Набережний квартал

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Назва «Набережний квартал» вже давно асоціюється з якістю житла і швидкістю будівництва у жителів багатьох міст України. Історія будівельної компанії почалася в 2012 році. Саме тоді одна мрія перетворилася в найбільший будівельний проект міста Хмельницького. 12-ти секційний будинок недалеко від річки став справжньою окрасою міста. Через кілька місяців почалося будівництво «Набережного кварталу» у Вінниці, Рівному, Черкасах, Львові, Києві, Тернополі, Житомирі, Дніпропетровську, Одесі, а тепер і в Харкові.

«Набережний квартал» - це новий іміджевий проект зі створення елітного житлового комплексу, який здатний задовольнити найвибагливіші побажання в комфортному житло.

Наші квартири гармонійно поєднують в собі вишуканий стиль і побутову функціональність. Ми можемо запропонувати Вам безліч варіантів планувань і дизайнерських рішень, що забезпечить Вашому будинку абсолютну унікальність.

Під охороною територія комплексу і упорядкований двір створять Вам атмосферу затишку і спокою. «Набережний квартал» об'єднує престижність місця розташування, розвинену інфраструктуру, підвищений комфорт для проживання і прийнятну ціну. Якщо Ви бажаєте щось оригінальне, сучасне і при цьому максимально зручне, то наші квартири призначені саме для Вас!

Головним принципом будівництва «Набережного кварталу» є використання виключно якісних будівельних матеріалів та інноваційних технологій. Фасадне панорамне скління створює неповторний вигляд з вікна квартири, а облицювальна цегла робить його зовнішній вигляд нестаріючим.

764-34-75, 063-4-111-425 Володимир

764-34-75, 063-4-111-425 Володимир

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online