Стати власником квартири в міні-місті SVITLO PARK можна, сплативши перший внесок від 62 тис. Грн.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як повідомив СтройОбзор Олександр Панфілов, начальник відділу продажів міні-міста SVITLO PARK, з другої половини січня запрацювала програма розстрочки, яка дає можливість придбати квартиру в міні-місті SVITLO PARK , Сплативши перший внесок в розмірі 62 тис. Грн.

PARK

В рамках даної програми передбачено початковий внесок від 10% від вартості квартири. Решту суми можна оформити в розстрочку терміном до 7 років, при цьому до введення черги в експлуатацію - 1й квартал 2019 року, розстрочка безвідсоткова (до цього моменту необхідно виплатити 50% вартості квартири), на наступні 5 років розстрочки на залишок нараховується від 7% річних .

На сьогоднішній день розмір початкового внеску складе:

  • Для 1-кімнатної квартири площею 28,4 м2 - 62 000 грн.
  • Для 2-кімнатної квартири площею 54,8 м2 - 112 146 грн.
  • Для 3-кімнатної квартири площею 79 м2 - 156 906 грн.

Олександр Панфілов зазначив, що «зниження початкового внеску і при цьому збільшення терміну погашення розстрочки - на сьогоднішній день є найбільш дієвим механізмом, що дозволяє потенційним покупцям стати власниками квартир».

«Важливим також є і якість самого проекту: починаючи від функціональних планувань квартир, до створення повноцінної самодостатньої інфраструктури в ЖК. Люди купують не просто відокремлений простір для «ночівлі», вони набувають територію для життя », - підкреслив експерт.

22.12.2017 Старт продажів в міні-місті SVITLO PARK

Довідка СтройОбзор. У серпні 2017 року розпочалося будівництво міні-міста SVITLO PARK. Новий житловий комплекс буде розташований на кордоні Печерського і Голосіївського районів столиці, на ділянці 20,2 га (вул. Наддніпрянське шосе, 2-А). Інвестором проекту виступає ПрАТ «ХК« Київміськбуд », замовник будівництва - ТОВ« Еквілібріум Трейд », генеральний підрядник - ТОВ« Укрбуд Інвест ».

Даний проект передбачає будівництво 23 житлових будинків поверховістю від 10 до 26 поверхів. Загальна житлова площа SVITLO PARK'а складе більше 500 000 м2. Площа нежитлових (комерційних) приміщень складе більше 50 000 м2. Загальна кількість квартир SVITLO PARK'а - 7554 площею від 28 до 168,2 м2. Будинки будуються за монолітно-каркасною технологією з утепленням фасадів.

На даний момент ведеться будівництво першої черги ЖК - будинків №1, №2 та №3, - з боку м. Видубичі, планований термін здачі - IV квартал 2019 року.

Проект передбачає створення самодостатньої багатофункціональної інфраструктури, яка включатиме великий супермаркет, спортклуб з басейном, місткі підземний і наземний паркінги, сім дитячих садків, загальноосвітню школу, безліч невеликих магазинів, кафе, ресторани, салони краси, хімчистки, відділення пошти і банків, аптеки, ветклініки, 12 ігрових майданчиків для дітей різних вікових груп, майданчики для вигулу домашніх тварин, алеї, лаунж і барбекю зони, колясочні кімнати і багато іншого.

26 грудня 2017 року почалися продажі квартир в міні-місті SVITLO PARK.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online