За пасажирами харківського метро встановили стеження

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12 вересня 2011, 18:53 Переглядів: 12 вересня 2011, 18:53 Переглядів:   Відеооко з'явилися над виходами зі станцій Історичний музей і Університет

Відеооко з'явилися над виходами зі станцій "Історичний музей" і "Університет". Фото: mymetro.ru.

Пасажири харківської підземки опинилися під прицілом відеокамер. Уже не перший рік оченята фіксують, що відбувається на станціях і на ескалаторах, тепер же стежити будуть і за тими, хто спускається в підземні переходи. Днями камери з'явилися над відкритими переходами станцій метро "Історичний музей" і " університет ".

У метро зізналися: збільшити радіус спостереження вирішили після весняного теракту в Мінському метро, ​​коли від вибуху постраждали десятки людей.

"У Білорусі спостереження на вулиці дало можливість простежити і обчислити терористів, які влаштували вибух. Ми також рухаємося по шляху метрополітенів, які спостерігають за пасажирами не тільки на станціях, але вже на вході. Чим ширше огляд - тим спокійніше буде", - розповів нам заступник директора КП " Харківський метрополітен "Анатолій Однорогов.

Відео з усіх камер виходить на пульт чергового, тому, якщо диспетчер побачить підозрілу людину в тунелі - повідомить правоохоронцям, які чергують в підземці. За час експерименту інцидентів не було, рапортують в метро.

Як уже писала "Сегодня", відеооко з'явилися і в маршрутках. Перевізники розповідають, що завдяки камерам водії чесно здають виручку в касу і можуть обчислити призвідника бійки. "Коли в салоні стоять камери, водій з більшою повагою ставиться до пасажирів і ніколи не буде диміти за кермом, тому що може отримати штраф . Завдяки записи з камери ми одного разу вирахували злодія, який затіяв бійку і витягнув у пасажира телефон ", - говорить перевізник Олександр Степко.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "За пасажирами харківського метро встановили стеження". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Дорошенко Ліна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online