Оформлення закордонного паспорта нового зразка в 2019 році

  1. початкові дії
  2. етапи процедури
  3. Вибір ГУВМ МВС
  4. Ввід данних
  5. прикріплення фото
  6. Особистий візит

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо вам потрібно отримати посвідчення для виїзду за кордон або прийшла пора замінити колишнє, тобто спосіб, як зробити закордонний паспорт, не витрачаючи часу на простоювання в довгих чергах. Це можливо за допомогою інтернету і.

початкові дії

Спочатку дізнаємося, що і як потрібно зробити. Переходимо на сайт і в розділі «Державні послуги» вибираємо потрібну плитку - отримати закордонний паспорт нового зразка на 10 років або паперову версію з терміном дії 5 років.

На сторінці, яка відкриється, можна дізнатися офіційні відомості про те, як отримати документ, що цікавить вас зразка. Тут же є форма для того, щоб подати заявку онлайн. Але якщо ви вперше на сайті, спочатку потрібно пройти реєстрацію і отримати особистий кабінет.

На головній сторінці натисніть кнопку «Реєстрація» - буде відкрита форма, заповнити яку вдасться лише за кілька хвилин. А через пару днів на вашу пошту буде висланий індивідуальний код для того, щоб ви змогли увійти в систему.

За цей час варто підготувати документи, які будуть необхідні далі:

  • громадянський паспорт;
  • трудова книжка;
  • цифрова фотографія.

Для того щоб фото було правильним, потрібно дотримуватися стандартні вимоги. Розмір фото повинен бути 3,5 на 4,5 мм. Фон може бути білим або світло-блакитним, а особа повинна перебувати рівно по центру і бути взято крупним планом, займаючи не менш 80% місця на знімку.

Збережіть знімок на флешці і замовте кілька штук на фотопапері: вони будуть необхідні під час подачі документів особисто.

етапи процедури

Коли відкритий доступ в особистий кабінет і фотографії готові, можна починати процедуру подачі заяви. А зробити закордонний паспорт допоможе наша покрокова інструкція-2019.

Починаючи оформлення закордонного паспорта, входимо в свій кабінет на сайт і повторюємо шлях до потрібного вікна через «Державні послуги». Потім вибираємо вид закордонного паспорта і далі з трьох запропонованих варіантів вказуємо той, якому ваш закордонний паспорт буде відповідати:

  • для громадян РФ до 14 років;
  • для громадян РФ від 14 до 18 років;
  • для громадян РФ, повнолітніх.

для громадян РФ до 14 років;   для громадян РФ від 14 до 18 років;   для громадян РФ, повнолітніх

Вибір ГУВМ МВС

Якщо ви хочете оформити закордонний паспорт старого зразка, обов'язково загляньте у вкладку «Контакти» - там ви знайдете перелік підрозділів ГУВМ МВС (колишня ФМС), розташованих поруч з вашою адресою реєстрації (яку вказували при відкритті аккаунта на сайті). Звичайно, якщо ваше фактичне місце проживання з реєстрацією не збігається, ви можете звернутися в те відділення міграційної служби, куди вам зручно прийти. Але пам'ятайте, що при зверненні не за місцем офіційної прописки термін розгляду вашої заяви може збільшитися до 4 місяців (за регламентом встановлено термін - 3 місяці).

Якщо будете подавати заяву для оформлення біометричного паспорта, слід вибирати тільки те відділення міграційної служби, яке таку послугу надає.

Ввід данних

Вибравши іконку «Отримати послугу», ви будете поступово заповнювати запитувані електронною формою відомості, щоб онлайн оформити закордонний паспорт:

  • особисті дані з паспорта;
  • мета оформлення закордонного паспорта;
  • вибір місця звернення;
  • відомості про трудову зайнятість за останні 10 років (до них відносяться і служба в армії, і здобуття освіти);
  • дані про вашому доступі до державної таємниці.

прикріплення фото

Наступний крок - завантажити фотографію, яка знадобиться для оформлення анкети.

Далі потрібно перевірити всі внесені дані і зробити вибір способу оповіщення, тобто як система буде вам повідомляти про виконання вашої заявки. Один із зручних варіантів - відстежувати проходження документів безпосередньо в особистому кабінеті.

Особистий візит

Через кілька днів вам прийде повідомлення, де буде розписана вся інформація про те, куди потрібно підійти для того, щоб оформити закордонний паспорт, аж до номера кабінету. Крім того, будуть вказані час і дата, тому в довгій черзі стояти не буде потрібно.

З собою візьміть:

  • ваш попередній закордонний паспорт (якщо він був);
  • військовий квиток (якщо є);
  • трудову книжку;
  • 2 фотознімку (на паспорт старого зразка).

У разі самостійного заповнення заяви (не на сайті) скачати шаблон і приклад заповнення анкети можна у вкладці «Документи».

З метою зручності та економії часу у всіх регіонах РФ відкриваються багатофункціональні центри надання населенню послуг. У них також можна звернутися для оформлення закордонного паспорта.

Для подачі пакета документів в МФЦ обов'язково особиста присутність людини і документи згідно з переліком:

  • паспорт громадянина;
  • закордонний паспорт (якщо є);
  • фото;
  • заповнену заяву;
  • документ про сплату держмита.

Записатися для візиту можна онлайн, наприклад, є форма пошуку: вказавши вихідні дані, ви відразу зможете вибрати установа, дізнатися його режим роботи і записатися на прийом.

Записатися для візиту можна онлайн, наприклад, є форма пошуку: вказавши вихідні дані, ви відразу зможете вибрати установа, дізнатися його режим роботи і записатися на прийом

Закордонний паспорт за 10 хвилин в центрі Вологди: відео

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online