В Одесі співробітники військкомату спробували забрати студента за ухилення 2000.ua

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Працівники Приморського районного військкомату Одеси перекрили дорогу, щоб не відпускати затриманого ними студента

Працівники Приморського районного військкомату Одеси перекрили дорогу, щоб не відпускати затриманого ними студента.

Відеозапис, що відобразила поведінку офіцерів на перехресті Канатній і Пироговській вулиць, надав адвокат затриманого студента Денис Кешкентій, передає видання «Думська».

Він повідомив, що його клієнта, студента 4-го курсу одного з міських вузів, незаконно забрали прямо з занять.

Адвокат приїхав, забрав хлопця, посадив в свою машину, щоб провести юридичну консультацію і дочекатися документів, що підтверджують, що той має законну відстрочку як студент денної форми. Однак співробітники військкомату кинулися під колеса і заблокували рух по цілій смузі. Вони кричали і наносили удари по машині.

Адвокат пов'язує інтерес військових до його клієнта з тим, що той деякий час навчався на заочному відділенні, але потім він був знову прийнятий на стаціонар.

У самому ж військкоматі цю ситуацію не коментують.

Нагадаємо, перелік осіб, які ухиляються від військової служби, був оприлюднений Львівським обласним військовим комісаріатом - викладено у вільному доступі в мережі Facebook . Через деякий час, в силу виник резонансу список був видалений із загального доступу.

Відзначимо, що за останній місяць військкомати проводять посилені заходи по затриманню ухильників.

Так, в ніч на 4 листопада у Львові силовики провели операцію по затриманню призовників .

А в ніч з 5-го на 6 листопада правоохоронці спільно з представниками Жовківського міжрайонного військового комісаріату влаштували облаву на призовників в монастирі УГКЦ, де вручили повістки послушникам.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online