Мобільний телефон в кредит, як заощадити на покупці і відсотках

  1. Умови покупки телефону в кредит
  2. Купівля телефону в кредит через інтернет
  3. Інструкція покупки телефону в кредит через інтернет
  4. Купівля телефону в розстрочку
  5. Документи для оформлення кредиту на телефон
  6. Чи можна взяти телефон в кредит без відсотків?
  7. Кредит на мобільний телефон, який вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16 April 2019

Хочу купити телефон в кредит. Розкажіть як купити телефон кредит, як вигідніше здійснити покупку, як вибрати банк? Чи можливо оформити кредит через інтернет?

Практично кожен салон стільникового зв'язку пропонує своїм покупцям оформлення телефону в кредит. Це споживчі кредити термінового типу, тому вже буквально через півгодини після початку оформлення можна піти з магазину з новим телефоном.

Умови покупки телефону в кредит

Якщо говорити про вимоги до позичальника, то в більшості випадків це повинен бути працевлаштований громадянин РФ, пристрій може бути і неофіційними. При заповненні заявки необхідно повідомити найменування організації і її стаціонарний номер телефон. Також заздалегідь варто подумати кого ви будете вказувати як контактна особа. Зазвичай це родич зі стаціонарним телефоном, йому можуть дзвонити під час розгляду заявки.
Найчастіше буде вимагатися початковий внесок від 10%, але можна знайти варіанти кредиту на телефон і без початкового внеску, як правило в цьому випадку ставка буде вище. Розгляд заявки зазвичай триває від 5 - 30 хвилин.

Купівля телефону в кредит через інтернет

Ціни на телефони в інтернет магазинах, як правило дешевше, до того ж у кожного великого салону зв'язку є свій інтернет магазин. Якщо ви визначилися з моделлю, то можна замовити телефон в кредит через інтернет. В цьому випадку, магазин запропонує вибрати банк, з яким він співпрацює і розрахує щомісячний платіж, відсотки за переплату.

Після відправки заявки, банк протягом декількох хвилин перевірить вашу заявку і в разі схвалення кредиту, з вами зв'яжеться менеджер, який уточнить у вас всі необхідні дані для покупки телефону в кредит, а також час і місце де ви зможете забрати товар і відразу підписати договір на кредит.

Інструкція покупки телефону в кредит через інтернет

  1. Виберіть сайт, на якому ви хочете купити мобільний телефон. Радимо скористатися яндекс-магазинів для пошуку вигідних цін і надійних магазинів - market.yandex.ru/catalog.xml?hid=91491
  2. Відкрийте сторінку обраного телефону і натисніть на кнопку купити або "купити в кредит"
  3. Виберіть банк, із запропонованого списку.
  4. Продовжіть покупку, заповніть ваші дані і відправте заявку на покупку.
  5. Дотримуйтесь подальших інструкцій, після перевірки заявки менеджер зв'яжеться з вами.

Дотримуйтесь подальших інструкцій, після перевірки заявки менеджер зв'яжеться з вами


Якщо кредит схвалений, то кредитний договір на підписання привезе кур'єр. При зустрічі необхідно спочатку перевірити телефон, а потім підписувати договір і віддавати початковий внесок.

Купівля телефону в розстрочку

Багато магазинів в рамках акції пропонують своїм покупцем оформлення телефону в розстрочку. Часто люди вважають це рекламним ходом, обманом, пасткою, але в більшості випадків це думка нічим не обґрунтоване. Купівля телефону в розстрочку може бути реальним і навіть вигідною пропозицією.

Головною відмінністю розстрочки від кредиту - відсутність додаткових переплат, при оформленні розстрочки з вас не беруть додаткові відсотки, які нараховуються при оформленні кредиту. Зрозуміло - розстрочка більш вигідний варіант.

Але варто уважніше розібратися в ситуації, якщо розстрочку надає банк - хто оплачує відсотки? Швидше за все відсотки при такій розстрочення вже включені в ціну товару. Якщо розстрочка надається без участі банку - кредитором є сама компанія, що продає вам телефон, що є звичайно найкращим і вигіднішим варіантом.

Документи для оформлення кредиту на телефон

Пакет документації не великий, довідки про доходи як правило не потрібні, так як сума не велика. Крім оригіналу паспорта від позичальника можуть зажадати на вибір:
- СНІЛС:
- ІПН;
- поліса ОМС або ДМС;
- закордонний паспорт;
- пенсійне посвідчення.
Буває, що для оформлення досить тільки паспорта.

Чи можна взяти телефон в кредит без відсотків?

Кредити на мобільні телефони вважаються найбільш ризиковими цільовими позиками. Часто телефони оформляють шахраї або це покупка з метою перепродати і забути про оформлений кредит. Через це ставки по кредитах на телефон дуже високі.
Якщо ви не бажаєте переплачувати, шукайте пропозиції про розстрочення та купуйте телефон в кредит без відсотків. Благо, що зараз салони зв'язку активно ведуть боротьбу за покупця і такі пропозиції - не рідкість.

Кредит на мобільний телефон, який вибрати?

У цьому відео ви дізнаєтеся нюанси про споживчий кредит, який кредит вибрати, в який банку краще і вигідніше взяти кредит?

Кредит на мобільний телефон, який вибрати?
Розкажіть як купити телефон кредит, як вигідніше здійснити покупку, як вибрати банк?
Чи можливо оформити кредит через інтернет?
Xml?
Але варто уважніше розібратися в ситуації, якщо розстрочку надає банк - хто оплачує відсотки?
Чи можна взяти телефон в кредит без відсотків?
Кредит на мобільний телефон, який вибрати?
У цьому відео ви дізнаєтеся нюанси про споживчий кредит, який кредит вибрати, в який банку краще і вигідніше взяти кредит?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online