3 правила надійної покупки квартири: шпаргалка для тих, хто хоче власний будинок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Редакція

Експерти ринку нерухомості одноголосно заявляють про те, що зараз цінове дно! Забудовники в один голос коментують, що якщо будувати дешевше, то це або собі в збиток, або з порушенням всіх норм і планують почати підйом цін! Люди обмежені в засобах і можливості отримати іпотечний кредит і пропозиція поки істотно перевищує попит!

Така ситуація триватиме недовго! Ряд великих забудовників, як наприклад «КАН девелопмент», вже заморозили реалізацію окремих проектів, до кращих часів (цін), при тому що мали кошти і можливості, для їх завершення. Крім того, судячи зі статистики провідних інтернет порталів нерухомості, наприклад, ЛУН.юа, незважаючи на розпал літа і наявність у забудовників вільних квартир в готових будинках, зниження цін на квартири в столиці і передмісті не спостерігається.

юа, незважаючи на розпал літа і наявність у забудовників вільних квартир в готових будинках, зниження цін на квартири в столиці і передмісті не спостерігається

Ситуація в країні, хоч і не так швидко, як хотілося б, але змінюється на краще. Це проявляється і в пожвавленні купівельного попиту, і в зниженні ставок кредитування, в тому числі іпотечного. Якщо рік тому це було 25-27%, то сьогодні це 21-24% річних в гривні.

З'явилися навіть пропозиції на певні об'єкти де банк із забудовником пропонують кредитування під 5-7% річних, але поки, це тільки на перший рік кредиту. Як тільки реальні зарплати трохи виростуть, а ставки кредитування знизяться до 13-15% в гривні, ціни на нерухомість взагалі і на квартири зокрема злетять!

Крім того, на гривневих цінах не кращим чином можуть позначитися як осінні курсові коливання, так і повзуче підвищення цін на енергоносії і будматеріали. Висновок: дешевшати квадратні метри вже не будуть, а ось подорожчати можуть в будь-який момент.

Кращого часу для покупки житла чекати не варто! Сьогодні ринок покупця і ви можете якщо не «диктувати свої умови» забудовнику, то як мінімум наполягати на наданні умов покупки прийнятних для вас. Однак не варто і стрімголов кидатися на «солодкі» пропозиції з найнижчою ціною! Як правило найнижчі ціни там, де не найвищі законність і якість будівництва ... Можна залишитися і без квартири, і без грошей!

Краще купити трохи дорожче, але у перевіреного забудовника. Багато забудовників зараз пропонують квартири в розстрочку, але мало хто надають розстрочку на готове житло. Якщо постаратися, то можна знайти і такі умови. Як приклад розглянемо ЖК «Милі квартири» тут готові квартири в зданому будинку можна придбати в розстрочку на 3-5 років!

Незважаючи на те, що знаходиться ЖК «Милі квартири» в передмісті Києва, дістатися до найближчого метро «Житомирська» можна всього за 15 хвилин на маршрутці. Будинки в комплексі невеликі - 5-6 поверхові, побудовані з червоної цегли, підключені до центральної каналізації та артезіанського водопроводу.

Будинки газифіковані, опалення автономне. Велика увага забудовник приділяє законності будівництва. Земля під будинками призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирних будинків. Всім домівках присвоєні поштові адреси. Комунальні платежі невисокі.

А найголовніше, що придбати квартири тут можливо в розстрочку на три або п'ять років! Розмір платежів по розстрочці буде залежати від вашого першого внеску і обраної квартири, причому трирічна розстрочка не обтяжить вас суворим графіком, а при п'ятирічної встановлюється розмір щомісячного платежу.

Навіщо ж платити оренду за орендовану чужу, якщо можна жити в своїй квартирі і з кожним платежем ставати ближче до заповітної мети!

Навіщо ж платити оренду за орендовану чужу, якщо можна жити в своїй квартирі і з кожним платежем ставати ближче до заповітної мети

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online