажаючих заїхати в свою квартиру вже на цей новий рік - такі квартири в наявності в 110 кварталі. Діє унікальна пропозиція - квартири з чистової обробкою з гарантією 1 рік. Ну і, звичайно ж, всім майбутнім новоселам ми даруємо карти з максимальною вигодою 20% на покупку оздоблювальних матеріалів в магазинах "Сміт".

Адреса: вул. Бабушкіна, 34, 2 поверх, офіс 203Тел .: 297-805

Проектні декларації розміщені на сайті www.smit-invest.ru

ru

Бурятський філія ПАТ «Ростелеком»:

- Ростелеком пропонує зробити ваш будинок «розумним», тобто безпечним і комфортним. Ви будете знати про все, що в ньому відбувається, навіть перебуваючи в іншому місті. Система датчиків і пристроїв моментально сповістить вас про будь-яких подіях. А ще ви зможете управляти побутовими приладами віддалено: наприклад, за допомогою смартфона вимкнути праску, навіть якщо ви пішли з дому. Сьогодні ми наочно продемонстрували майбутнім новоселам, як працює послуга «Відеоспостереження». При покупці камери до 31 грудня 2018 роки ви отримаєте цілий рік безкоштовного використання відеоспостереження з семиденним архівом.

Комплекти «Розумний будинок» і відеокамери ви можете купити на сайті www.rt.ru, в наших офісах продажів, а також за тел .: 8 800 1000 800.

: 8 800 1000 800

Євгенія Сотникова, керівник філії Центрального агентства нерухомості (ЦАН) в Улан-Уде:

- У жителів Бурятії є унікальна можливість купити квартиру в Москві і Санкт-Петербурзі за цінами забудовників, не виїжджаючи з республіки. У цьому вам допоможе ТОВ «ЦАН» - офіційний представник столичних забудовників. Ми пропонуємо безкоштовний підбір нерухомості в столицях нашої країни, а також допомога в оформленні іпотеки. Тільки в листопаді знижки до 3% на новобудови Санкт-Петербурга і Москви!

УВАГА!

  • ЦАН працює з іпотекою від провідних банків країни, пропонуючи клієнтам спеціальні знижені процентні ставки.
  • Передбачено й різні види розстрочок: на 48 місяців, 50 на 50, з оплатою другій частині при здачі будинку.
  • ЦАН працює з державними житловими сертифікатами військовослужбовців.

Адреса: вул. Леніна, 55, 3 поверх, каб. 59

Тел .: 560-458

: 560-458

Центр нерухомості «Промгражданстрой»:

- Учасникам ярмарку ми пропонуємо дві цікаві акції. Перша - це п'ять квартир в житловому кварталі «Єлизавета» (ЖК «Імператорський», 140а квартал) за супервигідною ціною - 40 тис. Руб. / Кв.м. Здача в експлуатацію перших двох будинків запланована на II квартал 2019 року. Друга акція - для тих, хто в день ярмарку купить квартиру, до 14 листопада під чистове оздоблення в подарунок!

Адреса: вул. Ключевська, 63 (20а квартал)

Тел .: 410-210

Магдалина Карнакова, гендиректор СК «ТОВ« Парус »:

- Наш об'єкт в 105 мікрорайоні здається в експлуатацію через три тижні. Знаходиться він в зручному місці, в десяти хвилинах їзди від центру Улан-Уде. Поруч нова школа і дитячий сад. Вибір квартир дуже великий - від 27 до 64 кв.м. Є також квартири-студії площею 31,3 кв.м для окремої планування по вашим перевагам. Іпотеку на покупку житла ви можете оформити в будь-якому зручному для вас банку. Ціна - 34 тис. Руб. / Кв.м. Довго чекати здачі об'єкта не доведеться!

Адреса: вул. Домостроительная, 60

Тел .: 64-64-75, 66-95-81.

: 64-64-75, 66-95-81

Евеліна Вікторівський, директор територіального офісу Росбанка в Бурятії:

- Росбанк пропонує вигідну іпотеку від свого партнера, банку «Дельтакредит»: процентні ставки починаються від 8,75%. Банк реалізує як стандартні програми житлового кредитування, так і пільгові, в тому числі кредит для покупки квартир на вторинному ринку, в новобудові, придбання готового приватного будинку, кімнати, апартаментів, машиномісця. Для того, щоб заощадити на відсотках і скоротити термін погашення кредиту, позичальники можуть скористатися програмою «Платіж 1 раз в 14 днів», яка дозволяє вносити платежі не раз на місяць, а кожні два тижні. Власники зарплатних карт Росбанка можуть отримати скиду знижку від стандартної відсоткової ставки. Крім того, у них є можливість робити щомісячні платежі зі своєї зарплатної картки - через банкомат, інтернет-банк або відділення Росбанка. Операційний Офіс «Радянський», Балтахінова 17, тел. 8 (3012) 21-09-88.

Компанія «Новолайн»

Ми пропонуємо один з найкращих профілів на віконному ринку - вікна від концерну «Veka». Вікна «Veka» - унікальне поєднання високої якості, надійності і доступної ціни. Вікна «Veka» довели свою надійність, в тому числі в регіонах з низькими температурами.

Вибираючи профіль «Veka» ви одержуєте велику кількість переваг, а саме:

  • Мінімальні втрати тепла
  • Хорошу ізоляцію від вуличного шуму
  • Ущільнювачі, які не розтріскуються через температурних стрибків
  • Довговічність (завдяки сталевої арматури)
  • Безпека (всі матеріали використовуються для виготовлення профілю, нетоксичні).

Так само наша компанія пропонує систему природної вентиляції - вентиляційні клапани Домвент.

Клапан Домвент - зручне рішення проблем, пов'язаних з нестачею свіжого повітря, в приміщенні в зимовий час, духоти влітку, а так само випадання конденсату і появі цвілі. Відкрити вікно для провітрювання - значить випустити назовні тепле повітря. Тримати його закритим - значить сидіти в духоті.

Припливне клапан Домвент - це пристрій, що дозволяє подавати в приміщення свіже повітря, не відкриваючи вікно. Домвент встановлюється прямо над батареєю опалення, завдяки чому вступник повітря потрапляє в приміщення підігрітим і не створює протягів. Клапан також є захистом від шуму і пилу.

Інший не менш затребуваний елемент вікна - блокують замки, що захищають від випадання дітей.

Своїх клієнтів ми завжди тішимо доступними цінами і знижками!

Адреса: ул.Бабушкіна, 11

Тел .: 606-606

АТ «Газпромбанк»:

- Доступна іпотека стала реальністю! Ваш вибір - іпотечний кредит в Газпромбанку. Понад мільйон громадян Росії в 2017 році скористалися іпотечним кредитуванням, щоб купити квартиру або будинок. Іпотека дійсно стала дуже популярним, зручним і цілком доступним способом поліпшити свої житлові умови! Якщо ви також задумалися про поліпшення житлових умов, але з якихось причин так і не зважилися оформити іпотеку, то настав самий час для важливого кроку! Приходьте до найближчого відділення Газпромбанку і оформите заявку на іпотечний кредит за ставкою від 9,5% незалежно від початкового внеску і терміну кредиту. Рішення по заявці діє 3 місяці. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір і придбати нерухомість своєї мрії на вигідних умовах і при мінімальних витратах ваших сил і часу. Офіс Газпромбанку в Улан-Уде розташований за адресою вул. Комуністична 22.

Солнцеград від «Дюпон Інвест»: все, що потрібно - поруч

- У листопаді нашу компаніюнаграділі Золотим Знаком Громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018 року» Всім гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо квартири в будинках ЖК «Солнцеград», що знаходяться на етапі здачі в експлуатацію.

- Зараз у продажу дві п'ятиповерхівки, в яких можна придбати 1-кімнатні (35 і 37 кв.м.) та 2-кімнатні квартири (52 кв.м.). Є дуже хороші варіанти, які завжди користуються попитом-квартиру на перших поверхах вартістю від 36 тисяч за 1 кв.м. Будинки з великогабаритними трешками ми почнемо будувати навесні. Зараз купити квартиру можна декількома способами: наприклад, оформивши сімейну іпотеку всього за 6% річних, - зазначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева.

Житловий комплекс «Солнцеград» - це масштабний проект комплексного освоєння території в селищі Енергетик. На ділянці площею 48 га будуються якісні житлові будинки заввишки 3, 5, 9 поверхів і розвинена соціально-побутова інфраструктура.

На обгородженій території комплексу розташовані безпечні дитячі майданчики і бульвар з фонтаном для приємного відпочинку городян. Вся соціальна інфраструктура в крокової доступності: школа №57, дитячий садок «Капітошка», в якому є свій басейн, а також школа мистецтв, лікарська амбулаторія та багато іншого.

Жити в Солнцеград - жити в сучасному передмісті в гармонії з природою!

Запишіться на екскурсію по «Солнцеград»!

Тел .: 4-11111 (щодня з 10: 00-20: 00). Відділ продажів: Улан-Уде, вул. Жердєва, 10 «а». Подивіться планування: d-i03.ru/ .

ru/

Дарима Дубшанова, фахівець відділу продажів ТОВ «БурГражданСтрой»:

- «БурГражданСтрой» - провідний забудовник, на протязі багатьох років зводив би сучасні гарні будинки в центрі міста. Своєю працею ми формуємо вигляд бурятської столиці. Сьогодні ми пропонуємо гостям ярмарку квартири в споруджуваних об'єктах в зручних для життя точках міста: ЖК «Байкал-Сіті» по вул. Смоліна, 67, ЖК «Фортеця II» по вул. Смоліна, 61, ЖК «Арбатский дворик» по вул. Каландарішвілі, 31 і ЖК «Гагарінський» по вул. Гагаріна, 29. В наших квартирах високі стелі, засклені балкони і дуже теплі стіни.

Адреса: вул. Балтахінова, 15

Тел .: 22-22-50, 36-02-02

Алла Каратнік, начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування Бурятського відділення Ощадбанку:

- За час ярмарку багато відвідувачів визначилися з вибором житла і подали заявку на отримання іпотечного кредиту в Ощадбанку. Ощадбанк пропонує різні програми з придбання квартир як на вторинному ринку нерухомості, так і в новобудовах. Для кожного клієнта наші фахівці проводять індивідуальну консультацію і розрахунок за іпотечним кредитом. Також клієнти можуть оформити кредит самостійно на онлайн-майданчику ДомКлік, вибрати об'єкт нерухомості і відправити його на розгляд до Банку. Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів.

Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів

Алдар Жаргаль, гендиректор компанії «Будівельні технології»:

- Ми пропонуємо термоеффектівние блоки тим, хто хоче побудувати теплий і надійний будинок. ThermoBlok (саме таким шрифтом) вдвічі тепліше бруса, що означає подвійну економію на опаленні будинку, а також відсутність необхідності в його утеплення. Матеріал міцний, довговічний, негорючий і дозволяє швидко будувати будинки з бетонними перекриттями до трьох поверхів. В даний час ми вже приймаємо замовлення на 2019 рік. При стовідсотковій оплаті виробляємо матеріал для замовника зі значною знижкою. До моменту будівництва ми можемо зберігати матеріал у себе на базі або ж доставити на вашу ділянку.

Адреса: вул. Грачевський, 49

Тел .: 20-63-20, 39-28-48, 39-28-68

Олеся Міхєєва, дизайнер інтер'єрного салону «4 стіни»:

- Наш салон став переможцем конкурсу «Sibinterio» в 2017 і 2018 роках в різних номінаціях. За дев'ять років роботи ми реалізували понад 100 дизайн-проектів - це проекти під ключ для квартир, комерційних приміщень та офісів. За бажанням клієнта ми можемо зробити необхідні будівельні креслення і дати консультації по підбору оздоблювальних матеріалів. Їх ви також можете придбати у нас: це керамограніт, кахельна плитка, більше п'яти тисяч видів шпалер для будь-якого інтер'єру, світлотехніка і сантехніка. При замовленні дизайн-проекту - подарунки в будь-який інтер'єр!

Адреса: вул. Бабушкіна, 166

Тел .: 23-53-74, 66-22-17, instagram.com/4_walls_design/

сайт: www.4walls.club/

ТОВ «Моноліт» пропонує квартири в сучасному житловому комплексі Богатирський за адресою вул. Ключевська 90, 20-а квартал. "Богатирський" це розвинена інфраструктура, зручне місце розташування і комфортні планування квартир. Виберіть квартиру своєї мрії і станьте щасливим новоселам!

Адреса: вул. Ключевська 90-б, офіс # 1

Тел .: 8 (3012) 572-111

Сесег Німаева, менеджер з продажу іпотечних продуктів «Связьбанк»:

- Сьогодні ми пропонуємо гостям іпотечні кредити на первинному і вторинному ринках за вигідними відсотковими ставками і умовами кредитування. На покупку готового і споруджуваного житла - ставка від 9%. Початковий внесок від 16%. Дуже затребувана програма з держпідтримкою від 6% - «Сімейна іпотека», а також «Військова іпотека». Перевага нашого банку - оперативність оформлення.

Адреса: пр. 50 років Жовтня, 26

Тел .: 8 (3012) 444-379

: 8 (3012) 444-379

Будівельна компанія «Тандем 2000».

Адреса: вул. Трактова, 2 к3. Тел .: +7 (3012) 57-55-77

tandem2000.ru/ , vk.com/tandem_2000

com/tandem_2000

Студія натяжних стель «Олімп-Монтаж»: ТК «Ольхон», вул. Сахьяновой, 9/14, офіс 46, 4 поверх. Тел .: +7 (3012) 67-33-44, 58-66-55, 8-924-458-66-55

www.potolok03.ru , vk.com/olimp_montag

Житловий кооператив «Бест Вей»: Адреса: Перемоги проспект, 9, тел: +7 (3012) 30-29-32, + 7-914-845-18-68

Житловий кооператив «Бест Вей»: ДЦ Іон, Свердлова, 12г, 307 офіс; 3 поверх, тел: + 7-914-636-06-10, + 7-950-392-13-25, + 7-983-334-40-95, + 7-914-845-51-62; https://bestwaycoop.com/Greenway , Тел: + 7-893-422-14-82

Оголошення від приватних осіб:

  1. Гагаріна (Шишковка), 1-кімн., 30 кв.м, 4/4, б / б, тепла, затишна, 1 500 т.р. продаю. Тел .: 8-924-658-24-22
  2. Забайкальская, 8а, 3-кімн., 64 кв.м, 1/3, склопакети, тепла, продаю. Тел .: 8-983-456-54-89
  3. Нижня Іволга, брусової будинок, 56 кв.м, ділянка 12 соток, гараж 8х8, баня, вигрібна яма, веранда, склопакети, свердловина у дворі, пічне опалення, всередині оштукатурений, госп. сарай, підпілля, Інтернет, поруч школа, дитячий сад, магазини, адміністрація, до зупинки 8 - 10 хвилин, власність, документи готові, 1 200 т.р., продаю. Тел .: 8-902-450-20-84, Світлана
  4. Курорт Аршан, Тункинський район, ділянка 6 соток, знаходиться на початку селища, по лівій стороні, до зупинки 5 хвилин їзди, ІЖС, у власності, всі документи на руках, свіже гірське повітря, цілющі джерела і прекрасна можливість розвивати сімейний цілорічний бізнес, сусіди живуть цілий рік, межування проведено, поруч протікає невеличкий струмок, 170 т.р., хороший торг, терміново, продаю. Тел .: 8-902-450-92-13, 8-964-405-81-14; 8-908-598-84-48, Баїр
  5. Бічура, Бичурський район, центр, земельна ділянка під ІЖС, 14 соток, власник один, документи готові, можна під будівництво торгової точки, 100 т.р., торг, терміново, продаю. тел .:
  6. Добролюбова, 3-кімн., Зупинка «Одон», 1/5, тепла, сонячна, 60 кв.м, поруч БГСХА, школа № 65, 3 дитячих садки, банки, будь-який вид транспорту, цікаве планування за проектом, кухня-студія узаконена, дуже зручно і сучасно, велика вітальня, туалет і ванна об'єднані, євроремонт, спальні розташовані на обидві сторони, є гардеробна кімната, біметалічні батареї, пластикові вікна Veka, підлоги дерев'яні - евродоска, покриті лаком, електропроводка замінена на мідну, сучасні шпалери, на вікнах грати, красиві двері з дерев'яного шпону, сигнал ізація МВС, домофон, Інтернет, кабельне ТБ, телефон, біля будинку хороший двір для дітей і відпочинку, інтелігентні сусіди, документи готові, можливий обмін на 2-кімн. в 47 кварталі, на 2 - 3 поверсі, сучасного планування, розгляну всі варіанти, 2 650 т.р., продаю. Тел .: 8-924-771-31-33, Валентина
  7. 115 мкр-н (ЖК «Снігурі»), забудовник ТОВ «Бест Плюс», 2-кімн., 49 кв.м, «сорочечка», здається в грудні 2018 р 1 800 т.р., доречний торг, продаю . Тел .: 8-924-657-96-07, 8-951-629-26-16
  8. 148 квартал, 2-кімнатна квартира, 49 кв.м., поруч зупинка, д / сад, Абсолют. Цена 1 600 000 т, продаю. Тел: 8-908-598-76-92

Читати далі

А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

«Ярмарок житла» від групи компаній «Інформ Поліс» давно зарекомендувала себе як корисний захід для тих, хто шукає надійне житло і якісні товари для будівництва і ремонту за приємними цінами.

Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?

Надія Степанова, менеджер відділу продажів Green Park:

- Ми пропонуємо жителям республіки квартири в житловому комплексі Green Park, що в 43 кварталі. Поруч розташовуються ТЦ «Зоря», Peoples Park і парк «Ювілейний». Тільки в день ярмарку ми пропонуємо квартири за ціною 42 тис. Руб. / Кв.м, а протягом усього листопада - 43 тис. / Кв.м. Звичайна ціна - 45 тис. Руб. Встигайте!

Адреса: вул. Жердєва, 44Б

Тел .: 8 (3012) 41-41-41

: 8 (3012) 41-41-41

Бурятський філія АТ «Россельхозбанк»:

- Іпотечні кредити пропонують практично всі кредитні організації, але найбільш вигідні умови кредитування зазвичай надають великі банки з багаторічною історією і хорошою репутацією. Россельхозбанк - банк зі 100% державним капіталом, що пропонує вигідні іпотечні кредити. Ставки становлять від 9,5%! Ви можете купити нерухомість в будь-якому регіоні і самостійно вибрати схему погашення кредиту - аннуїтетную або диференційовану. Учасникам зарплатних проектів і бюджетникам - додаткові пільги. Вам підберуть програму з максимальною вигодою і мінімальними витратами. Отримати детальну інформацію та оформити заявку можна в офісі Россельхозбанка за адресою: вул. Смоліна, 57Д, а також в офісах банку в 14 районах республіки.

Тел .: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний).

: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний)

Ольга Кононова, фахівець будівельної компанії ТОВ «Бест Плюс»:

- Будівельна компанія «Бест Плюс» пропонує квартири в житлових комплексах в хороших районах Улан-Уде - від 1 070 650 руб. У центрі міста вас чекають квартири в 5 і 6 блоках по вул. Модогоева. Зовсім скоро стартує продаж квартир в ЖК «Жовтень». Як завжди, користуються попитом ЖК «Улюблений» в 47 кварталі і недорогі квартири в 115 мікрорайоні. При повній оплаті діє знижка 5% - поширюється на всі житлові комплекси. Також діють розстрочка до півтора років і індивідуальний графік платежів для кожного клієнта.

Адреса: вул. Каландарішвілі, 27а

Тел .: 29-73-73, 22-10-40

Туяна Циренова, керівник відділу продажів «СмітІнвест»:

- Гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо знижку 1 000 рублів на 1 кв.м. в квартирах від «СмітІнвест»! Крім того, оголошуємо старт продажів нового етапу в 110 кварталі всього від 34 т.р. / м2 і представляємо майбутнім новоселам наш новий проект в затребуваному районі міста - 140б кварталі від 35 т.р. / м2! Також у вас все ще є можливість купити квартиру за все від 9000 руб. / Міс. в сусідньому 140А кварталі і від 11000 руб. / міс. в яскравому сучасному ЖК «На Маяковського», здача об'єктів в 4 кв.2019 р Є пропозиції для бажаючих заїхати в свою квартиру вже на цей новий рік - такі квартири в наявності в 110 кварталі. Діє унікальна пропозиція - квартири з чистової обробкою з гарантією 1 рік. Ну і, звичайно ж, всім майбутнім новоселам ми даруємо карти з максимальною вигодою 20% на покупку оздоблювальних матеріалів в магазинах "Сміт".

Адреса: вул. Бабушкіна, 34, 2 поверх, офіс 203Тел .: 297-805

Проектні декларації розміщені на сайті www.smit-invest.ru

ru

Бурятський філія ПАТ «Ростелеком»:

- Ростелеком пропонує зробити ваш будинок «розумним», тобто безпечним і комфортним. Ви будете знати про все, що в ньому відбувається, навіть перебуваючи в іншому місті. Система датчиків і пристроїв моментально сповістить вас про будь-яких подіях. А ще ви зможете управляти побутовими приладами віддалено: наприклад, за допомогою смартфона вимкнути праску, навіть якщо ви пішли з дому. Сьогодні ми наочно продемонстрували майбутнім новоселам, як працює послуга «Відеоспостереження». При покупці камери до 31 грудня 2018 роки ви отримаєте цілий рік безкоштовного використання відеоспостереження з семиденним архівом.

Комплекти «Розумний будинок» і відеокамери ви можете купити на сайті www.rt.ru, в наших офісах продажів, а також за тел .: 8 800 1000 800.

: 8 800 1000 800

Євгенія Сотникова, керівник філії Центрального агентства нерухомості (ЦАН) в Улан-Уде:

- У жителів Бурятії є унікальна можливість купити квартиру в Москві і Санкт-Петербурзі за цінами забудовників, не виїжджаючи з республіки. У цьому вам допоможе ТОВ «ЦАН» - офіційний представник столичних забудовників. Ми пропонуємо безкоштовний підбір нерухомості в столицях нашої країни, а також допомога в оформленні іпотеки. Тільки в листопаді знижки до 3% на новобудови Санкт-Петербурга і Москви!

УВАГА!

  • ЦАН працює з іпотекою від провідних банків країни, пропонуючи клієнтам спеціальні знижені процентні ставки.
  • Передбачено й різні види розстрочок: на 48 місяців, 50 на 50, з оплатою другій частині при здачі будинку.
  • ЦАН працює з державними житловими сертифікатами військовослужбовців.

Адреса: вул. Леніна, 55, 3 поверх, каб. 59

Тел .: 560-458

: 560-458

Центр нерухомості «Промгражданстрой»:

- Учасникам ярмарку ми пропонуємо дві цікаві акції. Перша - це п'ять квартир в житловому кварталі «Єлизавета» (ЖК «Імператорський», 140а квартал) за супервигідною ціною - 40 тис. Руб. / Кв.м. Здача в експлуатацію перших двох будинків запланована на II квартал 2019 року. Друга акція - для тих, хто в день ярмарку купить квартиру, до 14 листопада під чистове оздоблення в подарунок!

Адреса: вул. Ключевська, 63 (20а квартал)

Тел .: 410-210

Магдалина Карнакова, гендиректор СК «ТОВ« Парус »:

- Наш об'єкт в 105 мікрорайоні здається в експлуатацію через три тижні. Знаходиться він в зручному місці, в десяти хвилинах їзди від центру Улан-Уде. Поруч нова школа і дитячий сад. Вибір квартир дуже великий - від 27 до 64 кв.м. Є також квартири-студії площею 31,3 кв.м для окремої планування по вашим перевагам. Іпотеку на покупку житла ви можете оформити в будь-якому зручному для вас банку. Ціна - 34 тис. Руб. / Кв.м. Довго чекати здачі об'єкта не доведеться!

Адреса: вул. Домостроительная, 60

Тел .: 64-64-75, 66-95-81.

: 64-64-75, 66-95-81

Евеліна Вікторівський, директор територіального офісу Росбанка в Бурятії:

- Росбанк пропонує вигідну іпотеку від свого партнера, банку «Дельтакредит»: процентні ставки починаються від 8,75%. Банк реалізує як стандартні програми житлового кредитування, так і пільгові, в тому числі кредит для покупки квартир на вторинному ринку, в новобудові, придбання готового приватного будинку, кімнати, апартаментів, машиномісця. Для того, щоб заощадити на відсотках і скоротити термін погашення кредиту, позичальники можуть скористатися програмою «Платіж 1 раз в 14 днів», яка дозволяє вносити платежі не раз на місяць, а кожні два тижні. Власники зарплатних карт Росбанка можуть отримати скиду знижку від стандартної відсоткової ставки. Крім того, у них є можливість робити щомісячні платежі зі своєї зарплатної картки - через банкомат, інтернет-банк або відділення Росбанка. Операційний Офіс «Радянський», Балтахінова 17, тел. 8 (3012) 21-09-88.

Компанія «Новолайн»

Ми пропонуємо один з найкращих профілів на віконному ринку - вікна від концерну «Veka». Вікна «Veka» - унікальне поєднання високої якості, надійності і доступної ціни. Вікна «Veka» довели свою надійність, в тому числі в регіонах з низькими температурами.

Вибираючи профіль «Veka» ви одержуєте велику кількість переваг, а саме:

  • Мінімальні втрати тепла
  • Хорошу ізоляцію від вуличного шуму
  • Ущільнювачі, які не розтріскуються через температурних стрибків
  • Довговічність (завдяки сталевої арматури)
  • Безпека (всі матеріали використовуються для виготовлення профілю, нетоксичні).

Так само наша компанія пропонує систему природної вентиляції - вентиляційні клапани Домвент.

Клапан Домвент - зручне рішення проблем, пов'язаних з нестачею свіжого повітря, в приміщенні в зимовий час, духоти влітку, а так само випадання конденсату і появі цвілі. Відкрити вікно для провітрювання - значить випустити назовні тепле повітря. Тримати його закритим - значить сидіти в духоті.

Припливне клапан Домвент - це пристрій, що дозволяє подавати в приміщення свіже повітря, не відкриваючи вікно. Домвент встановлюється прямо над батареєю опалення, завдяки чому вступник повітря потрапляє в приміщення підігрітим і не створює протягів. Клапан також є захистом від шуму і пилу.

Інший не менш затребуваний елемент вікна - блокують замки, що захищають від випадання дітей.

Своїх клієнтів ми завжди тішимо доступними цінами і знижками!

Адреса: ул.Бабушкіна, 11

Тел .: 606-606

АТ «Газпромбанк»:

- Доступна іпотека стала реальністю! Ваш вибір - іпотечний кредит в Газпромбанку. Понад мільйон громадян Росії в 2017 році скористалися іпотечним кредитуванням, щоб купити квартиру або будинок. Іпотека дійсно стала дуже популярним, зручним і цілком доступним способом поліпшити свої житлові умови! Якщо ви також задумалися про поліпшення житлових умов, але з якихось причин так і не зважилися оформити іпотеку, то настав самий час для важливого кроку! Приходьте до найближчого відділення Газпромбанку і оформите заявку на іпотечний кредит за ставкою від 9,5% незалежно від початкового внеску і терміну кредиту. Рішення по заявці діє 3 місяці. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір і придбати нерухомість своєї мрії на вигідних умовах і при мінімальних витратах ваших сил і часу. Офіс Газпромбанку в Улан-Уде розташований за адресою вул. Комуністична 22.

Солнцеград від «Дюпон Інвест»: все, що потрібно - поруч

- У листопаді нашу компаніюнаграділі Золотим Знаком Громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018 року» Всім гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо квартири в будинках ЖК «Солнцеград», що знаходяться на етапі здачі в експлуатацію.

- Зараз у продажу дві п'ятиповерхівки, в яких можна придбати 1-кімнатні (35 і 37 кв.м.) та 2-кімнатні квартири (52 кв.м.). Є дуже хороші варіанти, які завжди користуються попитом-квартиру на перших поверхах вартістю від 36 тисяч за 1 кв.м. Будинки з великогабаритними трешками ми почнемо будувати навесні. Зараз купити квартиру можна декількома способами: наприклад, оформивши сімейну іпотеку всього за 6% річних, - зазначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева.

Житловий комплекс «Солнцеград» - це масштабний проект комплексного освоєння території в селищі Енергетик. На ділянці площею 48 га будуються якісні житлові будинки заввишки 3, 5, 9 поверхів і розвинена соціально-побутова інфраструктура.

На обгородженій території комплексу розташовані безпечні дитячі майданчики і бульвар з фонтаном для приємного відпочинку городян. Вся соціальна інфраструктура в крокової доступності: школа №57, дитячий садок «Капітошка», в якому є свій басейн, а також школа мистецтв, лікарська амбулаторія та багато іншого.

Жити в Солнцеград - жити в сучасному передмісті в гармонії з природою!

Запишіться на екскурсію по «Солнцеград»!

Тел .: 4-11111 (щодня з 10: 00-20: 00). Відділ продажів: Улан-Уде, вул. Жердєва, 10 «а». Подивіться планування: d-i03.ru/ .

ru/

Дарима Дубшанова, фахівець відділу продажів ТОВ «БурГражданСтрой»:

- «БурГражданСтрой» - провідний забудовник, на протязі багатьох років зводив би сучасні гарні будинки в центрі міста. Своєю працею ми формуємо вигляд бурятської столиці. Сьогодні ми пропонуємо гостям ярмарку квартири в споруджуваних об'єктах в зручних для життя точках міста: ЖК «Байкал-Сіті» по вул. Смоліна, 67, ЖК «Фортеця II» по вул. Смоліна, 61, ЖК «Арбатский дворик» по вул. Каландарішвілі, 31 і ЖК «Гагарінський» по вул. Гагаріна, 29. В наших квартирах високі стелі, засклені балкони і дуже теплі стіни.

Адреса: вул. Балтахінова, 15

Тел .: 22-22-50, 36-02-02

Алла Каратнік, начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування Бурятського відділення Ощадбанку:

- За час ярмарку багато відвідувачів визначилися з вибором житла і подали заявку на отримання іпотечного кредиту в Ощадбанку. Ощадбанк пропонує різні програми з придбання квартир як на вторинному ринку нерухомості, так і в новобудовах. Для кожного клієнта наші фахівці проводять індивідуальну консультацію і розрахунок за іпотечним кредитом. Також клієнти можуть оформити кредит самостійно на онлайн-майданчику ДомКлік, вибрати об'єкт нерухомості і відправити його на розгляд до Банку. Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів.

Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів

Алдар Жаргаль, гендиректор компанії «Будівельні технології»:

- Ми пропонуємо термоеффектівние блоки тим, хто хоче побудувати теплий і надійний будинок. ThermoBlok (саме таким шрифтом) вдвічі тепліше бруса, що означає подвійну економію на опаленні будинку, а також відсутність необхідності в його утеплення. Матеріал міцний, довговічний, негорючий і дозволяє швидко будувати будинки з бетонними перекриттями до трьох поверхів. В даний час ми вже приймаємо замовлення на 2019 рік. При стовідсотковій оплаті виробляємо матеріал для замовника зі значною знижкою. До моменту будівництва ми можемо зберігати матеріал у себе на базі або ж доставити на вашу ділянку.

Адреса: вул. Грачевський, 49

Тел .: 20-63-20, 39-28-48, 39-28-68

Олеся Міхєєва, дизайнер інтер'єрного салону «4 стіни»:

- Наш салон став переможцем конкурсу «Sibinterio» в 2017 і 2018 роках в різних номінаціях. За дев'ять років роботи ми реалізували понад 100 дизайн-проектів - це проекти під ключ для квартир, комерційних приміщень та офісів. За бажанням клієнта ми можемо зробити необхідні будівельні креслення і дати консультації по підбору оздоблювальних матеріалів. Їх ви також можете придбати у нас: це керамограніт, кахельна плитка, більше п'яти тисяч видів шпалер для будь-якого інтер'єру, світлотехніка і сантехніка. При замовленні дизайн-проекту - подарунки в будь-який інтер'єр!

Адреса: вул. Бабушкіна, 166

Тел .: 23-53-74, 66-22-17, instagram.com/4_walls_design/

сайт: www.4walls.club/

ТОВ «Моноліт» пропонує квартири в сучасному житловому комплексі Богатирський за адресою вул. Ключевська 90, 20-а квартал. "Богатирський" це розвинена інфраструктура, зручне місце розташування і комфортні планування квартир. Виберіть квартиру своєї мрії і станьте щасливим новоселам!

Адреса: вул. Ключевська 90-б, офіс # 1

Тел .: 8 (3012) 572-111

Сесег Німаева, менеджер з продажу іпотечних продуктів «Связьбанк»:

- Сьогодні ми пропонуємо гостям іпотечні кредити на первинному і вторинному ринках за вигідними відсотковими ставками і умовами кредитування. На покупку готового і споруджуваного житла - ставка від 9%. Початковий внесок від 16%. Дуже затребувана програма з держпідтримкою від 6% - «Сімейна іпотека», а також «Військова іпотека». Перевага нашого банку - оперативність оформлення.

Адреса: пр. 50 років Жовтня, 26

Тел .: 8 (3012) 444-379

: 8 (3012) 444-379

Будівельна компанія «Тандем 2000».

Адреса: вул. Трактова, 2 к3. Тел .: +7 (3012) 57-55-77

tandem2000.ru/ , vk.com/tandem_2000

com/tandem_2000

Студія натяжних стель «Олімп-Монтаж»: ТК «Ольхон», вул. Сахьяновой, 9/14, офіс 46, 4 поверх. Тел .: +7 (3012) 67-33-44, 58-66-55, 8-924-458-66-55

www.potolok03.ru , vk.com/olimp_montag

Житловий кооператив «Бест Вей»: Адреса: Перемоги проспект, 9, тел: +7 (3012) 30-29-32, + 7-914-845-18-68

Житловий кооператив «Бест Вей»: ДЦ Іон, Свердлова, 12г, 307 офіс; 3 поверх, тел: + 7-914-636-06-10, + 7-950-392-13-25, + 7-983-334-40-95, + 7-914-845-51-62; https://bestwaycoop.com/Greenway , Тел: + 7-893-422-14-82

Оголошення від приватних осіб:

  1. Гагаріна (Шишковка), 1-кімн., 30 кв.м, 4/4, б / б, тепла, затишна, 1 500 т.р. продаю. Тел .: 8-924-658-24-22
  2. Забайкальская, 8а, 3-кімн., 64 кв.м, 1/3, склопакети, тепла, продаю. Тел .: 8-983-456-54-89
  3. Нижня Іволга, брусової будинок, 56 кв.м, ділянка 12 соток, гараж 8х8, баня, вигрібна яма, веранда, склопакети, свердловина у дворі, пічне опалення, всередині оштукатурений, госп. сарай, підпілля, Інтернет, поруч школа, дитячий сад, магазини, адміністрація, до зупинки 8 - 10 хвилин, власність, документи готові, 1 200 т.р., продаю. Тел .: 8-902-450-20-84, Світлана
  4. Курорт Аршан, Тункинський район, ділянка 6 соток, знаходиться на початку селища, по лівій стороні, до зупинки 5 хвилин їзди, ІЖС, у власності, всі документи на руках, свіже гірське повітря, цілющі джерела і прекрасна можливість розвивати сімейний цілорічний бізнес, сусіди живуть цілий рік, межування проведено, поруч протікає невеличкий струмок, 170 т.р., хороший торг, терміново, продаю. Тел .: 8-902-450-92-13, 8-964-405-81-14; 8-908-598-84-48, Баїр
  5. Бічура, Бичурський район, центр, земельна ділянка під ІЖС, 14 соток, власник один, документи готові, можна під будівництво торгової точки, 100 т.р., торг, терміново, продаю. тел .:
  6. Добролюбова, 3-кімн., Зупинка «Одон», 1/5, тепла, сонячна, 60 кв.м, поруч БГСХА, школа № 65, 3 дитячих садки, банки, будь-який вид транспорту, цікаве планування за проектом, кухня-студія узаконена, дуже зручно і сучасно, велика вітальня, туалет і ванна об'єднані, євроремонт, спальні розташовані на обидві сторони, є гардеробна кімната, біметалічні батареї, пластикові вікна Veka, підлоги дерев'яні - евродоска, покриті лаком, електропроводка замінена на мідну, сучасні шпалери, на вікнах грати, красиві двері з дерев'яного шпону, сигнал ізація МВС, домофон, Інтернет, кабельне ТБ, телефон, біля будинку хороший двір для дітей і відпочинку, інтелігентні сусіди, документи готові, можливий обмін на 2-кімн. в 47 кварталі, на 2 - 3 поверсі, сучасного планування, розгляну всі варіанти, 2 650 т.р., продаю. Тел .: 8-924-771-31-33, Валентина
  7. 115 мкр-н (ЖК «Снігурі»), забудовник ТОВ «Бест Плюс», 2-кімн., 49 кв.м, «сорочечка», здається в грудні 2018 р 1 800 т.р., доречний торг, продаю . Тел .: 8-924-657-96-07, 8-951-629-26-16
  8. 148 квартал, 2-кімнатна квартира, 49 кв.м., поруч зупинка, д / сад, Абсолют. Цена 1 600 000 т, продаю. Тел: 8-908-598-76-92

Читати далі

А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?

«Ярмарок житла» від групи компаній «Інформ Поліс» давно зарекомендувала себе як корисний захід для тих, хто шукає надійне житло і якісні товари для будівництва і ремонту за приємними цінами.

Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?

Надія Степанова, менеджер відділу продажів Green Park:

- Ми пропонуємо жителям республіки квартири в житловому комплексі Green Park, що в 43 кварталі. Поруч розташовуються ТЦ «Зоря», Peoples Park і парк «Ювілейний». Тільки в день ярмарку ми пропонуємо квартири за ціною 42 тис. Руб. / Кв.м, а протягом усього листопада - 43 тис. / Кв.м. Звичайна ціна - 45 тис. Руб. Встигайте!

Адреса: вул. Жердєва, 44Б

Тел .: 8 (3012) 41-41-41

: 8 (3012) 41-41-41

Бурятський філія АТ «Россельхозбанк»:

- Іпотечні кредити пропонують практично всі кредитні організації, але найбільш вигідні умови кредитування зазвичай надають великі банки з багаторічною історією і хорошою репутацією. Россельхозбанк - банк зі 100% державним капіталом, що пропонує вигідні іпотечні кредити. Ставки становлять від 9,5%! Ви можете купити нерухомість в будь-якому регіоні і самостійно вибрати схему погашення кредиту - аннуїтетную або диференційовану. Учасникам зарплатних проектів і бюджетникам - додаткові пільги. Вам підберуть програму з максимальною вигодою і мінімальними витратами. Отримати детальну інформацію та оформити заявку можна в офісі Россельхозбанка за адресою: вул. Смоліна, 57Д, а також в офісах банку в 14 районах республіки.

Тел .: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний).

: 287-228, 287-232, 287-282, 8 (800) 100 0 100 (дзвінок по Росії безкоштовний)

Ольга Кононова, фахівець будівельної компанії ТОВ «Бест Плюс»:

- Будівельна компанія «Бест Плюс» пропонує квартири в житлових комплексах в хороших районах Улан-Уде - від 1 070 650 руб. У центрі міста вас чекають квартири в 5 і 6 блоках по вул. Модогоева. Зовсім скоро стартує продаж квартир в ЖК «Жовтень». Як завжди, користуються попитом ЖК «Улюблений» в 47 кварталі і недорогі квартири в 115 мікрорайоні. При повній оплаті діє знижка 5% - поширюється на всі житлові комплекси. Також діють розстрочка до півтора років і індивідуальний графік платежів для кожного клієнта.

Адреса: вул. Каландарішвілі, 27а

Тел .: 29-73-73, 22-10-40

Туяна Циренова, керівник відділу продажів «СмітІнвест»:

- Гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо знижку 1 000 рублів на 1 кв.м. в квартирах від «СмітІнвест»! Крім того, оголошуємо старт продажів нового етапу в 110 кварталі всього від 34 т.р. / м2 і представляємо майбутнім новоселам наш новий проект в затребуваному районі міста - 140б кварталі від 35 т.р. / м2! Також у вас все ще є можливість купити квартиру за все від 9000 руб. / Міс. в сусідньому 140А кварталі і від 11000 руб. / міс. в яскравому сучасному ЖК «На Маяковського», здача об'єктів в 4 кв.2019 р Є пропозиції для бажаючих заїхати в свою квартиру вже на цей новий рік - такі квартири в наявності в 110 кварталі. Діє унікальна пропозиція - квартири з чистової обробкою з гарантією 1 рік. Ну і, звичайно ж, всім майбутнім новоселам ми даруємо карти з максимальною вигодою 20% на покупку оздоблювальних матеріалів в магазинах "Сміт".

Адреса: вул. Бабушкіна, 34, 2 поверх, офіс 203Тел .: 297-805

Проектні декларації розміщені на сайті www.smit-invest.ru

ru

Бурятський філія ПАТ «Ростелеком»:

- Ростелеком пропонує зробити ваш будинок «розумним», тобто безпечним і комфортним. Ви будете знати про все, що в ньому відбувається, навіть перебуваючи в іншому місті. Система датчиків і пристроїв моментально сповістить вас про будь-яких подіях. А ще ви зможете управляти побутовими приладами віддалено: наприклад, за допомогою смартфона вимкнути праску, навіть якщо ви пішли з дому. Сьогодні ми наочно продемонстрували майбутнім новоселам, як працює послуга «Відеоспостереження». При покупці камери до 31 грудня 2018 роки ви отримаєте цілий рік безкоштовного використання відеоспостереження з семиденним архівом.

Комплекти «Розумний будинок» і відеокамери ви можете купити на сайті www.rt.ru, в наших офісах продажів, а також за тел .: 8 800 1000 800.

: 8 800 1000 800

Євгенія Сотникова, керівник філії Центрального агентства нерухомості (ЦАН) в Улан-Уде:

- У жителів Бурятії є унікальна можливість купити квартиру в Москві і Санкт-Петербурзі за цінами забудовників, не виїжджаючи з республіки. У цьому вам допоможе ТОВ «ЦАН» - офіційний представник столичних забудовників. Ми пропонуємо безкоштовний підбір нерухомості в столицях нашої країни, а також допомога в оформленні іпотеки. Тільки в листопаді знижки до 3% на новобудови Санкт-Петербурга і Москви!

УВАГА!

  • ЦАН працює з іпотекою від провідних банків країни, пропонуючи клієнтам спеціальні знижені процентні ставки.
  • Передбачено й різні види розстрочок: на 48 місяців, 50 на 50, з оплатою другій частині при здачі будинку.
  • ЦАН працює з державними житловими сертифікатами військовослужбовців.

Адреса: вул. Леніна, 55, 3 поверх, каб. 59

Тел .: 560-458

: 560-458

Центр нерухомості «Промгражданстрой»:

- Учасникам ярмарку ми пропонуємо дві цікаві акції. Перша - це п'ять квартир в житловому кварталі «Єлизавета» (ЖК «Імператорський», 140а квартал) за супервигідною ціною - 40 тис. Руб. / Кв.м. Здача в експлуатацію перших двох будинків запланована на II квартал 2019 року. Друга акція - для тих, хто в день ярмарку купить квартиру, до 14 листопада під чистове оздоблення в подарунок!

Адреса: вул. Ключевська, 63 (20а квартал)

Тел .: 410-210

Магдалина Карнакова, гендиректор СК «ТОВ« Парус »:

- Наш об'єкт в 105 мікрорайоні здається в експлуатацію через три тижні. Знаходиться він в зручному місці, в десяти хвилинах їзди від центру Улан-Уде. Поруч нова школа і дитячий сад. Вибір квартир дуже великий - від 27 до 64 кв.м. Є також квартири-студії площею 31,3 кв.м для окремої планування по вашим перевагам. Іпотеку на покупку житла ви можете оформити в будь-якому зручному для вас банку. Ціна - 34 тис. Руб. / Кв.м. Довго чекати здачі об'єкта не доведеться!

Адреса: вул. Домостроительная, 60

Тел .: 64-64-75, 66-95-81.

: 64-64-75, 66-95-81

Евеліна Вікторівський, директор територіального офісу Росбанка в Бурятії:

- Росбанк пропонує вигідну іпотеку від свого партнера, банку «Дельтакредит»: процентні ставки починаються від 8,75%. Банк реалізує як стандартні програми житлового кредитування, так і пільгові, в тому числі кредит для покупки квартир на вторинному ринку, в новобудові, придбання готового приватного будинку, кімнати, апартаментів, машиномісця. Для того, щоб заощадити на відсотках і скоротити термін погашення кредиту, позичальники можуть скористатися програмою «Платіж 1 раз в 14 днів», яка дозволяє вносити платежі не раз на місяць, а кожні два тижні. Власники зарплатних карт Росбанка можуть отримати скиду знижку від стандартної відсоткової ставки. Крім того, у них є можливість робити щомісячні платежі зі своєї зарплатної картки - через банкомат, інтернет-банк або відділення Росбанка. Операційний Офіс «Радянський», Балтахінова 17, тел. 8 (3012) 21-09-88.

Компанія «Новолайн»

Ми пропонуємо один з найкращих профілів на віконному ринку - вікна від концерну «Veka». Вікна «Veka» - унікальне поєднання високої якості, надійності і доступної ціни. Вікна «Veka» довели свою надійність, в тому числі в регіонах з низькими температурами.

Вибираючи профіль «Veka» ви одержуєте велику кількість переваг, а саме:

  • Мінімальні втрати тепла
  • Хорошу ізоляцію від вуличного шуму
  • Ущільнювачі, які не розтріскуються через температурних стрибків
  • Довговічність (завдяки сталевої арматури)
  • Безпека (всі матеріали використовуються для виготовлення профілю, нетоксичні).

Так само наша компанія пропонує систему природної вентиляції - вентиляційні клапани Домвент.

Клапан Домвент - зручне рішення проблем, пов'язаних з нестачею свіжого повітря, в приміщенні в зимовий час, духоти влітку, а так само випадання конденсату і появі цвілі. Відкрити вікно для провітрювання - значить випустити назовні тепле повітря. Тримати його закритим - значить сидіти в духоті.

Припливне клапан Домвент - це пристрій, що дозволяє подавати в приміщення свіже повітря, не відкриваючи вікно. Домвент встановлюється прямо над батареєю опалення, завдяки чому вступник повітря потрапляє в приміщення підігрітим і не створює протягів. Клапан також є захистом від шуму і пилу.

Інший не менш затребуваний елемент вікна - блокують замки, що захищають від випадання дітей.

Своїх клієнтів ми завжди тішимо доступними цінами і знижками!

Адреса: ул.Бабушкіна, 11

Тел .: 606-606

АТ «Газпромбанк»:

- Доступна іпотека стала реальністю! Ваш вибір - іпотечний кредит в Газпромбанку. Понад мільйон громадян Росії в 2017 році скористалися іпотечним кредитуванням, щоб купити квартиру або будинок. Іпотека дійсно стала дуже популярним, зручним і цілком доступним способом поліпшити свої житлові умови! Якщо ви також задумалися про поліпшення житлових умов, але з якихось причин так і не зважилися оформити іпотеку, то настав самий час для важливого кроку! Приходьте до найближчого відділення Газпромбанку і оформите заявку на іпотечний кредит за ставкою від 9,5% незалежно від початкового внеску і терміну кредиту. Рішення по заявці діє 3 місяці. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір і придбати нерухомість своєї мрії на вигідних умовах і при мінімальних витратах ваших сил і часу. Офіс Газпромбанку в Улан-Уде розташований за адресою вул. Комуністична 22.

Солнцеград від «Дюпон Інвест»: все, що потрібно - поруч

- У листопаді нашу компаніюнаграділі Золотим Знаком Громадського контролю «Надійний забудовник Росії 2018 року» Всім гостям сьогоднішньої ярмарки ми пропонуємо квартири в будинках ЖК «Солнцеград», що знаходяться на етапі здачі в експлуатацію.

- Зараз у продажу дві п'ятиповерхівки, в яких можна придбати 1-кімнатні (35 і 37 кв.м.) та 2-кімнатні квартири (52 кв.м.). Є дуже хороші варіанти, які завжди користуються попитом-квартиру на перших поверхах вартістю від 36 тисяч за 1 кв.м. Будинки з великогабаритними трешками ми почнемо будувати навесні. Зараз купити квартиру можна декількома способами: наприклад, оформивши сімейну іпотеку всього за 6% річних, - зазначає комерційний директор СК «Дюпон Інвест» Марія Бадмаева.

Житловий комплекс «Солнцеград» - це масштабний проект комплексного освоєння території в селищі Енергетик. На ділянці площею 48 га будуються якісні житлові будинки заввишки 3, 5, 9 поверхів і розвинена соціально-побутова інфраструктура.

На обгородженій території комплексу розташовані безпечні дитячі майданчики і бульвар з фонтаном для приємного відпочинку городян. Вся соціальна інфраструктура в крокової доступності: школа №57, дитячий садок «Капітошка», в якому є свій басейн, а також школа мистецтв, лікарська амбулаторія та багато іншого.

Жити в Солнцеград - жити в сучасному передмісті в гармонії з природою!

Запишіться на екскурсію по «Солнцеград»!

Тел .: 4-11111 (щодня з 10: 00-20: 00). Відділ продажів: Улан-Уде, вул. Жердєва, 10 «а». Подивіться планування: d-i03.ru/ .

ru/

Дарима Дубшанова, фахівець відділу продажів ТОВ «БурГражданСтрой»:

- «БурГражданСтрой» - провідний забудовник, на протязі багатьох років зводив би сучасні гарні будинки в центрі міста. Своєю працею ми формуємо вигляд бурятської столиці. Сьогодні ми пропонуємо гостям ярмарку квартири в споруджуваних об'єктах в зручних для життя точках міста: ЖК «Байкал-Сіті» по вул. Смоліна, 67, ЖК «Фортеця II» по вул. Смоліна, 61, ЖК «Арбатский дворик» по вул. Каландарішвілі, 31 і ЖК «Гагарінський» по вул. Гагаріна, 29. В наших квартирах високі стелі, засклені балкони і дуже теплі стіни.

Адреса: вул. Балтахінова, 15

Тел .: 22-22-50, 36-02-02

Алла Каратнік, начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування Бурятського відділення Ощадбанку:

- За час ярмарку багато відвідувачів визначилися з вибором житла і подали заявку на отримання іпотечного кредиту в Ощадбанку. Ощадбанк пропонує різні програми з придбання квартир як на вторинному ринку нерухомості, так і в новобудовах. Для кожного клієнта наші фахівці проводять індивідуальну консультацію і розрахунок за іпотечним кредитом. Також клієнти можуть оформити кредит самостійно на онлайн-майданчику ДомКлік, вибрати об'єкт нерухомості і відправити його на розгляд до Банку. Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів.

Розгляд всіх заявок від двох годин до двох днів

Алдар Жаргаль, гендиректор компанії «Будівельні технології»:

- Ми пропонуємо термоеффектівние блоки тим, хто хоче побудувати теплий і надійний будинок. ThermoBlok (саме таким шрифтом) вдвічі тепліше бруса, що означає подвійну економію на опаленні будинку, а також відсутність необхідності в його утеплення. Матеріал міцний, довговічний, негорючий і дозволяє швидко будувати будинки з бетонними перекриттями до трьох поверхів. В даний час ми вже приймаємо замовлення на 2019 рік. При стовідсотковій оплаті виробляємо матеріал для замовника зі значною знижкою. До моменту будівництва ми можемо зберігати матеріал у себе на базі або ж доставити на вашу ділянку.

Адреса: вул. Грачевський, 49

Тел .: 20-63-20, 39-28-48, 39-28-68

Олеся Міхєєва, дизайнер інтер'єрного салону «4 стіни»:

- Наш салон став переможцем конкурсу «Sibinterio» в 2017 і 2018 роках в різних номінаціях. За дев'ять років роботи ми реалізували понад 100 дизайн-проектів - це проекти під ключ для квартир, комерційних приміщень та офісів. За бажанням клієнта ми можемо зробити необхідні будівельні креслення і дати консультації по підбору оздоблювальних матеріалів. Їх ви також можете придбати у нас: це керамограніт, кахельна плитка, більше п'яти тисяч видів шпалер для будь-якого інтер'єру, світлотехніка і сантехніка. При замовленні дизайн-проекту - подарунки в будь-який інтер'єр!

Адреса: вул. Бабушкіна, 166

Тел .: 23-53-74, 66-22-17, instagram.com/4_walls_design/

сайт: www.4walls.club/

ТОВ «Моноліт» пропонує квартири в сучасному житловому комплексі Богатирський за адресою вул. Ключевська 90, 20-а квартал. "Богатирський" це розвинена інфраструктура, зручне місце розташування і комфортні планування квартир. Виберіть квартиру своєї мрії і станьте щасливим новоселам!

Адреса: вул. Ключевська 90-б, офіс # 1

Тел .: 8 (3012) 572-111

Сесег Німаева, менеджер з продажу іпотечних продуктів «Связьбанк»:

- Сьогодні ми пропонуємо гостям іпотечні кредити на первинному і вторинному ринках за вигідними відсотковими ставками і умовами кредитування. На покупку готового і споруджуваного житла - ставка від 9%. Початковий внесок від 16%. Дуже затребувана програма з держпідтримкою від 6% - «Сімейна іпотека», а також «Військова іпотека». Перевага нашого банку - оперативність оформлення.

Адреса: пр. 50 років Жовтня, 26

Тел .: 8 (3012) 444-379

: 8 (3012) 444-379

Будівельна компанія «Тандем 2000».

Адреса: вул. Трактова, 2 к3. Тел .: +7 (3012) 57-55-77

tandem2000.ru/ , vk.com/tandem_2000

com/tandem_2000

Студія натяжних стель «Олімп-Монтаж»: ТК «Ольхон», вул. Сахьяновой, 9/14, офіс 46, 4 поверх. Тел .: +7 (3012) 67-33-44, 58-66-55, 8-924-458-66-55

www.potolok03.ru , vk.com/olimp_montag

Житловий кооператив «Бест Вей»: Адреса: Перемоги проспект, 9, тел: +7 (3012) 30-29-32, + 7-914-845-18-68

Житловий кооператив «Бест Вей»: ДЦ Іон, Свердлова, 12г, 307 офіс; 3 поверх, тел: + 7-914-636-06-10, + 7-950-392-13-25, + 7-983-334-40-95, + 7-914-845-51-62; https://bestwaycoop.com/Greenway , Тел: + 7-893-422-14-82

Оголошення від приватних осіб:

  1. Гагаріна (Шишковка), 1-кімн., 30 кв.м, 4/4, б / б, тепла, затишна, 1 500 т.р. продаю. Тел .: 8-924-658-24-22
  2. Забайкальская, 8а, 3-кімн., 64 кв.м, 1/3, склопакети, тепла, продаю. Тел .: 8-983-456-54-89
  3. Нижня Іволга, брусової будинок, 56 кв.м, ділянка 12 соток, гараж 8х8, баня, вигрібна яма, веранда, склопакети, свердловина у дворі, пічне опалення, всередині оштукатурений, госп. сарай, підпілля, Інтернет, поруч школа, дитячий сад, магазини, адміністрація, до зупинки 8 - 10 хвилин, власність, документи готові, 1 200 т.р., продаю. Тел .: 8-902-450-20-84, Світлана
  4. Курорт Аршан, Тункинський район, ділянка 6 соток, знаходиться на початку селища, по лівій стороні, до зупинки 5 хвилин їзди, ІЖС, у власності, всі документи на руках, свіже гірське повітря, цілющі джерела і прекрасна можливість розвивати сімейний цілорічний бізнес, сусіди живуть цілий рік, межування проведено, поруч протікає невеличкий струмок, 170 т.р., хороший торг, терміново, продаю. Тел .: 8-902-450-92-13, 8-964-405-81-14; 8-908-598-84-48, Баїр
  5. Бічура, Бичурський район, центр, земельна ділянка під ІЖС, 14 соток, власник один, документи готові, можна під будівництво торгової точки, 100 т.р., торг, терміново, продаю. тел .:
  6. Добролюбова, 3-кімн., Зупинка «Одон», 1/5, тепла, сонячна, 60 кв.м, поруч БГСХА, школа № 65, 3 дитячих садки, банки, будь-який вид транспорту, цікаве планування за проектом, кухня-студія узаконена, дуже зручно і сучасно, велика вітальня, туалет і ванна об'єднані, євроремонт, спальні розташовані на обидві сторони, є гардеробна кімната, біметалічні батареї, пластикові вікна Veka, підлоги дерев'яні - евродоска, покриті лаком, електропроводка замінена на мідну, сучасні шпалери, на вікнах грати, красиві двері з дерев'яного шпону, сигнал ізація МВС, домофон, Інтернет, кабельне ТБ, телефон, біля будинку хороший двір для дітей і відпочинку, інтелігентні сусіди, документи готові, можливий обмін на 2-кімн. в 47 кварталі, на 2 - 3 поверсі, сучасного планування, розгляну всі варіанти, 2 650 т.р., продаю. Тел .: 8-924-771-31-33, Валентина
  7. 115 мкр-н (ЖК «Снігурі»), забудовник ТОВ «Бест Плюс», 2-кімн., 49 кв.м, «сорочечка», здається в грудні 2018 р 1 800 т.р., доречний торг, продаю . Тел .: 8-924-657-96-07, 8-951-629-26-16
  8. 148 квартал, 2-кімнатна квартира, 49 кв.м., поруч зупинка, д / сад, Абсолют. Цена 1 600 000 т, продаю. Тел: 8-908-598-76-92

Читати далі

А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
А ти не упустив свій шанс на «Ярмарку житла»?
Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?
Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?
Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?
Що ж пропонували забудовники, банки та інші компанії Бурятії в цей важливий день?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online