У київському військкоматі розповіли, як будуть вручати повістки в армію

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8 серпня 2014 року, 11:41 Переглядів: 8 серпня 2014 року, 11:41 Переглядів:   На порядку вкажуть всі документи, які потрібно принести в військкомат

На порядку вкажуть всі документи, які потрібно принести в військкомат. Фото: Анастасія Іскрицька

Повістки з військкомату дозволяється вручати не тільки безпосередньо самим призовникам, а й їхнім родичам. Про це повідомили воєнком Київського міськвійськкомату полковник Володимир Кидонь і воєнком Солом'янського районного військкомату столиці полковник Сергій Асанов, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ .
"Не обов'язково вручати повістку особисто в руки мобілізуються. Можна вручити рідним за місцем проживання громадянина", - уточнили воєнкоми.

Доставкою повісток займаються житлово-комунальні господарства: ЖЕКи і приватні організації з обслуговування будинків - це визначено законом.

Вся необхідна інформація про документи, які потрібно взяти з собою у військкомат, буде вказана в повістках. "У повістці має бути написано, що громадянину такому-то пропонується з'явитися за такою-то адресою для проходження медкомісії та / або звірки облікового запису. Повинен бути зазначений перелік документів, які необхідно мати з собою. Внизу вказується військовий комісар району", - повідомили військові.

Нагадаємо, кияни , Які раніше не служили в армії, в тому числі випускники військових кафедр, можуть бути спрямовані в зону АТО .

Зараз в Україні проходить третя хвиля мобілізації. У Києві воєнкоми планують закликати до війська 700 чоловік, за попередні дві хвилі з Києва в армію забрали більш як 1,5 тисячі осіб.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У київському військкоматі розповіли, як будуть вручати повістки в армію". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online