3 способи купити телефон в кредит без переплати

  1. Спосіб №1 - взяти позику без відсотків
  2. Спосіб №2 - розплатитися кредитною карткою
  3. Спосіб №3 - купити телефон в розстрочку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля телефону в кредит - більше не привід для насмішок. Ми придумали три «розумних» способу купити новий гаджет без початкового внеску і головне - без переплати.

Спосіб №1 - взяти позику без відсотків

  1. отримати онлайн-займ під 0%
  2. Купити телефон на отримані гроші
  3. Повернути позику протягом 30 днів

Ви, звичайно, чули про мікрофінансові організації, що видають позики «до зарплати» під 500-700% річних. Але ви могли не знати, що деякі МФО проводять акції для нових клієнтів і дають їм гроші взагалі без відсотків і комісій. Найцікавіше, що для отримання позики під 0% навіть не потрібно виходити з дому - заявка оформляється через інтернет, а гроші відразу «падають» на банківську карту.

«Е позику» - одна з таких компаній. Тут ви можете взяти онлайн-займ на суму до 15 000 рублів і повернути його через 30 днів, не переплативши ні копійки. За ці гроші не купиш останній iPhone, але гідний смартфон від LG, Sony, Meizu або Xiaomi - запросто, причому без початкового внеску.

Де взяти перший займ без відсотків

Весь процес отримання позики від заповнення анкети до зарахування коштів на вашу карту займає не більше півгодини. Єдине, що потрібно зробити після оформлення заявки - відправити фото основних сторінок свого паспорта. Сподіваємося, що на старому смартфоні, якому ви шукаєте заміну, працює камера.

Недоліки такого методу покупки телефону - невелика сума і короткий термін кредитування. І не здумайте допустити прострочення хоча б на день, якщо не хочете пізнати всю тяжкість процентних ставок мікрофінансових організацій.

Спосіб №2 - розплатитися кредитною карткою

  1. Оформити кредитну карту «100 днів без відсотків»
  2. Оплатити телефон карткою
  3. Погасити борг до кінця пільгового періоду

Практично будь-яка кредитна карта має так званий пільговий період. Найчастіше він триває 50-55 днів, протягом яких не нараховуються відсотки. Ви розраховуєтесь «кредиткою» в магазинах, погашаєте заборгованість до закінчення цього терміну і в результаті не переплачуєте. Ніхто не заважає вам купити новий телефон за допомогою кредитної карти і повернути гроші в банк без переплати.

3 кращих кредитних карти, які можна оформити онлайн

Як не можна краще для такої мети підійде кредитна карта Альфа-Банку «100 днів без відсотків» . Чому саме вона, зрозуміло з назви - по суті, ви отримаєте кредит під 0% більше ніж на три місяці.

Оформити кредитну карту Альфа-Банку можна вже з 18 років, буде потрібно паспорт і другий документ - наприклад, водійське посвідчення, ІПН або СНІЛС. Для збільшеного кредитного ліміту можна надати в банк документи на автомобіль, закордонний паспорт з відмітками про поїздки або довідку про доходи.

Заповнити заявку на отримання картки найзручніше на сайті Альфа-Банку . Невеликий «підступ» полягає в тому, що обслуговування карти коштує 990 рублів на рік. Але це прийнятна плата за можливість регулярно брати безвідсотковий 100-денний кредит.

Спосіб №3 - купити телефон в розстрочку

  1. Оформити кредит в магазині електроніки
  2. Отримати знижку, яка дорівнює сумі відсотків
  3. Щомісяця повертати борг рівними частками

Найбільші магазини електроніки регулярно проводять акції з робочою назвою «Розстрочка». «Акція працює дуже просто, - розповіли нам в прес-службі« М. Відео ». - Покупець оформляє кредит, а ми надаємо знижку. В результаті сума виплат банку не перевищує початкової вартості товару ». Прямо зараз в «М. Відео» діє «Розумна розстрочка 0-0-24», завдяки якій купити смартфони Samsung, Sony, LG, Huawei, Xiaomi і Prestigio можна в кредит без переплати.

У мережі магазинів «Зв'язковий» можна застати відразу кілька подібних акцій - наприклад, «Розстрочка без переплати» на певні моделі телефонів і «Товари Apple в розстрочку». «У 2016 році приблизно чверть смартфонів і планшетних комп'ютерів в« зв'язковим »купувалося в кредит або в розстрочку, - розповіли в прес-службі компанії. - Майже кожен другий смартфон або планшет з усіх придбаних в кредит клієнти купують в розстрочку. Найбільшою популярністю користуються флагманські гаджети різних брендів, в тому числі пристрої Apple ».

Яка з карт розстрочки краще і вигідніше?

Для оформлення товарного кредиту в магазині потрібен тільки паспорт. Єдиний мінус акційною розстрочки - представники банків можуть нав'язати вам страховку, а продавці магазину - додаткові послуги або розширену гарантію, без якої акція не буде діяти. Будьте уважні, купуйте телефон з розумом!

Яка з карт розстрочки краще і вигідніше?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online