Ігор Шувалов очолив ВЕБ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Президент Росії Володимир Путін запропонував колишньому першому віце-прем'єру Ігорю Шувалову очолити ВЕБ. Пропозиція президент озвучив на зустрічі в паном Шуваловим в Костянтинівському палаці в Санкт-Петербурзі на полях Петербурзького міжнародного економічного форуму (ПМЕФ).

«Спасибі за довіру, не підведемо», - сказав колишній віце-прем'єр (цитата по «Інтерфаксу» ).

указ про призначення глави ВЕБ опублікований на сайті Кремля.

Про можливе призначення ЗМІ повідомили 22 травня. На посту глави Зовнішекономбанку пан Шувалов змінить колишнього топ-менеджера Ощадбанку Сергія Горькова.

"Комерсант" вивчив біографії політиків, які втрачали високий державний пост, а потім знову переживали кар'єрний зліт.

Читати далі

Володимир Путін зазначив, що пан Горьков «доклав зусиль, щоб банк відродився і знову встав на ноги». «Відносно Сергія Миколайовича теж є певні ідеї, але мені б хотілося, щоб ви поки все разом попрацювали», - сказав президент. Також пан Путін підкреслив, що для подальшого розвитку Зовнішекономбанку його «потрібно буде його підтримати і докапіталізувати».

Ігор Шувалов обіймав посаду першого віце-прем'єра з 2008 року. До нового складу уряду, оголошений 18 травня, він не увійшов.

Також сьогодні Володимир Путін запропонував іншому колишньому віце-прем'єру - Дмитру Рогозіну - очолити держкорпорацію «Роскосмос».

Президент Росії Володимир Путін запропонував колишньому першому віце-прем'єру Ігорю Шувалову очолити ВЕБ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online